- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
Gozun aydin canim bundan sonra yuksek moralle yasa hamileligini insgeronimo_s @esramtirak @Suzi1704 SEPTEMBER LOVE @yineyeniyeniden2
Çok şükür cimcimem iyiymiş ben aşağıda hissettigim için baski kasilma oldugu icin endiselenmistim lakin bebişim çokda aşağıda değilmiş rahim ağzıda kapalı suyumda yerinde hatta iki güzel haberde kordonu önde ve böbrek genislemesi görünmüştü ayrintilida kordon yukarı çıkmış böbrekte normale dönmüş şükür.
Ağrının sebebi Rahim genişlemesi yada cerrahi olabilir apandisit felan cerahi gorsun serum taktırin dedi.ama ben duymak istediklerimi duymuştum cerrahilik bı durum olduğunu düşünmedim evdede bekleyen iki tane canım olduğu için çıkıp geldim.
Bence ben usutmusde olabilirim eşimin atletlerini giyme zamanim geldi:)
Merak Edip sorduğunuz için Allah razı olsun hepinizi kocaman öpüyorum sağlıklı sıhhatli hamilelik geçirip evlatlarinizi bir avazda kucağınıza almanızı diliyorum Rabbimden
son 30 sayfanın yarısında rapor konuştukSirf su rapor suresi hesap olayindan dolayi calismadigim icin nerdeyse dua edicem.Agrimi sizimi biraktim ogretmen olan arkadaslara rapor olayinin ustesinden kalksinlar diye dua ediyorum resmen.
Ne karman corman bi is :))
38+0 da Doğum yapan birine dr u 38. Haftada Doğum gerçekleşmiştir. 8Hafta Doğum sonrası 5 hafta Doğum öncesi ve 13 gün erken Doğumdan dolayı 8+5 haftaya ilave olarak 13 gün izinli sayılır. Bu doğru mu? Olabilir mi yani?Su izin rapor olayina bie aciklik getireyim kizlar,
Yonetmelik olarak calisabilir raporu aldiktan sonra, kullandiginiz her rapor ve izin dogum sonrasi gebelik izninden dusuluyor, fiili calisma sarti araniyor cunku.
Ancak bu izinleri hesaplayip sisteme giren de bir memur ya da okulsa mudur yardimcisi, genelde dur bir bakayim 32 den sonra rapor sevk izin kullanmis mi diye gecmise donuk inceleme yapip hesabini yapip, sisteme kalan haftalari girme islemi yapmiyorlar. Genelde hastaneden dogum sonrasinda alinan raporu dikkate aliyorlar, raporda su haftada dogum gerceklestirmistir, dogum sonrasina su kadar hafta analik izni aktarilmistir diye yazili oluyor, o sureyi dikkate aliyorlar, sisteme dogum gununden itibaren o kadar sureyi ekleyerek analik izni bitim tarihini hesapliyorlar. Ha kil olan, dur bu rapor almisti, yok bu izin kullanmisti onlari da dusuyum diyen memur yok mu, tabiki var.
son 30 sayfanın yarısında rapor konuştuk
Hepimize dua ediyorum. Rapor benim için de önemli. Ücretsiz alabilecek durum yok çünkü. Olabildiğince aktaracağım inşallah. Mayıs son haftası dönüp Haziran bitine kadar çalışacağım. Temmuz 30 gün izin almayı planlıyorum. Kızımın da yaz tatili olacak. Ama Ağustos sonrası mecbur gideceğim bakalım. Bu arada hem Haziranda hem Ağustos'ta bayram tatili var.İşte hepimizin derdi farklı : bazen 2 gün bile o kadar önemli oluyor ki anlatamam. O yüzden dua et sen bize bol bol...
Ben de Eylül’de 1 ay heyet alıp sonra ücretsiz izin düşünüyorum. Taşınma işimiz olmasaydınheyet raporu da almazdım ama taşınırken masraf çok olacak önümüzden ilk ay heyet raporu almayo düşünüyorum şimdilik.Hepimize dua ediyorum. Rapor benim için de önemli. Ücretsiz alabilecek durum yok çünkü. Olabildiğince aktaracağım inşallah. Mayıs son haftası dönüp Haziran bitine kadar çalışacağım. Temmuz 30 gün izin almayı planlıyorum. Kızımın da yaz tatili olacak. Ama Ağustos sonrası mecbur gideceğim bakalım. Bu arada hem Haziranda hem Ağustos'ta bayram tatili var.
Sonra astari adi canta konusuldu diye laf oluyoson 30 sayfanın yarısında rapor konuştuk
Sende bize dua et cantamizin astari bebek buyusun oyle yirtilsinİşte hepimizin derdi farklı : bazen 2 gün bile o kadar önemli oluyor ki anlatamam. O yüzden dua et sen bize bol bol...
