2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de lansinoh cift pompali makinem var, cok cok memnunum canim..

Su izin rapor olayina bie aciklik getireyim kizlar,

Yonetmelik olarak calisabilir raporu aldiktan sonra, kullandiginiz her rapor ve izin dogum sonrasi gebelik izninden dusuluyor, fiili calisma sarti araniyor cunku.
Ancak bu izinleri hesaplayip sisteme giren de bir memur ya da okulsa mudur yardimcisi, genelde dur bir bakayim 32 den sonra rapor sevk izin kullanmis mi diye gecmise donuk inceleme yapip hesabini yapip, sisteme kalan haftalari girme islemi yapmiyorlar. Genelde hastaneden dogum sonrasinda alinan raporu dikkate aliyorlar, raporda su haftada dogum gerceklestirmistir, dogum sonrasina su kadar hafta analik izni aktarilmistir diye yazili oluyor, o sureyi dikkate aliyorlar, sisteme dogum gununden itibaren o kadar sureyi ekleyerek analik izni bitim tarihini hesapliyorlar. Ha kil olan, dur bu rapor almisti, yok bu izin kullanmisti onlari da dusuyum diyen memur yok mu, tabiki var.

Seninle aynıyız bende bi ayarlama yapamadım.bana 18 mart gibi gün verdi dr sezeryan olacağı için.eşimin doğum günü 23 mart bekleyebilirse aynı güne denk getirmek istiyorum.oturup iyice hesap yapmak lazım ama bakalım evdeki hesap çarşıya uyacakmı bemişler zamanlı gelir inşallah

Kafama takılan başka bir soru var diyelimki ben 35 de izne ayrıldım ama 38 de doğum yaptım doğum sonrasına ne aktarılıyor.ilk doğumumda doğum sonrası yaz tatiline denk geldiği için hesap kitap yapmam gerekmemişti

Şükür Canım
Çok sevindim

Kızlar arkadaşım bir sürü kıyafet getirdi
Bazılarında lekelenme var onları hangi leke çıkartıcı ile yıkayım
Bide 1 yaş da çok kıyafet var onları şimdi normal deterjan ile yıkayıp öyle kaldırayım mı

Dogum oncesinden 3 hafta aktarirsin, dogum sonrasindan 2 hafta arti 8 hafta aktarirsin.yani dogum sonrasina toplam 13 hafta aktarmis olursun.

Yıkanmışlardır muhtemelen ama insan kendi yıkamadan içi rahat etmiyor tabii. geronimo_s mi bahsetmişti sandık lekelerinden annesi bir çözüm söylemişti ama hatırlamıyorum

Yıkanmışlardır muhtemelen ama insan kendi yıkamadan içi rahat etmiyor tabii. geronimo_s mi bahsetmişti sandık lekelerinden annesi bir çözüm söylemişti ama hatırlamıyorum
Suda sabun tozuyla 1 gün beklet dedi annem. Daha yapmadım ama.
1 yaşları ben yıkamıyorum bile zamanı gelince yıkarım. Ben de dün arka balkonumu düzenledim biraz öyle çok eşya var ki 2 yaş uyumak için ince tulumlardan bile var. Onların hepsini vakumlayıp kaldırsam daha iyi olur sanki.

Kızlar şu hareket işi canımı hala çok sıkmaya devam ediyor. Sanırım akşam acile gidip bir bakacğım. Çoğalacağı yerde azalıyor hissettiğim hareket. İşte olmasam utanmasam ağlayacağım şu an.

Böyle durumlarda ben Acil'e gidiyorum canımı sıkacağına öğreneyim iyi olduğunu diye. Ama kesin pozisyon değişmiştir. Gayet iyidir bebeğin.

Aynen oyle iste ben de bunu dusunuyorm yani mesela dogum oncesi 40a kadar ya sen 38de dogum yaptn diyelim 2 haftayi dogum sonrasina aktariyolar mi acaba?? Cok da bole hesap isine girmek istemiyorm allahtan ne gelecegi belli olmaz ama biraz da kafama takiyorm acikcasi dogum sonrasnda bebek dha 2 aylik bile olmadan okula gtmek istemiyorm 2 hafta fln icn

Canim hic bekleme icin rahat etsin acile git ama bence de pozisyon degsmistr ya da sen cok hareketliysen o cok hareket etmiyo sen dinlenmeye gecince hareketleniyo

Bu mesajin inan cok iyi geldi .zaten kizim yeme konusunda mizmiz neler cektim. dua ediyorum 2.cok iştahli olur da o da ona bakar yer.sen simdi 3.ye mi hamilesin masalah
Hic dert etme Allah yardim ediyor tabi disari cikarken biraz sorun oluyor hazirliklari falan ama evde sorun olmuyor inanki.
Benimkiler buyudu 6-8 yasindalar.Ikiside okula gidiyor.Inan daha 5 dk once sen kac sayfa odev yaptin ben kac sayfa odev yaptim tartismasi oldu.Az yapan hizlandi.
Nasipse onlarin yardimiyla bunuda buyuturum diye dusunuyorum.Benden cok hevesliler bebek bakmaya
Maddi anlamda pespese cocuk biraz zorluyor tabi.Hak gecmesin diye birine bisey alinca otekinede aliyosun.Sonra o sekilde alisiyolar bana aldin abimede al kardesimede al oluyo.Hele okul donemi cok zorluyor.Ama senin bunu dusunmek icin epey zamanin var.Onada Allah yardim ediyor bisekilde kapi aciliyor.Her cocuk rizkiyla bereketiyle geliyor

Cnm bende de oluyor öyle sabirim bizimkiler haftasonu tatile çıkıyor sakın ol cok tedirgin olduysan acile git hemen bakıyorlar

Bu mesajin inan cok iyi geldi .zaten kizim yeme konusunda mizmiz neler cektim. dua ediyorum 2.cok iştahli olur da o da ona bakar yer.sen simdi 3.ye mi hamilesin masalah
Zaten ikinciyi dogurunca oyle bi mucizr oluyor ki ilk cocuk bi agirlasiyor bi buyuyo sanki.Bunu pespese dogum yapan akrabalarimdada arkadaslarimdada gordum oglumdada yasadim.Bi aniden olgunlasiyorlar hemen bi abi abla moduna giriyorlar.Sen o kadar hizli analik moduna giremiyosun dusun yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…