2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canim senin ilk dogumun olacak nasipse maddi imkanin varsa al ama maddi imkanda zorlanacaksan alma.
Soylede dusun belki senin yapin geregi hic yara olmayacak memitolar.
Benim ilkde yara oldu ikinci bebekte yara olmadi mesela.Kizkardesim 3 dogum yapti ucundede olmadi yara

1. Cift baslikli lansinoh elektrikli pompa almistim ilk dogumda, iyi ki de almisim, inanilmaz isime yaradi, birak manuel almayi, tekli elektrikli almani bile onermem, calisan insan icin kesinlikle cift baslikli lansinoh almani oneririm. Ikisini ayni anda sagdim hep, zamandan da tasarruf, hem bir de ikisini ayni anda sagdigin icin beyne ikiz bebek mesaji gidiyormus, sut uretimini de artiriyormus. Su an sanki biraz pahali gibi ama indirim vs yakalayip alabilirsin.

2. Ilk kizimda temassiz almistim, hem yiyecekler icin de yuzey sicakligini olcuyor, ama sonra farkettim ki bir kac derece yanlis olcebiliyor, ki bir kac derece bebek icin cok ciddi fark yaratiyor. Hangi doktora sorduysam, hangi luks ozel hastaneye gittiysem de eczanelerde satilan elektronik kol alti olcerlerden kullaniyorlardi, onu onerdiler en dogru olcum icin. Sonradan ben de onlardan almistim. 10-15 lira civarina satiliyor eczanelerde.

3. Ilk kizimda meme basi acisini cok yasadim, ama gorunurde hic yara vs yoktu, tamamen bebegin gogsu yanlis tutmasindan kaynaklaniyordu agrim, ne zaman ki kizim birazcik buyuyup guclendi, emmeyi ogrendi o zaman agrilarim gecti. Bu gumus kapaklar da ozellikle yara mantar vs gibi durumlarda ise yarar diye dusunuyorum, belki senin meme baslarin yara olmayacak, herhangi bir sikinti yasamicaksin. Eger sorun yasarsan da verirsin siparis 2 gune gecer eline. Daha bilmeden o kadar para baglamaya gerek yok bence. Zaten meme basi yarasi olursa da gozun verdigin ya da verecegin parayi gormuyor, o zaman ihtiyac halinde pahali da olsa alirsin.

Merhaba kızlar, olabildiğince okuyup takip etmeye çalışıyorum ama cok yazamıyorum. Bugün oğluşun bebek arabası ve oto koltuğu geldi, sizler aldıniź mı?
Bir de ben maşallah 10 kiloya ulastim gayet yediğim için tabi ama bir önlem almam gerek sanırım, son aylarda daha çok alınıyor deniliyor doğru mu sizce? kocaman öpüyorum sizleri ve minik bebişleri

Eklentiler

• 20181202_160408.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 85
  • 20181202_160419.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 86
  • 20181202_160301.webp
    62 KB · Görüntüleme: 85
  • 20181025_120415.webp
    77,9 KB · Görüntüleme: 89
  • 20181110_180410.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 84

Arabaniz cok şık cok guzel.gprunuyor, gule gule kullanin, bir de cok guzel cok cici bir hamissin masaallah, hic 10 kilo almis gibi gorunmuyorsun, gozlerin de nasil guzelmis, oglun da sana benzer insaallah

Güle güle kullanın canım. Arabanın markası ve modeli ne acaba? Biz hala almadık da

Kızlar temizlik yaptım. Kireç sökücü kullandım salak gibi ya nerden bileyim kokusu aşırı rahatsız etti. Kimyasal sonuçta. Hemen yıkadım ama soludum o havayı sonuç olarak. Bir şey olur mu? Çok tedirgin oldum

Yok yok tedirgin olma hiçbirşey olmaz

Arabanızda sende elbisen de çok güzelsiniz güzel günlerde kullanın. Ben hala almadım araba. Bırak almayı karar bile vermedim

Bizim termometre dogru olcuyor. Hastanedekilerle karşılaştırdık kac kez. Sadece koltuk alti olcerken en az 15 saniye havalandirdim sonra ölçtüm. Direk olcersen yuksek cikiyor. Bi kac yerden olcuyorum bi de.

Oyy çok tesekkür ederim♡ valla moral oldu 10 kilo olayi baya canimi yakmaya baslamisti:))

Arabaniz cok şık cok guzel.gprunuyor, gule gule kullanin, bir de cok guzel cok cici bir hamissin masaallah, hic 10 kilo almis gibi gorunmuyorsun, gozlerin de nasil guzelmis, oglun da sana benzer insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…