Yılbaşı indiriminde iyisinden ikili süt pompası yakalayan olursa unutmazsa beni etiketleyebilir mi.
Ayrıca süt pompaları hakkında fikri olanlar yazarsa sevinirim bir arkadaşım tekli Philips avent verecek ama yedek parça sorun sanırım pahalı gibi araştırdım. Aklımda lansinoh var ama hepsi hakkında iyi kötü yorumlar var. İkiz olacağı için ikili istiyorum ve ücretsiz izin kullanamayacak durumdayım mecburen alacağım. Fikri olan.
canım maaşallah sana ve kuzuna harika görünüyorsun incecik annebüyümüş tabii annesi
Cok saol canim hemen dr umu aradim kaslimayla beraber deilse veya agrin yoksa kurkma uzan bugun kalkma dedicanım burdan bazı arkadaşlarda zaman zaman lekelenme şeklinde yaşıyorlar bunu.sancın yoksaa canını çok sıkma,yrn hemen doktora görünürsün
Seninle aynıyız bende bi ayarlama yapamadım.bana 18 mart gibi gün verdi dr sezeryan olacağı için.eşimin doğum günü 23 mart bekleyebilirse aynı güne denk getirmek istiyorum.oturup iyice hesap yapmak lazım ama bakalım evdeki hesap çarşıya uyacakmı bemişler zamanlı gelir inşallahKizlar bayram haftasina dogum sonrasi izniniz bosa gitmesin ona dikkat edin.. ben tam 4 subatta 32 hafta oluyorum diyodm ki 2 hafta dha giderm sonra brakrm dyodm ama 2 haftanin 1 haftasini bosa calismis oluyorm cnku dogum iznim 29mayis gibi bitiyo 2 haftayi aktarirsam bi haftasi bosa bayrama gidecek sonra da 1 hafta kaliyo ona da rapor alirim diye dusndm seminerlere de gitmeyi dusunuyorm o yuzden bosa karnim burnumda okula gtmis olcm gibi geldi hesabim yanls mi bilmiyorm ama bole dusundm yanlsm varsa uyarn beni
Şükür Canımgeronimo_s @esramtirak S Suzi1704 SEPTEMBER LOVE @yineyeniyeniden2
Çok şükür cimcimem iyiymiş ben aşağıda hissettigim için baski kasilma oldugu icin endiselenmistim lakin bebişim çokda aşağıda değilmiş rahim ağzıda kapalı suyumda yerinde hatta iki güzel haberde kordonu önde ve böbrek genislemesi görünmüştü ayrintilida kordon yukarı çıkmış böbrekte normale dönmüş şükür.
Ağrının sebebi Rahim genişlemesi yada cerrahi olabilir apandisit felan cerahi gorsun serum taktırin dedi.ama ben duymak istediklerimi duymuştum cerrahilik bı durum olduğunu düşünmedim evdede bekleyen iki tane canım olduğu için çıkıp geldim.
