Cok gecmis olsun 40 mm oldukca iyi yine de. Dikkat etmek lazim.Iyi akşamlar arkadaşlar su son 10 günde yaşadıklarımı yazayım dedim sizleri de bilgilendirmek icin. 10 gün önce kasık ağrılarım yalanci kasilmalarim ve akıntım cok arttı. Hemen doktordan randevu aldım. Muayene ve tahlillerde yüksek vajinal ve idrar yolu enfeksiyonu cıktı. Rahim ağzımın da eski ölçüme göre kısaldığı görüldü. Hemen antibiyotik başladı doktor ve antibiyotik bittikten sonra hem kasilmalarim nerdeyse bitti hem de rahim ağzım 40mm çıktı. Yani bu enfeksiyon cok ciddi bir durummuş. 10 gün kabus gibi geçti. Hala gün içinde 1-2kasilmam oluyor ama o kadari normal dedi doktorum. Bir de zayıf olduğum için bu kadar erken hissetmeye başladığımı soyledi. Hayırlı, sağlıklı ve zamanında doğumlar inşallah hepimize.
Maşallah mart anaları çok sıkıntı çekti ama göbekleri de çok yakıştı
Evet eşim 1 yıldır orada bir üs bölgesinde Doğu görevinde. Ben avm çok fazla severim. Ama eşim nefret ediyor. Biz şöyle bir anlaşma yapmıştık. Ben avmye yalnız gidiyordum. O evde bir gün dinleniyordu. Pazar günü kar kış soğuk demeden mangala ya da pikniğe gidiyorduk. Hatta ilk çocuk doğdu. Ben avmye gittiğimde kızımızı o baktı. Çocuk doğduktan sonra da her Pazar pikniğe gittik. Ankara park bahçe yönünden çok alternatifliydi. Kızımızı da soğuğa falan çok alıştırdık. Mesela hiç atkı bere takmaz. Çok şükür hasta da olmaz. İnşallah ikinci de öyle olur. Mangal hiç tarzım değildi ta ki evleninceyekadar. Şimdi arabamın bagajında mangal,semaver,kömür ne ararsan var. :) insan zamanla eski alışkanlıklarını bırakıyor gerçekten. Heralde biraz daha gençlikte daha güzel oluyor deli gibi alışveriş yapmak. Hele çocuktan sonra girdiğin mağazalar bile çok değişiyorEşin Hakkaridemi Allah kolaylık versin. Bende 1,5 yıl mecburi hizmet yaptım orada çok zorluklar çektim ama bitti şükür . Tez vakitte yanına gelir inşallah. Ben yaklaşık 3 yıldır artık avm ye girince depresyona giriyorum. Moodum düşüyor, başağrısı başlıyor . Alışveriş canavarlığını da bıraktım artık. Zaten eskisi gibi alınamıyor da herşey. En güzeli artık açıkhava geliyor ama kışın zorlanıyor tabii insan gidecek yer bulma konusunda o yüZden evlerde takılıyoruz genelde
Yafrum bebiş iyi, amnion kaçağı yok, alışverişi tamamladın, çok kilo aldım diyorsun ama zaten bu zamana kadar normali 7-10 kg mış normal sınırlarda aldın bir taşınma işin kaldı. Onu da hevesle bekle bence ne güzel yeni ev yeni bebek miss.. eşinin doktorasınıda bir zahmet sen düşünme dinlermiş gibi yap he he de geç. O da baksın başının çaresineBence de offf. Ne oldu
Hakkari falan ne zor calismak icin. Hic yasamadim terör bölgelerinde. Allah kolaylik versin calisanlara da. Bugün biz de kahvaltiya disari gittik. Sonrasinda biraz gezdirdi eşim. 3 gundur acayip sıkkınim azicik gezmek hic yetmedi. Aklında surekli sunum sinav var eşimin doktoraya başladı. Kendi de bıktı daha ilk doneminden. Danisman hocasi cok sıkıştırıyor surekli makale yazalim bildiri yazalim. Neyse donduk eve girmicem ben dedim kizimla avm ye gittik migrostan alinacak bir iki sey vardi. Onlari aldik. Biraz acik havada oturduk o iyi geldi. Sonra cocuk parkina gittik. O kadar cok yoruldum ki bayilacaktim disarda neredeyse. Modum hala düşük. Insallah yeni haftaya iyi baslarim. Acik havada gezmesek avm hic bir ise yaramiyor gitmesen daha iyi yani.
Bende de arada oluyordu aynı senin gibi doktorum akıntı için fitil verdi ve antibiyotik tamsef diye bir sulandirilan bir antibiyotik normalde ağrım siziim yok acaba icmesem mi diye düşünürken senin yazını okudum ben de devam edeyimIyi akşamlar arkadaşlar su son 10 günde yaşadıklarımı yazayım dedim sizleri de bilgilendirmek icin. 10 gün önce kasık ağrılarım yalanci kasilmalarim ve akıntım cok arttı. Hemen doktordan randevu aldım. Muayene ve tahlillerde yüksek vajinal ve idrar yolu enfeksiyonu cıktı. Rahim ağzımın da eski ölçüme göre kısaldığı görüldü. Hemen antibiyotik başladı doktor ve antibiyotik bittikten sonra hem kasilmalarim nerdeyse bitti hem de rahim ağzım 40mm çıktı. Yani bu enfeksiyon cok ciddi bir durummuş. 10 gün kabus gibi geçti. Hala gün içinde 1-2kasilmam oluyor ama o kadari normal dedi doktorum. Bir de zayıf olduğum için bu kadar erken hissetmeye başladığımı soyledi. Hayırlı, sağlıklı ve zamanında doğumlar inşallah hepimize.
