2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de cok arada kalmistim, Anex marka arabayi cok begeniyordum ama sirf gorunus olarak. Bu silver cross marka, indirime girince her sey de icerisinde ve kullandigi malzemeler iyi diye aldim. Yeni yil sebebiyle de cok indirime.girecekmis haberiniz olsun.
Arabanızda sende elbisen de çok güzelsiniz güzel günlerde kullanın. Ben hala almadım araba. Bırak almayı karar bile vermedim

Hepsi çok güzel
Güzel günlerde kullanın inşallah
Bu arada siz de en az onlar kadar güzelsiniz maşalllah

Eşim yılbaşından sonra alacağız diye tutturmazsa bizde yılbaşı indiriminden faydalanırız inşallah

Iyi akşamlar arkadaşlar su son 10 günde yaşadıklarımı yazayım dedim sizleri de bilgilendirmek icin. 10 gün önce kasık ağrılarım yalanci kasilmalarim ve akıntım cok arttı. Hemen doktordan randevu aldım. Muayene ve tahlillerde yüksek vajinal ve idrar yolu enfeksiyonu cıktı. Rahim ağzımın da eski ölçüme göre kısaldığı görüldü. Hemen antibiyotik başladı doktor ve antibiyotik bittikten sonra hem kasilmalarim nerdeyse bitti hem de rahim ağzım 40mm çıktı. Yani bu enfeksiyon cok ciddi bir durummuş. 10 gün kabus gibi geçti. Hala gün içinde 1-2kasilmam oluyor ama o kadari normal dedi doktorum. Bir de zayıf olduğum için bu kadar erken hissetmeye başladığımı soyledi. Hayırlı, sağlıklı ve zamanında doğumlar inşallah hepimize.

Merhabalar yazamasam da takip ediyorum. Başladı mı hazırlıklar bebişler için ? Kontroller nasıl gidiyor ? Biz dün gördük bebeği en son 830 gr olmuş büyüyoruz birlikte bende 10 kilo aldım

İyi akşamlar kızlar. Nasıl geçti Pazar gününüz?
Bugün eşim yok evde ben de sıkıntıdan patladım. Tv ve internet karşısında yatış.

Buarada birşey söylemek istiyorum. Geçen geceliklerim geldi ve denedim bugünde ütüleyip kaldırdım. Birini small, birini medium aldım. Ancak ikiside baya bol göbek kısımları. Üstümde süklüm püklüm oldu. Aklınızda olsun bence eski bedeninizden büyük almayın derim. Ben büyük almam gerektiğini düşünmüştüm hata ettim. Tabii son 3 ay abartılı kilo alımı olursa belki tam gelir orası belli olmaz ama

Aynen Canım aynen öyle eski beden neyse onu almak lazım

Bol bol dinlen en büyük ilaç o canım

Canım ben de 2 tane aldım birinin kalıbı çok iyiydi mükemmel oldu. Diğerininki s beden olmasına rağmen içinedüştüm. Onu terziye verip daraltacağım son aylarda. Ben de Pazar kahvaltısına anneme gittim. Ordan biraz gezdik. Yorgun’um şimdi ama kızımla saklambaç oynuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…