Ayy aman çok dikkat et kendine. Evet sonradan uzayabiliyor. Senin ilk ve ikizdi demi? İkiz çok zor gerçekten. Biz birini zor taşıyoruz.Nur topu gibi bir rahim ağzında kisalmamiz oldu 15 mm dediler ikizlerde en az 25 mm olması gerekiyormuş. Hastaneye yine yatış verdiler bu beşinci yatışım hastanede gebelikde. Çok kısalmis uzar mi bu tekrar ya zaten yatıyordum ben.
Canım stres yapma, bence geçici bir durumdur. Benimki de geçen hafta çok sessizdi. Bu hafta bir coştu. Kendimi hazırlıyorum haftaya sessizleşir diye. Böyle değişken olacak belliki.Kızlar şu hareket işi canımı hala çok sıkmaya devam ediyor. Sanırım akşam acile gidip bir bakacğım. Çoğalacağı yerde azalıyor hissettiğim hareket. İşte olmasam utanmasam ağlayacağım şu an.
Geçmiş oldun canım. Kritik dönemleri atlattık sayılır. İnşallah hepimizinki zamanında gelir.Sevindim benimde aklımda o var teşekkür ederim.
Bizim kurumun personel birini oturup ayar o kesinzaten benim çalışma durumum yok arkadaşlara yardımcı olmaya çalıştım, öğretmenler için siz daha iyi biliyorsunuz sonuçta yönetim işindesibiz. İnşallah sağlıkla doğsunlar gerisini boşverdin ben. Yine leke geliyor dr açılma olabilir doğumhaneye git dedi nst ye bagladılar şimdilik iyi sorun yok gibi
Ayakları elleri karnın iç tarafına dönünce hareketi Az ya da çok hafif hissediyorsun belki ondandır. Zor gebe kalınca insanlar her şeyi takıyor elde olmadan. İnşallah iyidir bebeğin sıkma canını ayrıca bebekler büyüme atağı dönemlerinde daha az hareket ediyor benim anladığım kadarıyla.
O zaman tatlı bak gör nasıl oynuyorİşteyim akşam 10da çıkacağım.
o zamana kadar biraz daha gözlemlerim.
çok sağ olun.
ohh ne güzel haberlerKızlarrrr görümcemde hamile bugun kan testinde öğrendik sonucu rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahxxtalyaxx canim insallah agustos ayinda dogucak bebisler
O kadar parayi cuzdana tepistirirse patlar tabi cuzdan :))
Aaa gozunuz aydin saglikla kucaginiza alin insKızlarrrr görümcemde hamile bugun kan testinde öğrendik sonucu rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahxxtalyaxx canim insallah agustos ayinda dogucak bebisler
İkinci gebeliğim ama ilkini de 12 haftada kalbi durdu ilaçla düşük yaptım down sendromlu geldi genetik incelemeden. Bunlar tüp Bebek, inşallah uzar Doktorlar bir şey demedi dava serum bagladılar yatış verdiler takip edeceğiz dediler.Ayy aman çok dikkat et kendine. Evet sonradan uzayabiliyor. Senin ilk ve ikizdi demi? İkiz çok zor gerçekten. Biz birini zor taşıyoruz.
Teşekkür ederim canım inşallah zamanında doğarlar ama ben Şubat sonunu görsem havalara uçağım şimdiden bunlar olunca yarın 25. Hafta doluyor daha. Gelişimleri iyi dedi dr ama ben diken üstünde kaldım yine.Geçmiş oldun canım. Kritik dönemleri atlattık sayılır. İnşallah hepimizinki zamanında gelir.
Çok şükür onlar iyi de erken doğum olursa diye korkuyorum yaşayabilirler mi diye yatmaktan gocunmuyorumda kaybetme korkusu ile baş etmek zor, inşallah toparlanır, Rabbim hepimize sağlık sıhhat versin hepimizde ufak tefek sorunlarda olsa var inşallah zamanında doğururuz sağlıkla.becidina bebekler iyi ya olsun, şurda ne kaldı zaten yatmak sinir bozucu ama yapacak birşey yok. İnşallah toparlanır
Benimde 24 haftada kısalma ve hunileşme dendi evden dışarı çıkamıyorum ayakta kalamıyorum ama bak 28 e girdik. İnşallah hepimiz sağlıkla evimize getireceğiz bu bebekleri.Çok şükür onlar iyi de erken doğum olursa diye korkuyorum yaşayabilirler mi diye yatmaktan gocunmuyorumda kaybetme korkusu ile baş etmek zor, inşallah toparlanır, Rabbim hepimize sağlık sıhhat versin hepimizde ufak tefek sorunlarda olsa var inşallah zamanında doğururuz sağlıkla.
