2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy aman çok dikkat et kendine. Evet sonradan uzayabiliyor. Senin ilk ve ikizdi demi? İkiz çok zor gerçekten. Biz birini zor taşıyoruz.

Canım stres yapma, bence geçici bir durumdur. Benimki de geçen hafta çok sessizdi. Bu hafta bir coştu. Kendimi hazırlıyorum haftaya sessizleşir diye. Böyle değişken olacak belliki.
Geçmiş oldun canım. Kritik dönemleri atlattık sayılır. İnşallah hepimizinki zamanında gelir.

Ayy aman çok dikkat et kendine. Evet sonradan uzayabiliyor. Senin ilk ve ikizdi demi? İkiz çok zor gerçekten. Biz birini zor taşıyoruz.
İkinci gebeliğim ama ilkini de 12 haftada kalbi durdu ilaçla düşük yaptım down sendromlu geldi genetik incelemeden. Bunlar tüp Bebek, inşallah uzar Doktorlar bir şey demedi dava serum bagladılar yatış verdiler takip edeceğiz dediler.
İkiz gerçekten zormuş Rabbim yardım etsin hepimize sağlıkla doğuralim inşallah.
Geçmiş oldun canım. Kritik dönemleri atlattık sayılır. İnşallah hepimizinki zamanında gelir.
Teşekkür ederim canım inşallah zamanında doğarlar ama ben Şubat sonunu görsem havalara uçağım şimdiden bunlar olunca yarın 25. Hafta doluyor daha. Gelişimleri iyi dedi dr ama ben diken üstünde kaldım yine.

becidina bebekler iyi ya olsun, şurda ne kaldı zaten yatmak sinir bozucu ama yapacak birşey yok. İnşallah toparlanır
Çok şükür onlar iyi de erken doğum olursa diye korkuyorum yaşayabilirler mi diye yatmaktan gocunmuyorumda kaybetme korkusu ile baş etmek zor, inşallah toparlanır, Rabbim hepimize sağlık sıhhat versin hepimizde ufak tefek sorunlarda olsa var inşallah zamanında doğururuz sağlıkla.

Benimde 24 haftada kısalma ve hunileşme dendi evden dışarı çıkamıyorum ayakta kalamıyorum ama bak 28 e girdik. İnşallah hepimiz sağlıkla evimize getireceğiz bu bebekleri.

Canim kafana takacagina git gorun acile bence de. Ben de onemli bir durum oldugunu dusunmuyorum ama yine de icin rahatlasin.

Evet canim 38 de dogarsa 40 a kadar olan sure de dogum sonrasina aktariliyor, 37 ye kadar calistigin surede, dogum sonrasi 8 hafta da.

Dogru canim, 37 ye kadar calistiysa dogru hesaplanmis.

Ahhh, cok gecmis olsun, gozetim altinda olman daha iyi, en azindan acil durumlarsa mudahale edebilirler hemen, insaallah rahim agzi boyu da uzar. Rabb'im saglikla ve zamaninda kucagina almayi nasib etsin insaallah.

Kızlarrrr görümcemde hamile bugun kan testinde öğrendik sonucu rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah xxtalyaxx canim insallah agustos ayinda dogucak bebisler

Ohhh bir guzel haber de senden geldi, cok sevindim, hayirla, saglikla, kolaylikla, zamaninda kucaklarina alip buyutsunler insaallah onlar da bizler de.

Sen dinlen yat. Sağlıkla büyürler öyle gelirler. Bol bol buraya yaz.

Bir pazarim var, onda da temizlikle camasir utuyle geciyor, belim acayip agridi artik. Cok yoruldum. Pfhhhh

İnşallah, haftalarca hastanede yatip 30lu haftaları gören varmış. Bize de nasip olsun sağlıkla doğurmak inşallah.

İnşallah, haftalarca hastanede yatip 30lu haftaları gören varmış. Bize de nasip olsun sağlıkla doğurmak inşallah.
canım geçmiş olsun aynı korkular bende de var ben şimdi evde yatıyorum. yatmak çok sıkıcı yarın kontrolüm var heyecanlı ve endişeliyim inşallah ocağı bari geçirsek daha çok var doğumumuza. halimize çok şükür yeterki bebekler sağlıklı olsun. senin bebekler kaç kilo simdi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…