2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çocuğu nasıl alıştırırsan öyle gidiyormuş. Bizim de hayalimiz bize uyan çocuk. Dışardaykende uyuyabilen mızmızlık etmeyen falan. İnşallah öyle olur bizimkide
Aynen cocugu nasil alistirisan oyle gidiyo senin yasam tarzina uyum sagliyo biz oglum 8 aylikken basladik mesela baska sehirlere ulkelere gezmeye bazen turla gittik erkenden kalkip butun gun geziyosun bol bol yurumen gerekiyo herkes bi kosede dinlense bile biz ailece yorulmak nedir bilmiyoruz oglumda annesi gibi gezmeyi cok seviyo butun gun yurusun gıkı cikmaz simdi

Emzirme ortusu de yapacaksin demi. Bi de pusetin ustunu kapatmak icin ortu. Bebek örtüsünden kastin ne?

Emzirme ortusu de yapacaksin demi. Bi de pusetin ustunu kapatmak icin ortu. Bebek örtüsünden kastin ne?
Emzirme onlugu ve puset ortusunu baska pamuklu kumastan yapcm canim yildiz desenli lacivert ve pembe kombinli..bebek ortusu dedgm yani bildgmiz muslin battaniye yani

Kizlar gecen gun doktor bebegin midesi 2 3gun geride dedi proteinsiz kalmis dedi bole bise basina gelen varmi ya aklima takildi

Benim esimde hic sevmez avm de dolasmayi gerci bende eskisi gibi sevmiyorum yoruyo beni biz avm ye gidersek esim oglum sinemaya gidiyolar bende alisverisimi yapiyorum oyle cozum bulduk

Kizlar gecen gun doktor bebegin midesi 2 3gun geride dedi proteinsiz kalmis dedi bole bise basina gelen varmi ya aklima takildi
2-3 gün gerilikten bir sıkıntı olmaz diye biliyorum. Sen sağlıklı beslen yeter

Kesinlikle 3 haftalık bi gerilik yoksa korkmayın doktorunuz abartmış. Siz normal beslenmenize devam edin birde vitamin ve ceviz süt bol tüketin benim bebeğim 2 hafta önden gidiyor. İlk hamileliğim de önemsemedim ama bunda çok dikkat ediyorum yediklerime

geronimo_s canm sence muslin battaniyeleri tek kat mi yapayim cift kat mi yapayim? Muslinin yeri biraz da kalin gibi aslinda ama bi tane cift kat mi yapsam kararsiz kaldm

M mel33 bir ikiz hamile olan arkadaş vardı
Artık hiç selam bile vermez oldu
M mel33 bir ikiz hamile olan arkadaş vardı
Artık hiç selam bile vermez oldu
Canım burdayım.yazdıklarınızı okuyorum.benim dikişim olunca canım çok zorlanıyorum artık.kıyafet konusunu biliyorsun ben hiç birşey almayacsm 7.ay dolana kadar.yarın test yaptıracam bebekler in sızıntısı devam ediyor mu diye.zor günler geçiriyorum canım.yardımcı kadın işi bırakabilir.zaten iyice suyunu çıkarıyor bu aralar.sanki bedava geliyor.1200 para veriyorum.ben yatınca o da yarıyor.aman öyle bana dokun bin ah işit canım..sizinde moralinizi bozmayayım

Korkttum ya dikkat edicem artık

Midesi degil de karin çevresi demis olabilir mi? 3 gunden bisey olmaz. Toparlarsin hemen. Proteinli beslenmek onemli gercekten.

D dry75
Ben olsam bi tane cift kat yapardim mutlaka. Ben de almayi düşünüyordum ama makinem yok annemin makinesi diker mi bilmiyorum. Eger alirsam muslin bez metreyle bi cift katli mutlaka yaoacagim. Bir de agiz mendili. Emzirmeye ayri yapmayi dusunmuyorum tek kat 2 tane muslin örtü var zaten onu orterim puset ustune de onu orterim.

Evde yardimci temizlikci bakici bu insanlar gercekten şans isi. Allah iyi insanlarla karşılaştırsin insallah. Internetten tık tık alirsin 7.ay bitince. Insallah amnion testin de negatif cikar. Bize haber veririsin. Bugun avm de biraz bebek esyalarina falan baktım. Gezerek almak cok anlamsiz. Internette indirimlerle almak en mantiklisi

Korkttum ya dikkat edicem artık
Hiç korkma canım korkacak bişey Yok bi önce ki sene topiklerde bacak boyu karın kısmı 3 hafta geriden gelen annenin bebeği vardı sağlıklı aldı kucağına maalesef ölçümler bazen hatalı oluyor. Sen üstüne düşeni yap için rahat olsun zaten 2-3 gün çok önemli değil

Tamam canm ben de bitane cift katli yapayim muslin battaniye bitane cift kat 4tane de tek kat olck bi iki tanesini banyo sonrasi icin ayircm.. agiz mendillerini de cift kat dikeyim gitsin ozaman baya cikiyo ztn etrafindan cikan parcalardan

Yaaa ne insanlar var böyle zamanda da kaytarmaya bakıyorlar. Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin. Biraz daha sık dişini herşey güzel olur inşallah

Moral bozmak olur mu canim hic bazen buraya yaziyoruz rahatliyoruz hep.. bu yardimci isi gercekten sans ve vicdan isi insallah vicdanlisina dusersin bunu degistirirsen..alisverisleri biz de hep netten yapiyoruz bosver gidip gezip alirken hem yoruluyosun hem de daha pahaliya geliyo emin ol..7.aydindan netten alir koyarsin herseyini insallah skma canini

Ne kibar bir göbiş bu ya
Kısss benim ki neden çok büyük acaba
Sen attığım resmi gördün mü

Aaa gormem mi, cok tatlistiniz anne kiz

Boyle birseyi ilk defa duyuyorum inanir misin, midenin olculdugunu hiv bilmiyordum. Ama 2-3 gunluk gerilik onemsenecek bir gerilik degil, olcumler cok hassas, yanlis bile olculmus olabilir.

Ah canim Allah kolaylik versin, cikarsa da insaallah kisa surede yerine cok daha iyi birini bulursun. Sukretmek lazim ki gecici bir durum, sayili gun sonucta, Allah surekli yatmak zorunda olanlara, hastalara, engellilere kolaylik ve sabir versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…