- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
Hepsi cok guzel guzel gunlerde giysin insMutlu olmak için şükür sebeplerim
Sağlıkla gel kızım sağlıkla gelsin bütün bebişler
Canim senin ilk dogumun olacak nasipse maddi imkanin varsa al ama maddi imkanda zorlanacaksan alma.1.doğumdan sonra çalışacağım canım. o zaman elektrikli mi öneriyorsun?
2.bende koltuk altı ya da alından olanı alayım diyorum iş görürse.
3.ya çok pahalı 285 tl diyor silverette olana. çok pahalı. kararsız kaldım.
Hala alacaklarım konusunda kararsız olduklarım var.
tecrübeli annelerden yardım istiyorum.
1. sizce manuel süt pompası iş görür mü yoksa elektriklisini mi almalı?
2. bebek ateş ölçer nasıl alayım? kulaktan ölçen en iyisi diyorlar ama biraz pahalılar. siz ne öneriyorsunuz?
3. şu gümüş göğüs koruyucu da çok pahalı geldi bana. almasam pişman olur muyum acaba?
bu üçünün cevabını istiyorum
Merhaba kızlar, olabildiğince okuyup takip etmeye çalışıyorum ama cok yazamıyorum. Bugün oğluşun bebek arabası ve oto koltuğu geldi, sizler aldıniź mı?
Bir de ben maşallah 10 kiloya ulastimgayet yediğim için tabi ama bir önlem almam gerek sanırım, son aylarda daha çok alınıyor deniliyor doğru mu sizce? kocaman öpüyorum sizleri ve minik bebişleri
Güle güle kullanın canım. Arabanın markası ve modeli ne acaba? Biz hala almadık daMerhaba kızlar, olabildiğince okuyup takip etmeye çalışıyorum ama cok yazamıyorum. Bugün oğluşun bebek arabası ve oto koltuğu geldi, sizler aldıniź mı?
Bir de ben maşallah 10 kiloya ulastimgayet yediğim için tabi ama bir önlem almam gerek sanırım, son aylarda daha çok alınıyor deniliyor doğru mu sizce? kocaman öpüyorum sizleri ve minik bebişleri
Yok yok tedirgin olma hiçbirşey olmazKızlar temizlik yaptım. Kireç sökücü kullandım salak gibi ya nerden bileyim kokusu aşırı rahatsız etti. Kimyasal sonuçta. Hemen yıkadım ama soludum o havayı sonuç olarak. Bir şey olur mu? Çok tedirgin oldum
Olmaz dimiYok yok tedirgin olma hiçbirşey olmaz
Arabanızda sende elbisen de çok güzelsinizMerhaba kızlar, olabildiğince okuyup takip etmeye çalışıyorum ama cok yazamıyorum. Bugün oğluşun bebek arabası ve oto koltuğu geldi, sizler aldıniź mı?
Korkma korkma havalandır biraz evi çok rahatsız olduysan bebişe bişey olmazOlmaz dimiçok ağır koktu öksürttü beni baya. Ne bilim korktum
Evi havalandırdım zaten balkona çıktım. Bebişe bir şey olmasın da ben önemli değilimKorkma korkma havalandır biraz evi çok rahatsız olduysan bebişe bişey olmaz
Bizim termometre dogru olcuyor. Hastanedekilerle karşılaştırdık kac kez. Sadece koltuk alti olcerken en az 15 saniye havalandirdim sonra ölçtüm. Direk olcersen yuksek cikiyor. Bi kac yerden olcuyorum bi de.1. Cift baslikli lansinoh elektrikli pompa almistim ilk dogumda, iyi ki de almisim, inanilmaz isime yaradi, birak manuel almayi, tekli elektrikli almani bile onermem, calisan insan icin kesinlikle cift baslikli lansinoh almani oneririm. Ikisini ayni anda sagdim hep, zamandan da tasarruf, hem bir de ikisini ayni anda sagdigin icin beyne ikiz bebek mesaji gidiyormus, sut uretimini de artiriyormus. Su an sanki biraz pahali gibi ama indirim vs yakalayip alabilirsin.
2. Ilk kizimda temassiz almistim, hem yiyecekler icin de yuzey sicakligini olcuyor, ama sonra farkettim ki bir kac derece yanlis olcebiliyor, ki bir kac derece bebek icin cok ciddi fark yaratiyor. Hangi doktora sorduysam, hangi luks ozel hastaneye gittiysem de eczanelerde satilan elektronik kol alti olcerlerden kullaniyorlardi, onu onerdiler en dogru olcum icin. Sonradan ben de onlardan almistim. 10-15 lira civarina satiliyor eczanelerde.
3. Ilk kizimda meme basi acisini cok yasadim, ama gorunurde hic yara vs yoktu, tamamen bebegin gogsu yanlis tutmasindan kaynaklaniyordu agrim, ne zaman ki kizim birazcik buyuyup guclendi, emmeyi ogrendi o zaman agrilarim gecti. Bu gumus kapaklar da ozellikle yara mantar vs gibi durumlarda ise yarar diye dusunuyorum, belki senin meme baslarin yara olmayacak, herhangi bir sikinti yasamicaksin. Eger sorun yasarsan da verirsin siparis 2 gune gecer eline. Daha bilmeden o kadar para baglamaya gerek yok bence. Zaten meme basi yarasi olursa da gozun verdigin ya da verecegin parayi gormuyor, o zaman ihtiyac halinde pahali da olsa alirsin.
İnşallah Canım SağolHepsi cok guzel guzel gunlerde giysin ins
Kısss bunlar 84 tl idi keşke geçen haftakızlar galiba güzel bişey buldum
Arabaniz cok şık cok guzel.gprunuyor, gule gule kullanin, bir de cok guzel cok cici bir hamissin masaallah, hic 10 kilo almis gibi gorunmuyorsun, gozlerin de nasil guzelmis, oglun da sana benzer insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?