Hep hormonlardan.
Bizim kizin uykulari bozuldu 3 gundur aksam uyuyor cok yorgun oluyor. Uyandiramiyoruz. Pazartesi 2bucuk saat uyudu gece 1de yatti sali yarim saatle kaldirdim yine 1de yatti dun 4 saat uyudu aksam ustu uyandi. Gece uyumasi bu sefer Kacta bilmiyorum. Oturma odasına gittim oyuncakli odaya yaninda kanepede uyudum. Ben uyudugumda saat 12yi geciyordu. Dedim ki ben dayanamayacagim kizim oyunun bitince uykun gelince isigi kapat yanima gel. Ara ara uyandirdi ama cok rahatsiz etmedi gece bir ara uyandim canim yavrum bir guzel isigi kapatmış. Yanima gelmis yorganin altina girip uyumus kalmış. Sorumlu yavrum yaa.

Gecen hafta esimle soyle konustuk. Yagmurun uykulari ne kadar guzel her gece 9bucuk 10 gibi yatiyor. Zorlamadan uyuyor (küçükken saatlerce arabayla gezdigimizi bilirim). Cok iyi sabahlari rahat kalkiyor. Komsu da yanimizdaydi onunla konustuk bi de bunlari. Taaak ertesi gune uykusu bozuldu cocugun. Hep nazar hep. Insallah yoluna girer aksam son ses muzk actigim halde uyudu arabada.insallah bugun dönerken uyumaz.
Etimatik ben de seviyorum. Bu arada en azindan bizim camasirlarimizi etimatikle yikarim cunku emzirirken falan bebegin cildine cok değiyor. Kizimda ozellikle beniim kiyafetlerimi hep ya onun detarjeni ile yikadim ya da cok durulattim.