Her yer tıklım tıklım oluyor Pazar günü. Haftasonu ne çabuk bittiAnneme kahvaltıya gittim. Ordan da çarşıya indik. Pazar olmasına rağmen çarşı tıklım tıklımdı.
Eşin de dr mu canım? Bebeği Doğunca kim bakacak? Var mı planınız?Bugün eşim yok evde ben de sıkıntıdan patladım. Tv ve internet karşısında yatış.
Buarada birşey söylemek istiyorum. Geçen geceliklerim geldi ve denedim bugünde ütüleyip kaldırdım. Birini small, birini medium aldım. Ancak ikiside baya bol göbek kısımları. Üstümde süklüm püklüm oldu. Aklınızda olsun bence eski bedeninizden büyük almayın derim. Ben büyük almam gerektiğini düşünmüştüm hata ettim. Tabii son 3 ay abartılı kilo alımı olursa belki tam gelir orası belli olmaz ama
Evet çok çabuk bitiyor. MaalesefHer yer tıklım tıklım oluyor Pazar günü. Haftasonu ne çabuk bitti
İşe gidesim yokEvet çok çabuk bitiyor. Maalesef
Her şey bedava sankiHer yer tıklım tıklım oluyor Pazar günü. Haftasonu ne çabuk bitti
Evet o da . Ben zaten çalışmıyorum şuan. 3 aylık olunca çalışmak istiyorum ama eşim erken diyor. Bebeğe bakıcı baksında hiçbir şekilde istemiyor. O yüZden eylül ekime kadar ben bakacağım sonra ailelerimiz yazlık mevsimini kapatıp dönüşümlü bakacaklar. Ama yine de benim tercihim bakıcı ikna edebilirsem tabiiEşin de dr mu canım? Bebeği Doğunca kim bakacak? Var mı planınız?
Benim de bu hafta her gün 15.30 da toplantım var. Ya dersin olmadığı gün toplantıya gitmek ölüm gibiİşe gidesim yokyarın işlerimi erken bitirip izin almam gerek kontrolegideceğim ama işleri bitirmeden de çıkamıyorum evrakları bitirmem gerek. Pazartesi de yoğun oluyor ama baka
Halbuki herşey ateş pahasıHer şey bedava sanki
Gitmek mecburi miBenim de bu hafta her gün 15.30 da toplantım var. Ya dersin olmadığı gün toplantıya gitmek ölüm gibi
Evde anne baba zor oluyormuş. Baktıranlar öyle diyor. Ek gıdaya geçtikten sonra çalışsan daha iyi olur sanki. Biberon emzik falan almazsa aklında kalmamış olur hem.Evet o da . Ben zaten çalışmıyorum şuan. 3 aylık olunca çalışmak istiyorum ama eşim erken diyor. Bebeğe bakıcı baksında hiçbir şekilde istemiyor. O yüZden eylül ekime kadar ben bakacağım sonra ailelerimiz yazlık mevsimini kapatıp dönüşümlü bakacaklar. Ama yine de benim tercihim bakıcı ikna edebilirsem tabii
Evet. imza alıyorlar maalesef.Gitmek mecburi mi
Çok çok yakın bir arkadaşım büyük bir markanın satış planlama yöneticilerinden. O da kriz mriz yok diyor şu 11.11 ve black friday indirimlerinde deli gibi ciro yapmışlar.Her şey bedava sanki
Aynen öyle ben artık bulaşık makinesinde bile zorlanıyorumKarınlar büyüdükçe her iş zorlaşıyor kolay geçirirsin inşallah misafiri
Bugün eşim yok evde ben de sıkıntıdan patladım. Tv ve internet karşısında yatış.
