umarım :)Karı koca arası istekte fark olunca zor oluyor hakikaten. Umarım kolay yolunu bulursunuz.
Onun yüzünden benim de libidom düştüVallahi bazı erkekler çocuğa bir şey olacak diye o işten çok kaçıyor. Bizde de var bi tane ondan. Doktor zaten yasaklayınca artık kardeş kardeş geçinip gidiyoruz.
Kocan yanında mıydı dediğinde en çok onların duyması lazım.
Vallahi o sancıların arasında seks insanın aklına en son gelecek şey herhalde. Benim için öyle en azından.
Canım çok geçmiş olsun. Hava o kadar soğuk ki. Dikkat etmek lazımKızlar şimdi KBB den çıktım doktor agumentin antibiyotik verdi. Gemiz akıntım çok fena . Bu ikinci antibiyotik tedavim olacak. Valla bebeğe bir Zararı olur mu diye çok korkuyorum.
Kızlar şimdi KBB den çıktım doktor agumentin antibiyotik verdi. Gemiz akıntım çok fena . Bu ikinci antibiyotik tedavim olacak. Valla bebeğe bir Zararı olur mu diye çok korkuyorum.
bu ilişki sıklığının bir ortası varmı ki :) doktor bize ilk zamanlar haftada 2 filan demişti, sonrası için birşey demedi bizde kafamıza göre takılıyordukson zamanlarda ağrım olunca eşim dahada sana lohusalık bitene kadar dokunmam diyor
Bize bir sıklık sınırlama birsey demedi hamilelik oncesinden farkı yok su an
Benim canımm zavallı kocamEşim korkmaya başladı bizim cinsel hayat teklemeye başladızararı yok diyorım anlatamıyorum kendi bilir
Şapkasına bayıldımElâ nın ilk çantası
tee çinlerden geldiDokusu kumaşı içi çok kaliteli 108tl.
bide şu hastane çıkışındaki şapkasına vuruldum
Ay bayıldım canımm cok guzelmis ikisi de :) guzel gunlerde kullanın insallah Ela hanım ileElâ nın ilk çantası
Ya çanta çok tatlı. Güzel günlerde kullanılsın inşallah. Hangi satıcıdan aldın bende bakayım. Çok güzelmişElâ nın ilk çantası
Kıyamam az kaldı ama dogumdan sonrayaBenim canımm zavallı kocam
Adam artık unuttu beni 7 Aydan fazla oldu
Artık dalga geçiyoruz birbirimizle harbiden neydi öyle bir şey varmıydı diye
Ben benimkiyle dalga geçiyorumBenim canımm zavallı kocam
Adam artık unuttu beni 7 Aydan fazla oldu
Artık dalga geçiyoruz birbirimizle harbiden neydi öyle bir şey varmıydı diye
O zaman da lohusa olacağız gene en az 3 ay geçer bence :))Kıyamam az kaldı ama dogumdan sonraya
çok güzeler, güle güle kullansın :)Elâ nın ilk çantası
Bem de sevmiyorum da acaba bebeğe yan etkisi olur mu diye. Sonuçta hamileyken kullanınca içime sinmiyor.Enfeksiyonun zararı daha fazla canım. Ben de hiç sevmem antibiyotik kullanmayı. Kızım 5 yaşında daha 3 kez antibiyotik verdim, az hasta olan bir çocuk da değil üstelik. Kaç kez hasta oldu. Şimdi 4. antibiyotiğini kullanıyor dişi için yavrum.
yapılması gerekiyor botkr durumda ciddi zorluk yaşanıyor canım çocuklar ile özellikle..inşallah tatil olur valla burada dün azcik serpiştirdi öğrenciler dua ediyor tatil diye bunların ki azcik tembellik .ama yollar biz diyorsun insan çekiniyor valla çıkmaya yola.hayırlısı inşallahIns canim yaaaa sabah esim saat 6 da araba temizledi ise gitti.Sonra cocuklari gotururken baktim buzzzz olmus camlar
Yollarda buz zor gittim geldim inanki.Bide ara sokaklardanda degil caddelerden gidip geliniyor okula.
Sağıl canım. Bir an önce iyileşmek istiyorum.Canım çok geçmiş olsun. Hava o kadar soğuk ki. Dikkat etmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?