2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sualine yanit veriyorum para para para

benden de günaydın kızlar
hadi ben işe geldim siz evdeki hatunlar neden sabahın köründe uyanıyorsunuz acaba?
uyusanıza be gerine gerine.
ben zor kalktım bir de soğuktu ki dışarısı.

Günaydın kızlar.. bende gece 3:30 ta kalktım. Ayağa kalktıktan sonra biranda su gibi birşey geldi. Ama 15 gündür progestanda kullandığım için ayırt edemedim akıntı mı su mu. Uykum kaçtı. 7 de tekrar uyumuşum. Suyum olsa daha devam ederdi heralde diye düşünüyordum. Yatma saatime yakın koymuştum progestanı galiba o yüzden böyle oldu. Abarttım gece gece

Son düzenleme:
SEPTEMBER LOVE yaşadığın çok zor. Ençok ihtiyaç hissettiğin vakitlerde eksikliğini ençok yaşadığın zamanlar olacak. Ama bunun da üstesinden geleceksin. Hele peran bir doğsun. Bir al kucağına annen zaten herşeyi sana kodladı merak etme sen. Sen zaten her hareketinde her mimiğinde onun parçalarını taşıyor olacaksın

Canım benim üzme kendini de bebişini de
Anneciğinin yerini doldurmaz ama Perakuşla teselli bulacaksın az kaldı inşallah

Yemek bende paylaşmayı pek sevmiyorum
Ama araba storylerini çok seviyorum:)
Ben ilk instagram kullanıcılarındanım
Hemen hemen tüm sosyal medyada aktiftim eskiden
Şimdiler de instagram ve face yetiyor bana :)

Bu hafta da hala progestan mı kullanıyorsun
Neden hala kullanıyorsun ki
Bende kullandım ilk 4 ay panik yapma canım
Su gibi akıntı bende de oluyordu korkulacak bişey yok bence

Tek tesellim Peram sağlıkla bir kucağıma alayım
İlaç gelecek yaralarıma
İşte bazen güçsüz kalıyorum bi anda yıkılıyorum sanki

Canim progestan kullanirken benm de oyle oluyodu sen takip et eger devam ederse gidersn acile

Rahim boynunda kısalma oldu o yüzden progestan ve magnesium başlandı.

SEPTEMBER LOVE canm gunaydin tabiki boyle aklina gelcek ozellikle bu zamanlar en cok ihtiyac duydugun zamanlar ama yapabilcgn tek sey pera prensesin icn guclu olmak ztn insallah hele bi o saglikla dogsun sana cok iyi gelecek

Ya kızlar nazar degmesin ama oğlusum beni mahfetti saniye durmuyor bu hiç uyumuyor mu bu kadar hareket etmesi de beni korkutuyor ya bu dayanamayip erken mi gelecek ne

Ya kızlar nazar degmesin ama oğlusum beni mahfetti saniye durmuyor bu hiç uyumuyor mu bu kadar hareket etmesi de beni korkutuyor ya bu dayanamayip erken mi gelecek ne
canım aynı durumdayım. gece boyu bi rht ettirmedi. sağa dönüom sağı tekmükler,sola dönüom solda kıpırdar itttirir,bi düz yatınca duruo bu kız e düz yatmakta uzun süreli zararlı. bunu ben düzde uyutup,yavaştan sola dönüyorum ay ilahi yaaa şimdiden küçücük totosuyla başladı yönlendirmeye.. şimdide evi eşim süpürdü ben siliyorum,yüne kıpır kıpır. yavrucum uyusana? ne güzel sarsıntı fln var

Canim dun instagramda baktim annene cok nur yüzlü bir insan. Hep ruyalarina guzel guzel girsin insallah. Cok zor yasadigin canim. Allah sabir versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…