2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gece uyuyamayan ben oldum. 2Bucukta zorla uyudum 5buxukta uyandim. Iyice sapitti uykum
bende öyleyim canım bütün gece wc git gel, sabah 6 gibi daldım, 7,30 a kadar uyudum sonra mecbur iş için kalktım.

çok zor gelmeye başladı artık çalışıyor olmak yatakla nasıl vedalaşıyorum,yemeğimi dünden yaptımki gelir gelmez eşim gelene kadar biraz uyuyayım

Bölük pörçük biraz uyudum iyi geldi ilaç yüklenmesi fazla geldi sanırım baş ağrısı çekmeye başladım belki de stresten. Geçecek inşallah.

İlk Mart annesi kim doğuracak diyordunuz kızlar ben olmak istemiyorum

Gece uyuyamayan ben oldum. 2Bucukta zorla uyudum 5buxukta uyandim. Iyice sapitti uykum
Benimde uykum bölüm pörçük zaten bırakmıyor hemşire, tuvalet ihtiyacı çok sık ama nette girdikçe saçma sapan şeyler okuyorum d diye uymaya çalıştım.
Uykusuzluk ile nasıl çalışıp çocukla ilgileniyirsunuz maşallah valla.
Canım sık sık yaz bize tamam mı ?
Allah ın izni ile bi şey olmayacak içini Refah tut
İnşallah hepimiz sağlıkla zamanında doğuracagiz.

İkinci ciğer geliştirici iğne yapılacakmış bugün kasılma biraz azalsa da diken üstünde devam. Serum su bol bol gidiyor.

Bende soracaktım ne yaptınız beşik işini diye
Aklında değişik bir şey mi var bulamıyorsun
yok canım öyle aman aman bir model yok aklımda, sadece eşim her yanaştığımız beşiğe bu sunta cıks cıks dedikçe sinirimi bozdu, dedim aile saadetimiz bozulmadan çıkalım şu mağazalardan

Sagol canım benim Bence de bu doktorum ile devam etmeliyim artık..
o zamanda soylemistiniz bana moral vermistiniz ama insan ilk bebek olunca her soylenenden etkileniyor

:) doner buyuk ihtimalle merak etme daha erken. Iste anneyi biraz zorluyorlar boyle

Insallah canım benim cok sagol

Ya tesekkur ederim canım soyledigin icin. Bende cuma hamile yogasına basladım ordaki hoca da aynı seyi soyledi
Yapacagım
Hayırlısı ile alalım kucagımıza insallah

sakin ol canım kafa karıştırıcı şeyler okuma durumunla ilgili, inşallah tedavi tamamlanıp döneceksin evine

@becidina çok geçmiş olsun, biraz korkutmuştur bebişler seni ama vaktini bekleyeceklerdir, moralini yüksek tut canım
Allah razı olsun Rahim ağzında kısalma olmasa 15 e kadar düşmese alıştım lekeye kanamaya ama ne bilim bu sefer biraz daha ciddi gibi. İnşallah dediğiniz gibi olur bugün şube göre az daha iyiyim en azından bir gün daha büyüdüler içeride diye seviyorum

Günaydın kızlar :)
Haftasonu kemeraltına gittik annem ve kardesimle :)
Anneneaanemiz birsuru sey aldı oglusumuza Size sorum 3 hastane cıkısı + 20 kadar alttan cıtcıtlı zıbın, 6 tane kadar alt-ust ayrıca takım ilk etapta yeterli mi? Bunlardan baska corap, patik, banyo havlusu da aldık ama onları cekmemisim..

O kadar çok duydum ki serumlarla doğumu durdurup aylarca beklete biliyorlar kuZum
Ve o ciğer iğnesi mucize bir şey
Erken doğan bebeklerde ciğer iğnesi yapınca
1-0 önde başlıyorlarmışlar hayata hep öyle yazmışlar

Kendime de 3 lohusa pijaması ve 1 tane fotograf cekimlik gecelik takımı aldık dogum sonrası icin, yeterli mi?

sağlıkla giysin Canım benim bence yeter
Zaten görünce gene dayanamayıp alıyorsun
Şampuan deterjan biberon gibi eksiklerini varsa onlara bakabilirsin

kızlar hafta sonu giremedim yine cumartesi misafir aldım yemeye, pazarda beşik bakmaya gittik ama bulamadık
İçinize sinsin aldığınız. İyice bakın modellere.
Allah kolaylık versin çok az uykuyla güne başlamak zor.
Ben biraz daha fazla uyudum şükür 2buçuk ile 5buçuk arası uyanmadan uyudum en azından

Çocuk büyük ya, çok eziyeti yok yavrumun. Ama uykusuzluk zor.

Ciğerleri gelişsin ama içeride dursun yavrucaklar inşallah. Bol bol dua ediyorum

Canım gecmis olsun simdi okudum ben..Nasılsın simdi?

Kendime de 3 lohusa pijaması ve 1 tane fotograf cekimlik gecelik takımı aldık dogum sonrası icin, yeterli mi?

Gayet yeterli. Çabuk büyüyorlar. Belki bir kaç tane patikli alt daha alabilirsin. Zıbın çok almışsın. (Öyle desem de belki bende daha fazla)
Banyo havlusu iki tane olsun. Biriyle kurulayıp diğerine geçirirsin. Ben yıkadıktan sonra tülbelt ve üstünden havlu sarıyordum kurulayıp ıslakları kenara alıp kuru havluya sarıyordum. O şekilde çok mutlu oluyordu kızım.

sağlıkla giysin Canım benim bence yeter
Zaten görünce gene dayanamayıp alıyorsun
Şampuan deterjan biberon gibi eksiklerini varsa onlara bakabilirsin

Maşalllah Kısss yeter bence
Ben daha 1 lohusa pijaması bide evde Doğumdan sonra rahat edeyim diye önden düğmeli aldımm

Amin canımm insallah saglıkla gelsin giysin bebişlerimiz
Evet bakım kremleriymis, deterjan, biberonmus vs ve odasına dair hicbirsey almadık tasınma islerimizden sonra onları halledecegiz insallah sırada onlar var ama biraz bekleyecekler..

Bende onden dugmeli ve kruvaze elbise gibi aldım canım ne bileyim aynı gun birsuru kirleniyor diyorlar bilemedim ne yeter ne yetmez

Gayet yeterli. Çabuk büyüyorlar. Belki bir kaç tane patikli alt daha alabilirsin. Zıbın çok almışsın. (Öyle desem de belki bende daha fazla)
Zıbınlar yeni dogan degil canım hep 0-3 veya 0-6 aldım kısa kollular hani yazın bile giyer diye dusundum Tabii ne hızla buyur kucuk gelir bilemiyorum ki
Kardesimin bebegi oldugunda gunde 5-6degistiriyorduk ondan korktum birazda aklımda hep o kalmıs
Tamam canım denkgeldikce patikli alt alayım birkac daha haklısın o da degisecek surekli sonucta

Bazen kaka taşıyor, alt üst değişmek zorunda kalıyorsun. Gidişata göre bakarsın. Farklı aylarsa zıbınlar problem yok hep yeni doğansa çok gelir dedim.
Tekrar yazayım da. Banyo havlusu iki tane olsun. Biriyle kurulayıp diğerine geçirirsin. Ben yıkadıktan sonra tülbelt ve üstünden havlu sarıyordum kurulayıp ıslakları kenara alıp kuru havluya sarıyordum. O şekilde çok mutlu oluyordu kızım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…