Bence ben usutmusde olabilirim eşimin atletlerini giyme zamanim geldi:)
Merak Edip sorduğunuz için Allah razı olsun hepinizi kocaman öpüyorum sağlıklı sıhhatli hamilelik geçirip evlatlarinizi bir avazda kucağınıza almanızı diliyorum Rabbimden
Kafama takılan başka bir soru var diyelimki ben 35 de izne ayrıldım ama 38 de doğum yaptım doğum sonrasına ne aktarılıyor.ilk doğumumda doğum sonrası yaz tatiline denk geldiği için hesap kitap yapmam gerekmemişti
Yıkanmışlardır muhtemelen ama insan kendi yıkamadan içi rahat etmiyor tabii.Kızlar arkadaşım bir sürü kıyafet getirdi
Bazılarında lekelenme var onları hangi leke çıkartıcı ile yıkayım
Bide 1 yaş da çok kıyafet var onları şimdi normal deterjan ile yıkayıp öyle kaldırayım mı
Suda sabun tozuyla 1 gün beklet dedi annem. Daha yapmadım ama.Yıkanmışlardır muhtemelen ama insan kendi yıkamadan içi rahat etmiyor tabii.geronimo_s mi bahsetmişti sandık lekelerinden annesi bir çözüm söylemişti ama hatırlamıyorum
1 yaşları ben yıkamıyorum bile zamanı gelince yıkarım. Ben de dün arka balkonumu düzenledim biraz öyle çok eşya var ki 2 yaş uyumak için ince tulumlardan bile var. Onların hepsini vakumlayıp kaldırsam daha iyi olur sanki.Kızlar arkadaşım bir sürü kıyafet getirdi
Bazılarında lekelenme var onları hangi leke çıkartıcı ile yıkayım
Bide 1 yaş da çok kıyafet var onları şimdi normal deterjan ile yıkayıp öyle kaldırayım mı
Tabi canım, bu hafta içi konuşuruz. Sana da haber veririm.Öğrenince beni de bilgilendirir misin canım
Kızlar şu hareket işi canımı hala çok sıkmaya devam ediyor. Sanırım akşam acile gidip bir bakacğım. Çoğalacağı yerde azalıyor hissettiğim hareket. İşte olmasam utanmasam ağlayacağım şu an.
Aynen oyle iste ben de bunu dusunuyorm yani mesela dogum oncesi 40a kadar ya sen 38de dogum yaptn diyelim 2 haftayi dogum sonrasina aktariyolar mi acaba?? Cok da bole hesap isine girmek istemiyorm allahtan ne gelecegi belli olmaz ama biraz da kafama takiyorm acikcasi dogum sonrasnda bebek dha 2 aylik bile olmadan okula gtmek istemiyorm 2 hafta fln icnKafama takılan başka bir soru var diyelimki ben 35 de izne ayrıldım ama 38 de doğum yaptım doğum sonrasına ne aktarılıyor.ilk doğumumda doğum sonrası yaz tatiline denk geldiği için hesap kitap yapmam gerekmemişti
Canim hic bekleme icin rahat etsin acile git ama bence de pozisyon degsmistr ya da sen cok hareketliysen o cok hareket etmiyo sen dinlenmeye gecince hareketleniyoKızlar şu hareket işi canımı hala çok sıkmaya devam ediyor. Sanırım akşam acile gidip bir bakacğım. Çoğalacağı yerde azalıyor hissettiğim hareket. İşte olmasam utanmasam ağlayacağım şu an.
Hic dert etme Allah yardim ediyor tabi disari cikarken biraz sorun oluyor hazirliklari falan ama evde sorun olmuyor inanki.Bu mesajin inan cok iyi geldi .zaten kizim yeme konusunda mizmiz neler cektim. dua ediyorum 2.cok iştahli olur da o da ona bakar yer.sen simdi 3.ye mi hamilesin masalah
Cnm bende de oluyor öyle sabirim bizimkiler haftasonu tatile çıkıyor sakın ol cok tedirgin olduysan acile git hemen bakıyorlarKızlar şu hareket işi canımı hala çok sıkmaya devam ediyor. Sanırım akşam acile gidip bir bakacğım. Çoğalacağı yerde azalıyor hissettiğim hareket. İşte olmasam utanmasam ağlayacağım şu an.
Zaten ikinciyi dogurunca oyle bi mucizr oluyor ki ilk cocuk bi agirlasiyor bi buyuyo sanki.Bunu pespese dogum yapan akrabalarimdada arkadaslarimdada gordum oglumdada yasadim.Bi aniden olgunlasiyorlar hemen bi abi abla moduna giriyorlar.Sen o kadar hizli analik moduna giremiyosun dusun yaniBu mesajin inan cok iyi geldi .zaten kizim yeme konusunda mizmiz neler cektim. dua ediyorum 2.cok iştahli olur da o da ona bakar yer.sen simdi 3.ye mi hamilesin masalah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?