Aynen cocugu nasil alistirisan oyle gidiyo senin yasam tarzina uyum sagliyo biz oglum 8 aylikken basladik mesela baska sehirlere ulkelere gezmeye bazen turla gittik erkenden kalkip butun gun geziyosun bol bol yurumen gerekiyo herkes bi kosede dinlense bile biz ailece yorulmak nedir bilmiyoruz oglumda annesi gibi gezmeyi cok seviyo butun gun yurusun gıkı cikmaz simdiÇocuğu nasıl alıştırırsan öyle gidiyormuş. Bizim de hayalimiz bize uyan çocuk. Dışardaykende uyuyabilen mızmızlık etmeyen falan. İnşallah öyle olur bizimkide
Emzirme ortusu de yapacaksin demi. Bi de pusetin ustunu kapatmak icin ortu. Bebek örtüsünden kastin ne?Benim de iki gundur hep ayni saatlerde bulanti derdi hortluyo ben anlamadm bu nerden cikiyo berbat oluyorm bulanti gelince..hic disari cikmadm bile bugun bu haftasonu resmen eve kapadim kendimi yarin sabah okula giderken hapisten yeni cikmis gibi gokyuzu gozumu alirkizlar gobis sisip agirlasmadan dikis islerimi yapayim dedm de smdi muslin bezler almistim ya metrelik onlardan agiz mendili omuz ortusu bebek ortusu banyodan cikinca havlu icine nemini alsin diye ortu yapcm benm aklima gelenler bunlar var mi oneriniz muslin bezle sunu da yapabilirsin dediginiz?
Emzirme onlugu ve puset ortusunu baska pamuklu kumastan yapcm canim yildiz desenli lacivert ve pembe kombinli..bebek ortusu dedgm yani bildgmiz muslin battaniye yaniEmzirme ortusu de yapacaksin demi. Bi de pusetin ustunu kapatmak icin ortu. Bebek örtüsünden kastin ne?
Benim esimde hic sevmez avm de dolasmayi gerci bende eskisi gibi sevmiyorum yoruyo beni biz avm ye gidersek esim oglum sinemaya gidiyolar bende alisverisimi yapiyorum oyle cozum buldukEvet eşim 1 yıldır orada bir üs bölgesinde Doğu görevinde. Ben avm çok fazla severim. Ama eşim nefret ediyor. Biz şöyle bir anlaşma yapmıştık. Ben avmye yalnız gidiyordum. O evde bir gün dinleniyordu. Pazar günü kar kış soğuk demeden mangala ya da pikniğe gidiyorduk. Hatta ilk çocuk doğdu. Ben avmye gittiğimde kızımızı o baktı. Çocuk doğduktan sonra da her Pazar pikniğe gittik. Ankara park bahçe yönünden çok alternatifliydi. Kızımızı da soğuğa falan çok alıştırdık. Mesela hiç atkı bere takmaz. Çok şükür hasta da olmaz. İnşallah ikinci de öyle olur. Mangal hiç tarzım değildi ta ki evleninceyekadar. Şimdi arabamın bagajında mangal,semaver,kömür ne ararsan var. :) insan zamanla eski alışkanlıklarını bırakıyor gerçekten. Heralde biraz daha gençlikte daha güzel oluyor deli gibi alışveriş yapmak. Hele çocuktan sonra girdiğin mağazalar bile çok değişiyor
2-3 gün gerilikten bir sıkıntı olmaz diye biliyorum. Sen sağlıklı beslen yeterKizlar gecen gun doktor bebegin midesi 2 3gun geride dedi proteinsiz kalmis dedi bole bise basina gelen varmi ya aklima takildi
Ilk kez duyuyorum canim beslenmne dikkat et o zamanKizlar gecen gun doktor bebegin midesi 2 3gun geride dedi proteinsiz kalmis dedi bole bise basina gelen varmi ya aklima takildi
Evet artik dikkat ediyorum ins. Duzelir yaIlk kez duyuyorum canim beslenmne dikkat et o zaman
Birkac gun bencede sorun olmaz sen dikkat et duzelir Allahin izniyleEvet artik dikkat ediyorum ins. Duzelir ya
Kesinlikle 3 haftalık bi gerilik yoksa korkmayın doktorunuz abartmış. Siz normal beslenmenize devam edin birde vitamin ve ceviz süt bol tüketin benim bebeğim 2 hafta önden gidiyor. İlk hamileliğim de önemsemedim ama bunda çok dikkat ediyorum yediklerimeKizlar gecen gun doktor bebegin midesi 2 3gun geride dedi proteinsiz kalmis dedi bole bise basina gelen varmi ya aklima takildi
Canım burdayım.yazdıklarınızı okuyorum.benim dikişim olunca canım çok zorlanıyorum artık.kıyafet konusunu biliyorsun ben hiç birşey almayacsm 7.ay dolana kadar.yarın test yaptıracam bebekler in sızıntısı devam ediyor mu diye.zor günler geçiriyorum canım.yardımcı kadın işi bırakabilir.zaten iyice suyunu çıkarıyor bu aralar.sanki bedava geliyor.1200 para veriyorum.ben yatınca o da yarıyor.aman öyle bana dokun bin ah işit canım..sizinde moralinizi bozmayayım
Korkttum ya dikkat edicem artıkKesinlikle 3 haftalık bi gerilik yoksa korkmayın doktorunuz abartmış. Siz normal beslenmenize devam edin birde vitamin ve ceviz süt bol tüketin benim bebeğim 2 hafta önden gidiyor. İlk hamileliğim de önemsemedim ama bunda çok dikkat ediyorum yediklerime
