2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Eşin de dr mu canım? Bebeği Doğunca kim bakacak? Var mı planınız?

Eşin de dr mu canım? Bebeği Doğunca kim bakacak? Var mı planınız?
Evet o da . Ben zaten çalışmıyorum şuan. 3 aylık olunca çalışmak istiyorum ama eşim erken diyor. Bebeğe bakıcı baksında hiçbir şekilde istemiyor. O yüZden eylül ekime kadar ben bakacağım sonra ailelerimiz yazlık mevsimini kapatıp dönüşümlü bakacaklar. Ama yine de benim tercihim bakıcı ikna edebilirsem tabii

İşe gidesim yok yarın işlerimi erken bitirip izin almam gerek kontrolegideceğim ama işleri bitirmeden de çıkamıyorum evrakları bitirmem gerek. Pazartesi de yoğun oluyor ama baka
Benim de bu hafta her gün 15.30 da toplantım var. Ya dersin olmadığı gün toplantıya gitmek ölüm gibi

Evde anne baba zor oluyormuş. Baktıranlar öyle diyor. Ek gıdaya geçtikten sonra çalışsan daha iyi olur sanki. Biberon emzik falan almazsa aklında kalmamış olur hem.

Karınlar büyüdükçe her iş zorlaşıyor kolay geçirirsin inşallah misafiri
Aynen öyle ben artık bulaşık makinesinde bile zorlanıyorum
Misafirler 1 gece kalacaklar bide kafa dengi arkadaşımızlarımız halden anlayan çok sevdiğimiz arkadaşlar o yüzden stres yapmıyorum
Bebek arabası puşet ve kıyafetler getirecekler :)
Bide eşim akşam yemeği için Beylerbeyinde gidelim evde uğraşma güzel bir balık yeriz dedi
Valla bana uyar dedim :)

Ama ben demistim ki burda normal bedeniniz neyse onu alin kaliplarini genis yapiyorlar diye

Evde anne baba zor oluyormuş. Baktıranlar öyle diyor. Ek gıdaya geçtikten sonra çalışsan daha iyi olur sanki. Biberon emzik falan almazsa aklında kalmamış olur hem.
Ben şimdi ezbere plan yapıyorum tabii bugüne kadar bir çocukla bebekle temasım hiç olmadı. Bakalım neler getirecek küçük kızımız bize :))

Ama ben demistim ki burda normal bedeniniz neyse onu alin kaliplarini genis yapiyorlar diye
Evettt bende anneme aynen öyle dedim. Sen birini medium al hiç değilse dedi yaktı beni rahat rahat giyersin dedi fazla rahat oldu. Neyse sabahlığım örter onu artık

Çok çok yakın bir arkadaşım büyük bir markanın satış planlama yöneticilerinden. O da kriz mriz yok diyor şu 11.11 ve black friday indirimlerinde deli gibi ciro yapmışlar.
Ben de öyle düşünüyorum. Eşim Hakkari’ye gittiğinden beri avmye girip bir şey almışlığı yok.Son izninde bir kaç ihtiyacı için avmye gittik. Bazı markaların fiyatlarını görünce benzin ne kadar da ucuzmuş dedi:) insanlar bunları alıyorsa kriz hikayedir.

Eşin Hakkaridemi Allah kolaylık versin. Bende 1,5 yıl mecburi hizmet yaptım orada çok zorluklar çektim ama bitti şükür . Tez vakitte yanına gelir inşallah. Ben yaklaşık 3 yıldır artık avm ye girince depresyona giriyorum. Moodum düşüyor, başağrısı başlıyor . Alışveriş canavarlığını da bıraktım artık. Zaten eskisi gibi alınamıyor da herşey. En güzeli artık açıkhava geliyor ama kışın zorlanıyor tabii insan gidecek yer bulma konusunda o yüZden evlerde takılıyoruz genelde

Bence de offf. Ne oldu
Hakkari falan ne zor calismak icin. Hic yasamadim terör bölgelerinde. Allah kolaylik versin calisanlara da. Bugün biz de kahvaltiya disari gittik. Sonrasinda biraz gezdirdi eşim. 3 gundur acayip sıkkınim azicik gezmek hic yetmedi. Aklında surekli sunum sinav var eşimin doktoraya başladı. Kendi de bıktı daha ilk doneminden. Danisman hocasi cok sıkıştırıyor surekli makale yazalim bildiri yazalim. Neyse donduk eve girmicem ben dedim kizimla avm ye gittik migrostan alinacak bir iki sey vardi. Onlari aldik. Biraz acik havada oturduk o iyi geldi. Sonra cocuk parkina gittik. O kadar cok yoruldum ki bayilacaktim disarda neredeyse. Modum hala düşük. Insallah yeni haftaya iyi baslarim. Acik havada gezmesek avm hic bir ise yaramiyor gitmesen daha iyi yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…