Aman astarlar yırtılmasınSonra astari adi canta konusuldu diye laf oluyo
Aman astarlar yırtılmasın
Sevindim benimde aklımda o var teşekkür ederim.Benim de lansinoh cift pompali makinem var, cok cok memnunum canim..
Bizim kurumun personel birini oturup ayar o kesinSu izin rapor olayina bie aciklik getireyim kizlar,
Yonetmelik olarak calisabilir raporu aldiktan sonra, kullandiginiz her rapor ve izin dogum sonrasi gebelik izninden dusuluyor, fiili calisma sarti araniyor cunku.
Ancak bu izinleri hesaplayip sisteme giren de bir memur ya da okulsa mudur yardimcisi, genelde dur bir bakayim 32 den sonra rapor sevk izin kullanmis mi diye gecmise donuk inceleme yapip hesabini yapip, sisteme kalan haftalari girme islemi yapmiyorlar. Genelde hastaneden dogum sonrasinda alinan raporu dikkate aliyorlar, raporda su haftada dogum gerceklestirmistir, dogum sonrasina su kadar hafta analik izni aktarilmistir diye yazili oluyor, o sureyi dikkate aliyorlar, sisteme dogum gununden itibaren o kadar sureyi ekleyerek analik izni bitim tarihini hesapliyorlar. Ha kil olan, dur bu rapor almisti, yok bu izin kullanmisti onlari da dusuyum diyen memur yok mu, tabiki var.
Ayakları elleri karnın iç tarafına dönünce hareketi Az ya da çok hafif hissediyorsun belki ondandır. Zor gebe kalınca insanlar her şeyi takıyor elde olmadan. İnşallah iyidir bebeğin sıkma canını ayrıca bebekler büyüme atağı dönemlerinde daha az hareket ediyor benim anladığım kadarıyla.Kızlar şu hareket işi canımı hala çok sıkmaya devam ediyor. Sanırım akşam acile gidip bir bakacğım. Çoğalacağı yerde azalıyor hissettiğim hareket. İşte olmasam utanmasam ağlayacağım şu an.
İnşallah çıkmaz bir sorun da rahat rahat dönersin evine :)Sevindim benimde aklımda o var teşekkür ederim.
Bizim kurumun personel birini oturup ayar o kesinzaten benim çalışma durumum yok arkadaşlara yardımcı olmaya çalıştım, öğretmenler için siz daha iyi biliyorsunuz sonuçta yönetim işindesibiz. İnşallah sağlıkla doğsunlar gerisini boşverdin ben. Yine leke geliyor dr açılma olabilir doğumhaneye git dedi nst ye bagladılar şimdilik iyi sorun yok gibi
Ayakları elleri karnın iç tarafına dönünce hareketi Az ya da çok hafif hissediyorsun belki ondandır. Zor gebe kalınca insanlar her şeyi takıyor elde olmadan. İnşallah iyidir bebeğin sıkma canını ayrıca bebekler büyüme atağı dönemlerinde daha az hareket ediyor benim anladığım kadarıyla.
Sabun tozu belli bir markası var mıSuda sabun tozuyla 1 gün beklet dedi annem. Daha yapmadım ama.
1 yaşları ben yıkamıyorum bile zamanı gelince yıkarım. Ben de dün arka balkonumu düzenledim biraz öyle çok eşya var ki 2 yaş uyumak için ince tulumlardan bile var. Onların hepsini vakumlayıp kaldırsam daha iyi olur sanki.
Saçmalama kuZum Asil üzüp sterese sokmaKızlar şu hareket işi canımı hala çok sıkmaya devam ediyor. Sanırım akşam acile gidip bir bakacğım. Çoğalacağı yerde azalıyor hissettiğim hareket. İşte olmasam utanmasam ağlayacağım şu an.
Nur topu gibi bir rahim ağzında kisalmamiz oldu 15 mm dediler ikizlerde en az 25 mm olması gerekiyormuş. Hastaneye yine yatış verdiler bu beşinci yatışım hastanede gebelikde. Çok kısalmis uzar mi bu tekrar ya zaten yatıyordum ben.İnşallah çıkmaz bir sorun da rahat rahat dönersin evine :)
Yok ya normal sabun tozuyla yıkayacağım ben. Önce almam lazım tabi. Normal beyaz sabunu rendelesek de olur. Nasıl olsa sonradan bebek deterjanı ile yıkayacağım.Sabun tozu belli bir markası var mı
Sıcak suda sabunla bekleyeceğim
Sonra makine atıp yıkayacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?