Kizlar gecen gun doktor bebegin midesi 2 3gun geride dedi proteinsiz kalmis dedi bole bise basina gelen varmi ya aklima takildi
Evde yardimci temizlikci bakici bu insanlar gercekten şans isi. Allah iyi insanlarla karşılaştırsin insallah. Internetten tık tık alirsin 7.ay bitince. Insallah amnion testin de negatif cikar. Bize haber veririsin. Bugun avm de biraz bebek esyalarina falan baktım. Gezerek almak cok anlamsiz. Internette indirimlerle almak en mantiklisiCanım burdayım.yazdıklarınızı okuyorum.benim dikişim olunca canım çok zorlanıyorum artık.kıyafet konusunu biliyorsun ben hiç birşey almayacsm 7.ay dolana kadar.yarın test yaptıracam bebekler in sızıntısı devam ediyor mu diye.zor günler geçiriyorum canım.yardımcı kadın işi bırakabilir.zaten iyice suyunu çıkarıyor bu aralar.sanki bedava geliyor.1200 para veriyorum.ben yatınca o da yarıyor.aman öyle bana dokun bin ah işit canım..sizinde moralinizi bozmayayım
Hiç korkma canım korkacak bişey Yok bi önce ki sene topiklerde bacak boyu karın kısmı 3 hafta geriden gelen annenin bebeği vardı sağlıklı aldı kucağına maalesef ölçümler bazen hatalı oluyor. Sen üstüne düşeni yap için rahat olsun zaten 2-3 gün çok önemli değilKorkttum ya dikkat edicem artık
Tamam canm ben de bitane cift katli yapayim muslin battaniye bitane cift kat 4tane de tek kat olck bi iki tanesini banyo sonrasi icin ayircm.. agiz mendillerini de cift kat dikeyim gitsin ozaman baya cikiyo ztn etrafindan cikan parcalardanMidesi degil de karin çevresi demis olabilir mi? 3 gunden bisey olmaz. Toparlarsin hemen. Proteinli beslenmek onemli gercekten.
D dry75
Ben olsam bi tane cift kat yapardim mutlaka. Ben de almayi düşünüyordum ama makinem yok annemin makinesi diker mi bilmiyorum. Eger alirsam muslin bez metreyle bi cift katli mutlaka yaoacagim. Bir de agiz mendili. Emzirmeye ayri yapmayi dusunmuyorum tek kat 2 tane muslin örtü var zaten onu orterim puset ustune de onu orterim.
Yaaa ne insanlar var böyle zamanda da kaytarmaya bakıyorlar. Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin. Biraz daha sık dişini herşey güzel olur inşallahCanım burdayım.yazdıklarınızı okuyorum.benim dikişim olunca canım çok zorlanıyorum artık.kıyafet konusunu biliyorsun ben hiç birşey almayacsm 7.ay dolana kadar.yarın test yaptıracam bebekler in sızıntısı devam ediyor mu diye.zor günler geçiriyorum canım.yardımcı kadın işi bırakabilir.zaten iyice suyunu çıkarıyor bu aralar.sanki bedava geliyor.1200 para veriyorum.ben yatınca o da yarıyor.aman öyle bana dokun bin ah işit canım..sizinde moralinizi bozmayayım
Moral bozmak olur mu canim hic bazen buraya yaziyoruz rahatliyoruz hep.. bu yardimci isi gercekten sans ve vicdan isi insallah vicdanlisina dusersin bunu degistirirsen..alisverisleri biz de hep netten yapiyoruz bosver gidip gezip alirken hem yoruluyosun hem de daha pahaliya geliyo emin ol..7.aydindan netten alir koyarsin herseyini insallah skma caniniCanım burdayım.yazdıklarınızı okuyorum.benim dikişim olunca canım çok zorlanıyorum artık.kıyafet konusunu biliyorsun ben hiç birşey almayacsm 7.ay dolana kadar.yarın test yaptıracam bebekler in sızıntısı devam ediyor mu diye.zor günler geçiriyorum canım.yardımcı kadın işi bırakabilir.zaten iyice suyunu çıkarıyor bu aralar.sanki bedava geliyor.1200 para veriyorum.ben yatınca o da yarıyor.aman öyle bana dokun bin ah işit canım..sizinde moralinizi bozmayayım
Ne kibar bir göbiş bu ya
Kısss benim ki neden çok büyük acaba
Sen attığım resmi gördün mü
Kizlar gecen gun doktor bebegin midesi 2 3gun geride dedi proteinsiz kalmis dedi bole bise basina gelen varmi ya aklima takildi
Canım burdayım.yazdıklarınızı okuyorum.benim dikişim olunca canım çok zorlanıyorum artık.kıyafet konusunu biliyorsun ben hiç birşey almayacsm 7.ay dolana kadar.yarın test yaptıracam bebekler in sızıntısı devam ediyor mu diye.zor günler geçiriyorum canım.yardımcı kadın işi bırakabilir.zaten iyice suyunu çıkarıyor bu aralar.sanki bedava geliyor.1200 para veriyorum.ben yatınca o da yarıyor.aman öyle bana dokun bin ah işit canım..sizinde moralinizi bozmayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?