2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar şimdi KBB den çıktım doktor agumentin antibiyotik verdi. Gemiz akıntım çok fena . Bu ikinci antibiyotik tedavim olacak. Valla bebeğe bir Zararı olur mu diye çok korkuyorum.

@xtalyax canım ben masajı bilmem de ilk gebelikte saf zeytinyağı sürmüştüm açılmam kolay olsun diye ama masaj falan yapmadım. Eşime de yaptıramam heralde

Onun yüzünden benim de libidom düştü hiç olmuyor değil ama hamilelikten önceki gibi asla değil

Kızlar şimdi KBB den çıktım doktor agumentin antibiyotik verdi. Gemiz akıntım çok fena . Bu ikinci antibiyotik tedavim olacak. Valla bebeğe bir Zararı olur mu diye çok korkuyorum.
Canım çok geçmiş olsun. Hava o kadar soğuk ki. Dikkat etmek lazım

Enfeksiyonun zararı daha fazla canım. Ben de hiç sevmem antibiyotik kullanmayı. Kızım 5 yaşında daha 3 kez antibiyotik verdim, az hasta olan bir çocuk da değil üstelik. Kaç kez hasta oldu. Şimdi 4. antibiyotiğini kullanıyor dişi için yavrum.

Elâ nın ilk çantası
tee çinlerden geldi Dokusu kumaşı içi çok kaliteli 108tl.
bide şu hastane çıkışındaki şapkasına vuruldum

Eklentiler

• 97260813-CD87-462D-B7B0-9F3E27AF0D38.webp
    46,6 KB · Görüntüleme: 67
  • 6F0AF2E4-C6E1-4803-9E73-F0C0EE525488.webp
    19 KB · Görüntüleme: 67

Bize bir sıklık sınırlama birsey demedi hamilelik oncesinden farkı yok su an

Eşim korkmaya başladı bizim cinsel hayat teklemeye başladı zararı yok diyorım anlatamıyorum kendi bilir
Benim canımm zavallı kocam
Adam artık unuttu beni 7 Aydan fazla oldu
Artık dalga geçiyoruz birbirimizle harbiden neydi öyle bir şey varmıydı diye

Elâ nın ilk çantası
Ay bayıldım canımm cok guzelmis ikisi de :) guzel gunlerde kullanın insallah Ela hanım ile
Bende bu modele bayılmıstım ama sonradan mavili-grili birsey aldim oglusumuz olacak diye :) bakalım nasıl gelecek.

Elâ nın ilk çantası
çok güzeler, güle güle kullansın :)
şapkaya bende bittim, ah kız anneleri çok şanslısınız

Bem de sevmiyorum da acaba bebeğe yan etkisi olur mu diye. Sonuçta hamileyken kullanınca içime sinmiyor.

Ins canim yaaaa sabah esim saat 6 da araba temizledi ise gitti.Sonra cocuklari gotururken baktim buzzzz olmus camlar
Yollarda buz zor gittim geldim inanki.Bide ara sokaklardanda degil caddelerden gidip geliniyor okula.
yapılması gerekiyor botkr durumda ciddi zorluk yaşanıyor canım çocuklar ile özellikle..inşallah tatil olur valla burada dün azcik serpiştirdi öğrenciler dua ediyor tatil diye bunların ki azcik tembellik .ama yollar biz diyorsun insan çekiniyor valla çıkmaya yola.hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…