Buarada birşey söylemek istiyorum. Geçen geceliklerim geldi ve denedim bugünde ütüleyip kaldırdım. Birini small, birini medium aldım. Ancak ikiside baya bol göbek kısımları. Üstümde süklüm püklüm oldu. Aklınızda olsun bence eski bedeninizden büyük almayın derim. Ben büyük almam gerektiğini düşünmüştüm hata ettim. Tabii son 3 ay abartılı kilo alımı olursa belki tam gelir orası belli olmaz ama
Ben şimdi ezbere plan yapıyorum tabii bugüne kadar bir çocukla bebekle temasım hiç olmadı. Bakalım neler getirecek küçük kızımız bize :))Evde anne baba zor oluyormuş. Baktıranlar öyle diyor. Ek gıdaya geçtikten sonra çalışsan daha iyi olur sanki. Biberon emzik falan almazsa aklında kalmamış olur hem.
Evettt bende anneme aynen öyle dedim. Sen birini medium al hiç değilse dedi yaktı beni rahat rahat giyersin dediAma ben demistim ki burda normal bedeniniz neyse onu alin kaliplarini genis yapiyorlar diye
Ben de öyle düşünüyorum. Eşim Hakkari’ye gittiğinden beri avmye girip bir şey almışlığı yok.Son izninde bir kaç ihtiyacı için avmye gittik. Bazı markaların fiyatlarını görünce benzin ne kadar da ucuzmuş dedi:) insanlar bunları alıyorsa kriz hikayedir.Çok çok yakın bir arkadaşım büyük bir markanın satış planlama yöneticilerinden. O da kriz mriz yok diyor şu 11.11 ve black friday indirimlerinde deli gibi ciro yapmışlar.
Eşin Hakkaridemi Allah kolaylık versin. Bende 1,5 yıl mecburi hizmet yaptım orada çok zorluklar çektim ama bitti şükür . Tez vakitte yanına gelir inşallah. Ben yaklaşık 3 yıldır artık avm ye girince depresyona giriyorum. Moodum düşüyor, başağrısı başlıyor . Alışveriş canavarlığını da bıraktım artık. Zaten eskisi gibi alınamıyor da herşey. En güzeli artık açıkhava geliyor ama kışın zorlanıyor tabii insan gidecek yer bulma konusunda o yüZden evlerde takılıyoruz geneldeBen de öyle düşünüyorum. Eşim Hakkari’ye gittiğinden beri avmye girip bir şey almışlığı yok.Son izninde bir kaç ihtiyacı için avmye gittik. Bazı markaların fiyatlarını görünce benzin ne kadar da ucuzmuş dedi:) insanlar bunları alıyorsa kriz hikayedir.
Bence de offf. Ne olduOfff oooof
Hakkari falan ne zor calismak icin. Hic yasamadim terör bölgelerinde. Allah kolaylik versin calisanlara da. Bugün biz de kahvaltiya disari gittik. Sonrasinda biraz gezdirdi eşim. 3 gundur acayip sıkkınim azicik gezmek hic yetmedi. Aklında surekli sunum sinav var eşimin doktoraya başladı. Kendi de bıktı daha ilk doneminden. Danisman hocasi cok sıkıştırıyor surekli makale yazalim bildiri yazalim. Neyse donduk eve girmicem ben dedim kizimla avm ye gittik migrostan alinacak bir iki sey vardi. Onlari aldik. Biraz acik havada oturduk o iyi geldi. Sonra cocuk parkina gittik. O kadar cok yoruldum ki bayilacaktim disarda neredeyse. Modum hala düşük. Insallah yeni haftaya iyi baslarim. Acik havada gezmesek avm hic bir ise yaramiyor gitmesen daha iyi yani.Eşin Hakkaridemi Allah kolaylık versin. Bende 1,5 yıl mecburi hizmet yaptım orada çok zorluklar çektim ama bitti şükür . Tez vakitte yanına gelir inşallah. Ben yaklaşık 3 yıldır artık avm ye girince depresyona giriyorum. Moodum düşüyor, başağrısı başlıyor . Alışveriş canavarlığını da bıraktım artık. Zaten eskisi gibi alınamıyor da herşey. En güzeli artık açıkhava geliyor ama kışın zorlanıyor tabii insan gidecek yer bulma konusunda o yüZden evlerde takılıyoruz genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?