Kızlar şu hareket işi canımı hala çok sıkmaya devam ediyor. Sanırım akşam acile gidip bir bakacğım. Çoğalacağı yerde azalıyor hissettiğim hareket. İşte olmasam utanmasam ağlayacağım şu an.
Aynen oyle iste ben de bunu dusunuyorm yani mesela dogum oncesi 40a kadar ya sen 38de dogum yaptn diyelim 2 haftayi dogum sonrasina aktariyolar mi acaba?? Cok da bole hesap isine girmek istemiyorm allahtan ne gelecegi belli olmaz ama biraz da kafama takiyorm acikcasi dogum sonrasnda bebek dha 2 aylik bile olmadan okula gtmek istemiyorm 2 hafta fln icn
38+0 da Doğum yapan birine dr u 38. Haftada Doğum gerçekleşmiştir. 8Hafta Doğum sonrası 5 hafta Doğum öncesi ve 13 gün erken Doğumdan dolayı 8+5 haftaya ilave olarak 13 gün izinli sayılır. Bu doğru mu? Olabilir mi yani?
Nur topu gibi bir rahim ağzında kisalmamiz oldu 15 mm dediler ikizlerde en az 25 mm olması gerekiyormuş. Hastaneye yine yatış verdiler bu beşinci yatışım hastanede gebelikde. Çok kısalmis uzar mi bu tekrar ya zaten yatıyordum ben.
Kızlarrrr görümcemde hamile bugun kan testinde öğrendik sonucu rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahxxtalyaxx canim insallah agustos ayinda dogucak bebisler
İnşallah, hepimiz için dua ediyorum.Benimde 24 haftada kısalma ve hunileşme dendi evden dışarı çıkamıyorum ayakta kalamıyorum ama bak 28 e girdik. İnşallah hepimiz sağlıkla evimize getireceğiz bu bebekleri.
İkinci gebeliğim ama ilkini de 12 haftada kalbi durdu ilaçla düşük yaptım down sendromlu geldi genetik incelemeden. Bunlar tüp Bebek, inşallah uzar Doktorlar bir şey demedi dava serum bagladılar yatış verdiler takip edeceğiz dediler.
İkiz gerçekten zormuş Rabbim yardım etsin hepimize sağlıkla doğuralim inşallah.
Teşekkür ederim canım inşallah zamanında doğarlar ama ben Şubat sonunu görsem havalara uçağım şimdiden bunlar olunca yarın 25. Hafta doluyor daha. Gelişimleri iyi dedi dr ama ben diken üstünde kaldım yine.
İnşallah, haftalarca hastanede yatip 30lu haftaları gören varmış. Bize de nasip olsun sağlıkla doğurmak inşallah.Canim kafana takacagina git gorun acile bence de. Ben de onemli bir durum oldugunu dusunmuyorum ama yine de icin rahatlasin.
Evet canim 38 de dogarsa 40 a kadar olan sure de dogum sonrasina aktariliyor, 37 ye kadar calistigin surede, dogum sonrasi 8 hafta da.
Dogru canim, 37 ye kadar calistiysa dogru hesaplanmis.
Ahhh, cok gecmis olsun, gozetim altinda olman daha iyi, en azindan acil durumlarsa mudahale edebilirler hemen, insaallah rahim agzi boyu da uzar. Rabb'im saglikla ve zamaninda kucagina almayi nasib etsin insaallah.
Ohhh bir guzel haber de senden geldi, cok sevindim, hayirla, saglikla, kolaylikla, zamaninda kucaklarina alip buyutsunler insaallah onlar da bizler de.
Hastanede sıkılıyorum zaten çok araştırınca da köyü şeyler okuyorum diye bırakıyorum müdavim oluruz artık heptenSen dinlen yat. Sağlıkla büyürler öyle gelirler. Bol bol buraya yaz.
canım geçmiş olsun aynı korkular bende de var ben şimdi evde yatıyorum. yatmak çok sıkıcı yarın kontrolüm var heyecanlı ve endişeliyim inşallah ocağı bari geçirsek daha çok var doğumumuza. halimize çok şükür yeterki bebekler sağlıklı olsun. senin bebekler kaç kilo simdiİnşallah, haftalarca hastanede yatip 30lu haftaları gören varmış. Bize de nasip olsun sağlıkla doğurmak inşallah.
Benimde hunilesme var dediler canim 22.haftada sonra uzani ama yine yatiyorum bugun benimde lekelenmem oldu dr normal dedi babalim ins iyidir bebeslerimiz saglicakla kucagimiza aliriz zamanindaİnşallah, hepimiz için dua ediyorum.
Hic bisey okuma canim cok kotu seyler yaziyo ben okudukça agladim uzme kendinide bebislerini deHastanede sıkılıyorum zaten çok araştırınca da köyü şeyler okuyorum diye bırakıyorum müdavim oluruz artık hepten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?