2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Cok gecmis olsun 40 mm oldukca iyi yine de. Dikkat etmek lazim.

Evet eşim 1 yıldır orada bir üs bölgesinde Doğu görevinde. Ben avm çok fazla severim. Ama eşim nefret ediyor. Biz şöyle bir anlaşma yapmıştık. Ben avmye yalnız gidiyordum. O evde bir gün dinleniyordu. Pazar günü kar kış soğuk demeden mangala ya da pikniğe gidiyorduk. Hatta ilk çocuk doğdu. Ben avmye gittiğimde kızımızı o baktı. Çocuk doğduktan sonra da her Pazar pikniğe gittik. Ankara park bahçe yönünden çok alternatifliydi. Kızımızı da soğuğa falan çok alıştırdık. Mesela hiç atkı bere takmaz. Çok şükür hasta da olmaz. İnşallah ikinci de öyle olur. Mangal hiç tarzım değildi ta ki evleninceyekadar. Şimdi arabamın bagajında mangal,semaver,kömür ne ararsan var. :) insan zamanla eski alışkanlıklarını bırakıyor gerçekten. Heralde biraz daha gençlikte daha güzel oluyor deli gibi alışveriş yapmak. Hele çocuktan sonra girdiğin mağazalar bile çok değişiyor

Yafrum bebiş iyi, amnion kaçağı yok, alışverişi tamamladın, çok kilo aldım diyorsun ama zaten bu zamana kadar normali 7-10 kg mış normal sınırlarda aldın bir taşınma işin kaldı. Onu da hevesle bekle bence ne güzel yeni ev yeni bebek miss.. eşinin doktorasınıda bir zahmet sen düşünme dinlermiş gibi yap he he de geç. O da baksın başının çaresine

Selam kızlar
Sabahtan öğlene kadar kıvrandım durdum karın ağrısı ve bulantı yüzünden
Öğleden sonra iyi hissedince dışarı çıktık bizimkilerle hala geziyoruz
Ama modum çok düşük
Ağız tadıyla yiyip içemiyorum
Çok sıkıldım şu bulantıdan

Bende de arada oluyordu aynı senin gibi doktorum akıntı için fitil verdi ve antibiyotik tamsef diye bir sulandirilan bir antibiyotik normalde ağrım siziim yok acaba icmesem mi diye düşünürken senin yazını okudum ben de devam edeyim

Çocuğu nasıl alıştırırsan öyle gidiyormuş. Bizim de hayalimiz bize uyan çocuk. Dışardaykende uyuyabilen mızmızlık etmeyen falan. İnşallah öyle olur bizimkide

Senin neden modun düşük

Cok dogru diyorsun. Rahat batiyosa bana demek ki. Bi de is yogun su siralar yapmam gereken seyler var erteleyip durdugum. Bi de gebelikte kafam pek çalışmıyor gercekten. Okudugumu da anlamiyorum. Ne yse yarin bi sekilde artik yapmam gerekenleri yapmaliyim. Ertele ertele nereye kadar.

Çocuğu nasıl alıştırırsan öyle gidiyormuş. Bizim de hayalimiz bize uyan çocuk. Dışardaykende uyuyabilen mızmızlık etmeyen falan. İnşallah öyle olur bizimkide
Yuzde 90 alistirmaya bağlı. 1 aylik bebeyle doga yuruyusune cikan da var. 1 yasinda cocugu disari sayili cikaran da. Bizim kiz da hic usumez hatta bazen beni isitiyor elleriyle.

Bana da tamcef verdi. O tamamen bitirmis arkadasim enfeksiyonu. Zaten gebelik kategorisi b. Doktor icmemen daha zararlı dedi.

Benim de iki gundur hep ayni saatlerde bulanti derdi hortluyo ben anlamadm bu nerden cikiyo berbat oluyorm bulanti gelince..hic disari cikmadm bile bugun bu haftasonu resmen eve kapadim kendimi yarin sabah okula giderken hapisten yeni cikmis gibi gokyuzu gozumu alir kizlar gobis sisip agirlasmadan dikis islerimi yapayim dedm de smdi muslin bezler almistim ya metrelik onlardan agiz mendili omuz ortusu bebek ortusu banyodan cikinca havlu icine nemini alsin diye ortu yapcm benm aklima gelenler bunlar var mi oneriniz muslin bezle sunu da yapabilirsin dediginiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…