- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
Ilk hotobos ne zaman var bizim sehirden sizin köye :))Ayarlayalım valla. Başka kim var İzmir’de bilmiyorum ama
Sualine yanit veriyorum para para parakuzular ya 30. haftda bu adam benden nie 4boyutlu istedi kafam takıldı. herşey çok iyi tüm değerler dedi
biz tahlilleri fln hep dışarda yaptırıyoruz,şeker yüklemeside yapmadı. eşim dioki para alacak ondan yazdı
Giymedin demi sampanya topuk mini şipidik etekbenden de günaydın kızlar
hadi ben işe geldim siz evdeki hatunlar neden sabahın köründe uyanıyorsunuz acaba?
uyusanıza be gerine gerine.
ben zor kalktım bir de soğuktu ki dışarısı.
Yarın zabanan kalk yollara düşIlk hotobos ne zaman var bizim sehirden sizin köye :))
Canım benim üzme kendini de bebişini deİyi pazarlar kızlar
Bende güne iyi başlamadım önce baş ağrısı ile gözümü açtım
Sonrada kalbime bir ateş düştü
Anne özlemi çok fena geldi
Ama kızçemi üzmeyeceğim söz verdim ona üzmemeye
Güzel bir pazar olur herkese inşallah
Yemek bende paylaşmayı pek sevmiyorumvalla hiç açmadığım için herhangi bir sosyal medya o yüzden varlığını bilmediğim için yokluğunu da çekmiyorum diyelim
ben o kadar aktif ve sosyal biri değilim ya o yüzden yok sanırım.
fotoğraf çekilmeyi sevmem, yer mekan da bildirme huyum yok, yemek de paylaşmam günah derim.
düşündüm de olması için bir sebebim yokmuş zaten
Bu hafta da hala progestan mı kullanıyorsunGünaydın kızlar.. bende gece 3:30 ta kalktım. Ayağa kalktıktan sonra biranda su gibi birşey geldi. Ama 15 gündür progestanda kullandığım için ayırt edemedim akıntı mı su mu. Uykum kaçtı. 7 de tekrar uyumuşum. Suyum olsa daha devam ederdi heralde diye düşünüyordum. Yatma saatime yakın koymuştum progestanı galiba o yüzden böyle oldu. Abarttım gece gece
Canım benim üzme kendini de güzel kızını da. Bu duruma yapacak hiç bir şey yok malesef
Tek tesellim Peram sağlıkla bir kucağıma alayımSEPTEMBER LOVE yaşadığın çok zor. Ençok ihtiyaç hissettiğin vakitlerde eksikliğini ençok yaşadığın zamanlar olacak. Ama bunun da üstesinden geleceksin. Hele peran bir doğsun. Bir al kucağına annen zaten herşeyi sana kodladı merak etme sen. Sen zaten her hareketinde her mimiğinde onun parçalarını taşıyor olacaksın
Canim progestan kullanirken benm de oyle oluyodu sen takip et eger devam ederse gidersn acileGünaydın kızlar.. bende gece 3:30 ta kalktım. Ayağa kalktıktan sonra biranda su gibi birşey geldi. Ama 15 gündür progestanda kullandığım için ayırt edemedim akıntı mı su mu. Uykum kaçtı. 7 de tekrar uyumuşum. Suyum olsa daha devam ederdi heralde diye düşünüyordum. Yatma saatime yakın koymuştum progestanı galiba o yüzden böyle oldu. Abarttım gece gece
Rahim boynunda kısalma oldu o yüzden progestan ve magnesium başlandı.Canım benim üzme kendini de bebişini de
Anneciğinin yerini doldurmaz ama Perakuşla teselli bulacaksın az kaldı inşallah
Yemek bende paylaşmayı pek sevmiyorum
Ama araba storylerini çok seviyorum:)
Ben ilk instagram kullanıcılarındanım
Hemen hemen tüm sosyal medyada aktiftim eskiden
Şimdiler de instagram ve face yetiyor bana :)
Bu hafta da hala progestan mı kullanıyorsun
Neden hala kullanıyorsun ki
Bende kullandım ilk 4 ay panik yapma canım
Su gibi akıntı bende de oluyordu korkulacak bişey yok bence
canım aynı durumdayım. gece boyu bi rht ettirmedi. sağa dönüom sağı tekmükler,sola dönüom solda kıpırdar itttirir,bi düz yatınca duruo bu kızYa kızlar nazar degmesin ama oğlusum beni mahfetti saniye durmuyor bu hiç uyumuyor mu bu kadar hareket etmesi de beni korkutuyor ya bu dayanamayip erken mi gelecek ne
Giymedin demi sampanya topuk mini şipidik etek
Canim dun instagramda baktim annene cok nur yüzlü bir insan. Hep ruyalarina guzel guzel girsin insallah. Cok zor yasadigin canim. Allah sabir versin.İyi pazarlar kızlar
Bende güne iyi başlamadım önce baş ağrısı ile gözümü açtım
Sonrada kalbime bir ateş düştü
Anne özlemi çok fena geldi
Ama kızçemi üzmeyeceğim söz verdim ona üzmemeye
Güzel bir pazar olur herkese inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?