Çocuğu nasıl alıştırırsan öyle gidiyormuş. Bizim de hayalimiz bize uyan çocuk. Dışardaykende uyuyabilen mızmızlık etmeyen falan. İnşallah öyle olur bizimkideEvet eşim 1 yıldır orada bir üs bölgesinde Doğu görevinde. Ben avm çok fazla severim. Ama eşim nefret ediyor. Biz şöyle bir anlaşma yapmıştık. Ben avmye yalnız gidiyordum. O evde bir gün dinleniyordu. Pazar günü kar kış soğuk demeden mangala ya da pikniğe gidiyorduk. Hatta ilk çocuk doğdu. Ben avmye gittiğimde kızımızı o baktı. Çocuk doğduktan sonra da her Pazar pikniğe gittik. Ankara park bahçe yönünden çok alternatifliydi. Kızımızı da soğuğa falan çok alıştırdık. Mesela hiç atkı bere takmaz. Çok şükür hasta da olmaz. İnşallah ikinci de öyle olur. Mangal hiç tarzım değildi ta ki evleninceyekadar. Şimdi arabamın bagajında mangal,semaver,kömür ne ararsan var. :) insan zamanla eski alışkanlıklarını bırakıyor gerçekten. Heralde biraz daha gençlikte daha güzel oluyor deli gibi alışveriş yapmak. Hele çocuktan sonra girdiğin mağazalar bile çok değişiyor
Bu kötü olmuş vallaEvet. imza alıyorlar maalesef.
Senin neden modun düşükBence de offf. Ne oldu
Hakkari falan ne zor calismak icin. Hic yasamadim terör bölgelerinde. Allah kolaylik versin calisanlara da. Bugün biz de kahvaltiya disari gittik. Sonrasinda biraz gezdirdi eşim. 3 gundur acayip sıkkınim azicik gezmek hic yetmedi. Aklında surekli sunum sinav var eşimin doktoraya başladı. Kendi de bıktı daha ilk doneminden. Danisman hocasi cok sıkıştırıyor surekli makale yazalim bildiri yazalim. Neyse donduk eve girmicem ben dedim kizimla avm ye gittik migrostan alinacak bir iki sey vardi. Onlari aldik. Biraz acik havada oturduk o iyi geldi. Sonra cocuk parkina gittik. O kadar cok yoruldum ki bayilacaktim disarda neredeyse. Modum hala düşük. Insallah yeni haftaya iyi baslarim. Acik havada gezmesek avm hic bir ise yaramiyor gitmesen daha iyi yani.
Maşallah size
Evet artik daha cok sakınacağım. Cok teşekkür ederim.Cok gecmis olsun 40 mm oldukca iyi yine de. Dikkat etmek lazim.
Ne kibar bir göbiş bu ya
Cok dogru diyorsun. Rahat batiyosa bana demek ki. Bi de is yogun su siralar yapmam gereken seyler var erteleyip durdugum. Bi de gebelikte kafam pek çalışmıyor gercekten. Okudugumu da anlamiyorum. Ne yse yarin bi sekilde artik yapmam gerekenleri yapmaliyim. Ertele ertele nereye kadar.Yafrum bebiş iyi, amnion kaçağı yok, alışverişi tamamladın, çok kilo aldım diyorsun ama zaten bu zamana kadar normali 7-10 kg mış normal sınırlarda aldın bir taşınma işin kaldı. Onu da hevesle bekle bence ne güzel yeni ev yeni bebek miss.. eşinin doktorasınıda bir zahmet sen düşünme dinlermiş gibi yap he he de geç. O da baksın başının çaresine
Yuzde 90 alistirmaya bağlı. 1 aylik bebeyle doga yuruyusune cikan da var. 1 yasinda cocugu disari sayili cikaran da. Bizim kiz da hic usumez hatta bazen beni isitiyor elleriyle.Çocuğu nasıl alıştırırsan öyle gidiyormuş. Bizim de hayalimiz bize uyan çocuk. Dışardaykende uyuyabilen mızmızlık etmeyen falan. İnşallah öyle olur bizimkide
Bana da tamcef verdi. O tamamen bitirmis arkadasim enfeksiyonu. Zaten gebelik kategorisi b. Doktor icmemen daha zararlı dedi.Bende de arada oluyordu aynı senin gibi doktorum akıntı için fitil verdi ve antibiyotik tamsef diye bir sulandirilan bir antibiyotik normalde ağrım siziim yok acaba icmesem mi diye düşünürken senin yazını okudum ben de devam edeyim
Rahat batiyosa demek ki. Belli nedeni yokSenin neden modun düşük
Benimde öyle geçmiyorRahat batiyosa demek ki. Belli nedeni yoksenin of off modun gecti mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?