2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gozun aydin canim bundan sonra yuksek moralle yasa hamileligini ins

İşteyim akşam 10da çıkacağım.
o zamana kadar biraz daha gözlemlerim.
çok sağ olun.

38+0 da Doğum yapan birine dr u 38. Haftada Doğum gerçekleşmiştir. 8Hafta Doğum sonrası 5 hafta Doğum öncesi ve 13 gün erken Doğumdan dolayı 8+5 haftaya ilave olarak 13 gün izinli sayılır. Bu doğru mu? Olabilir mi yani?

İşte hepimizin derdi farklı : bazen 2 gün bile o kadar önemli oluyor ki anlatamam. O yüzden dua et sen bize bol bol...
Hepimize dua ediyorum. Rapor benim için de önemli. Ücretsiz alabilecek durum yok çünkü. Olabildiğince aktaracağım inşallah. Mayıs son haftası dönüp Haziran bitine kadar çalışacağım. Temmuz 30 gün izin almayı planlıyorum. Kızımın da yaz tatili olacak. Ama Ağustos sonrası mecbur gideceğim bakalım. Bu arada hem Haziranda hem Ağustos'ta bayram tatili var.

Ben de Eylül’de 1 ay heyet alıp sonra ücretsiz izin düşünüyorum. Taşınma işimiz olmasaydınheyet raporu da almazdım ama taşınırken masraf çok olacak önümüzden ilk ay heyet raporu almayo düşünüyorum şimdilik.

Benim de lansinoh cift pompali makinem var, cok cok memnunum canim..
Sevindim benimde aklımda o var teşekkür ederim.
Bizim kurumun personel birini oturup ayar o kesin zaten benim çalışma durumum yok arkadaşlara yardımcı olmaya çalıştım, öğretmenler için siz daha iyi biliyorsunuz sonuçta yönetim işindesibiz. İnşallah sağlıkla doğsunlar gerisini boşverdin ben. Yine leke geliyor dr açılma olabilir doğumhaneye git dedi nst ye bagladılar şimdilik iyi sorun yok gibi
Ayakları elleri karnın iç tarafına dönünce hareketi Az ya da çok hafif hissediyorsun belki ondandır. Zor gebe kalınca insanlar her şeyi takıyor elde olmadan. İnşallah iyidir bebeğin sıkma canını ayrıca bebekler büyüme atağı dönemlerinde daha az hareket ediyor benim anladığım kadarıyla.

İnşallah çıkmaz bir sorun da rahat rahat dönersin evine :)

Sabun tozu belli bir markası var mı
Sıcak suda sabunla bekleyeceğim
Sonra makine atıp yıkayacağız

İnşallah çıkmaz bir sorun da rahat rahat dönersin evine :)
Nur topu gibi bir rahim ağzında kisalmamiz oldu 15 mm dediler ikizlerde en az 25 mm olması gerekiyormuş. Hastaneye yine yatış verdiler bu beşinci yatışım hastanede gebelikde. Çok kısalmis uzar mi bu tekrar ya zaten yatıyordum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…