Güle güle kullanın canım. Arabanın markası ve modeli ne acaba? Biz hala almadık da
Arabanızda sende elbisen de çok güzelsinizgüzel günlerde kullanın. Ben hala almadım araba. Bırak almayı karar bile vermedim
Hepsi çok güzelMerhaba kızlar, olabildiğince okuyup takip etmeye çalışıyorum ama cok yazamıyorum. Bugün oğluşun bebek arabası ve oto koltuğu geldi, sizler aldıniź mı?
Bir de ben maşallah 10 kiloya ulastimgayet yediğim için tabi ama bir önlem almam gerek sanırım, son aylarda daha çok alınıyor deniliyor doğru mu sizce? kocaman öpüyorum sizleri ve minik bebişleri
Eşim yılbaşından sonra alacağız diye tutturmazsa bizde yılbaşı indiriminden faydalanırız inşallahBen de cok arada kalmistim, Anex marka arabayi cok begeniyordum ama sirf gorunus olarak. Bu silver cross marka, indirime girince her sey de icerisinde ve kullandigi malzemeler iyi diye aldim. Yeni yil sebebiyle de cok indirime.girecekmis haberiniz olsun.
Sabah bi kahvaltıya gittik geldik. Sonrası temizlik yemek duş. Hiç keyfim yok bugün. Senin nasıl geçti ?İyi akşamlar kızlar. Nasıl geçti Pazar gününüz?
Bugün eşim yok evde ben de sıkıntıdan patladım. Tv ve internet karşısında yatış.İyi akşamlar kızlar. Nasıl geçti Pazar gününüz?
Aynen Canım aynen öyle eski beden neyse onu almak lazımBugün eşim yok evde ben de sıkıntıdan patladım. Tv ve internet karşısında yatış.
Buarada birşey söylemek istiyorum. Geçen geceliklerim geldi ve denedim bugünde ütüleyip kaldırdım. Birini small, birini medium aldım. Ancak ikiside baya bol göbek kısımları. Üstümde süklüm püklüm oldu. Aklınızda olsun bence eski bedeninizden büyük almayın derim. Ben büyük almam gerektiğini düşünmüştüm hata ettim. Tabii son 3 ay abartılı kilo alımı olursa belki tam gelir orası belli olmaz ama
Biraz evi düzendik biraz alışveriş yaptıkİyi akşamlar kızlar. Nasıl geçti Pazar gününüz?
Senin niye keyfin Yok kuZummSabah bi kahvaltıya gittik geldik. Sonrası temizlik yemek duş. Hiç keyfim yok bugün. Senin nasıl geçti ?
Bol bol dinlen en büyük ilaç o canımBiraz evi düzendik biraz alışveriş yaptık
Babamlara uğradık yoruldum hemen ayaklarım ağrıyor
Bide sanki boğazlarım kötu gibi
Hemen ıhlamur kaynattım onu içip
Üstüne de mandalina portakal inşallah iyi gelir
Sen hep yoğunsunBenim icin cok yorucu bir gun oldu, hic dinlenme firsati bulamiyorum
Doğru söylüyorsun kuZum dinlenmek lazımBol bol dinlen en büyük ilaç o canım
Karınlar büyüdükçe her iş zorlaşıyor kolay geçirirsin inşallah misafiriDoğru söylüyorsun kuZum dinlenmek lazım
Hafta sonuna yatılı misafirim gelecek
Enerji toplamam lazım
Canım ben de 2 tane aldım birinin kalıbı çok iyiydi mükemmel oldu. Diğerininki s beden olmasına rağmen içinedüştüm. Onu terziye verip daraltacağım son aylarda. Ben de Pazar kahvaltısına anneme gittim. Ordan biraz gezdik. Yorgun’um şimdi ama kızımla saklambaç oynuyorumBugün eşim yok evde ben de sıkıntıdan patladım. Tv ve internet karşısında yatış.
Buarada birşey söylemek istiyorum. Geçen geceliklerim geldi ve denedim bugünde ütüleyip kaldırdım. Birini small, birini medium aldım. Ancak ikiside baya bol göbek kısımları. Üstümde süklüm püklüm oldu. Aklınızda olsun bence eski bedeninizden büyük almayın derim. Ben büyük almam gerektiğini düşünmüştüm hata ettim. Tabii son 3 ay abartılı kilo alımı olursa belki tam gelir orası belli olmaz ama
Anneme kahvaltıya gittim. Ordan da çarşıya indik. Pazar olmasına rağmen çarşı tıklım tıklımdı.Sabah bi kahvaltıya gittik geldik. Sonrası temizlik yemek duş. Hiç keyfim yok bugün. Senin nasıl geçti ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?