• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bence hiçbiri hazırlayamaz. Benim için en kıymetli olan diş fırçası, cilt bakım ürünleri gibi temel bakım ürünleri onun için zorunlu hallerde bir iki gün olmasada olabilir :kızgın:
Ben onları hazırlayacağım ayrı bir çanta içersinde
Zaten kayınvalideme de anlatacağım neler gelecek hastaneye diye
Ocak ayının başında hazırlanacak ya zaten erkenden hazır olacak herşeyimiz

Ayrıntılar bizim işimiz mesleki deformasyon artık :)
Ben şimdi ona allah korusun erken doğun yapsam hastanede olsam yüz yıkama jelimi de getir desem ne gerek var der. Ben birkaç hafta sonra küçük seyahat boylarımdan bir çanta yaparım onu yaZarım listeye çantayı alır koyar valize :)))
Benimde eşim öyle bir durumda asla bir şey hazırlayamaz Eminim

Ben her şeyi yaparım deyip deyip de bir şey istediğinde ne gerek var demiyorlar mı acayip tav oluyorum ben de. Benim için yüz yıkama jeli falan 1-2 gün olmasa olur gerçi, pis miyim ne? :deli:

kızlar merhaba günaydın :)
hastane çantası için bende heycanlıyım, ocak başında işten ayrıldığımda hazırlayacağım bende.
ben bebek için
10lu takım
5li takım
süslü tulum
2 zıbın
kalın battaniye
birde pofidik battaniye
bez,ıslak mendil, ağız mendili koymayı düşünüyorum

kendim içinde 2 takım pijama, biri sabahlıklı
ufak bir makyaj çantası, özellikle dudak nemlendiricisi alın diyorlar doğum anında bi süre su içilemeyeceğinden çok kuruyormuş
çorap, çamaşır, ped, birde örgü yelek yada şal alıcam

süs için ıvır zıvırlar :)

bunlar yeter herhalde varmı sizin ekstra koy dediğiniz

hastane çantası için bende heycanlıyım, ocak başında işten ayrıldığımda hazırlayacağım bende.
ben bebek için
10lu takım
5li takım
süslü tulum
2 zıbın
kalın battaniye
birde pofidik battaniye

ufak bir makyaj çantası, özellikle dudak nemlendiricisi alın diyorlar doğum anında bi süre su içilemeyeceğinden çok kuruyormuş

Kuzummm
1 10 lu bide 5 lı takım yetecek mi
Ben de
1 adet 10 lu
2 adet 5 lı
1 adette altı üst takım
1 isimli hastane çıkışı
Diğerleri aynı zaten
Kendime ise
2 pijama 1 fazladan pijama altı
Kalan Polar sabahlık
Patik
Hastaneden çıkış için eşortman takımı
Diğerleri aynı

ben bebek için
10lu takım
5li takım
süslü tulum
2 zıbın
kalın battaniye
birde pofidik battaniye

Çorap mutlaka 3-4 tane alınmalı. iki kat üstüste giymiştim ben. Kesinlikle dudak nemlendiricisi alınmalı ilk doğumumda fotograflarda dudaklarım bembeyaz :).
Ben ayrıca yanıma doğumda okunan duaları yazdığım 2-3 sayfa kağıdı ve kulaklık almıştım. Müzik dinlemek de iyi oluyor çünkü. Ayrıca kalem ve boş kağıt da aldım. Doğumdan sonra odaya geldiğimde kızım yanımda uyurken hissettiklerimi yazmıştım.

Gündüz uykusunu bıraktıktan sonra erken uyuyorlar bi de erken kalksa erken uyur aslında öğlen, 15 dk 30 dk yavaş yavaş erken kaldırsanız, saatleri geri çekseniz, akşam 11 de bile uyusa çok fark eder. Çalışırken mahvolursun böyle.
Biz uyuyamıyoruz ki uykusu gelince ben uyuyunca diyip uyuyor. Ya da bir yerde sızıp kalıyor. Ayakta sallansaydı ya da beşikte yatsaydı enkazından belli bir saatte uyutabilirdim. İzne ayrılınca ilk işim saat düzeni oturtmak olacak. Sabahta 7 veya 7.30 kalkıyor.

Kızlar isimli hastane çıkışı 3 lü takım 60 tl
İnstagram denk geldim yaptırmak isteyenler fikir olsun

Eklentiler

• 95BE291A-44EE-4FFA-83AD-01D029677BBC.webp
    95BE291A-44EE-4FFA-83AD-01D029677BBC.webp
    77,5 KB · Görüntüleme: 71
Çorap mutlaka 3-4 tane alınmalı. iki kat üstüste giymiştim ben. Kesinlikle dudak nemlendiricisi alınmalı ilk doğumumda fotograflarda dudaklarım bembeyaz :).
Ben ayrıca yanıma doğumda okunan duaları yazdığım 2-3 sayfa kağıdı ve kulaklık almıştım. Müzik dinlemek de iyi oluyor çünkü. Ayrıca kalem ve boş kağıt da aldım. Doğumdan sonra odaya geldiğimde kızım yanımda uyurken hissettiklerimi yazmıştım.
Müzik nasıl dinledin ya.. Ben sancı çekerken sadece allah diye bağırıyordum o kadar:

İnşallah bundan sonra çabucak iyileşir kızçen.
Etimatik günlük çamaşırlar için ideal. Üstümüzden zaten bir kez giyilip kirliye atılıyor. En fazla yazın ter oluyor. bizim tshirtlerdeki yemek çikolata lekelerini de çıkarmıyor. Onlar için leke çok beklemeden sodasan ın bir leke çıkarıcısı var onu sürüp sonra makinaya atıyorum. O çıkarıyor lekeleride
İkisini de deneyeceğim en kısa zamanda. Sağol bilgilendirdiğini için.

Kuzummm
1 10 lu bide 5 lı takım yetecek mi
Ben de
1 adet 10 lu
2 adet 5 lı
1 adette altı üst takım
1 isimli hastane çıkışı
Diğerleri aynı zaten
Kendime ise
2 pijama 1 fazladan pijama altı
Kalan Polar sabahlık
Patik
Hastaneden çıkış için eşortman takımı
Diğerleri aynı

canım benim 10 lu hastane çıkışında alt üst takım+ tulum şeklinde,
yeter diye düşündüm amao_O

birde şu tulumu alıcam, hastane çıkışı giydirirm fiyat epey uygun
https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/outlet/LC-WAIKIKI/erkek-bebek/Tulum/2754971/543752

patikte koyucam hatta:KK51:dediğin gibi çok üşüyormuş ayaklar

Biz uyuyamıyoruz ki uykusu gelince ben uyuyunca diyip uyuyor. Ya da bir yerde sızıp kalıyor. Ayakta sallansaydı ya da beşikte yatsaydı enkazından belli bir saatte uyutabilirdim. İzne ayrılınca ilk işim saat düzeni oturtmak olacak. Sabahta 7 veya 7.30 kalkıyor.
Erken kalkıyormuş aslında. İzne ayrılınca günlük 1 saatini telefonsuz tv siz kızına ayır güzel güzel oyna onunla. Tatmin olamayınca anneye doyamayınca da uyumuyorlar. Bebek arabasıyla da uyumuyor mu?

Back
X