- 1 Eylül 2015
- 1.498
- 1.280
- 133
Bizim doktorumuzdan en basından beri kendisi duydugundan sanırım teklemedi.. doktorunuza sorun iciniz rahat eder canım hem..Eşim korkmaya başladı bizim cinsel hayat teklemeye başladızararı yok diyorım anlatamıyorum kendi bilir
ağrılar olmasa bizimde olmayacakta
birde maşallah hormonlar bu ara yine yükselişte, bazende vicdan yapıyorum bebekle çok alakasız ama rahatsız oluyormudur yavrucak
bazen eşime diyorum biri sürekli senin kapını tıklatsa ziline basıp basıp kaçsa hoşuna gidermi
Yok ya bence olmuyordur :) olsa doktorlarımız onermez herhalde..
ben rahatım o konuda, icim de rahat yani..
sukur agrımda pek yok.. yani o ters durusundan mesaneme baskısı sagolsun dısında :)
bazen eşime diyorum biri sürekli senin kapını tıklatsa ziline basıp basıp kaçsa hoşuna gidermi
bence bebeğimiz çok mutludur diyor, annesi ile babası sürekli aşk yaşıyor diyehahah ne diyor yazık adam zaten korkuyordur korkutma oyle diyip
Bence haklı :) hic dusunme bir sorun olsa doktorlar bu kadar onermez, uyarır degil mi?bence bebeğimiz çok mutludur diyor, annesi ile babası sürekli aşk yaşıyor diye
Gecmis olsun canim iyilesin insallah bir an once kizin basindan dusmus olur hic olmazsa iste dedesiyle oynarlar yoksa hasta hasta cocuk bakmak cok zor oluyoKalırlar bir süre canım 20 günkadar. Kızım dedesini çok seviyor.onunla güzel oynuyor. En azı dam o beni bunaltmıyor.
Yine tamamen yük olmamışlar. Kızını oyalamaları çok iyi olmuş. Sayılı gün çabuk geçer diyelimKalırlar bir süre canım 20 günkadar. Kızım dedesini çok seviyor.onunla güzel oynuyor. En azı dam o beni bunaltmıyor.
Delüüüüübazen eşime diyorum biri sürekli senin kapını tıklatsa ziline basıp basıp kaçsa hoşuna gidermi
Uyandım kuZumm bu gün geç geldik kızçemle
Doktorumuz sorun olmaz diyor canım zaten ama bebek hareketlendikçe etkilenecek diye korkuyor haspamBizim doktorumuzdan en basından beri kendisi duydugundan sanırım teklemedi.. doktorunuza sorun iciniz rahat eder canım hem..
Ay canim gecmis olsun bi ara ins erkene randevu vardir.Gunaydin.yine uykusuz bir geceden sonra gozler sis halde ise geldim. Kizimi babannesine biraktik okula gidemeyecek durumda. Benim muayenem var aksama. Keşke öne cekebilsem kızı göturemeyecegim çünkü.
4body1soul bi daha görün istersen doktora. Bu kadar cok agri olmamali
Ins canim yaaaa sabah esim saat 6 da araba temizledi ise gitti.Sonra cocuklari gotururken baktim buzzzz olmus camlarcanım benim tatil etmeliydi en iyi yaptığı şey buydu.istanbuldan gittiğini öğrenen öğrenciler çok üzüldü .kar yokken tatil yaptı adamsize de yapmaya başlar
KuZum belin mi ağrıyor sadeceCok agrilarim var kizlar uyuyamiyorum saat 4 den beri ayaktayim agridan
Kabus gibi geciyor artik gunlerim bitsin istiyorum hayirlisiyla artik
Sanci seklinde canim.Gece uyuyamadim ama sabah ilik dus aldim suan iyiyim biraz.Gerci bu seferde bulanti basladi offf ki ne offffçatı ağrılarımı canım ? yoksa bele karna sancı şeklinde mi?
O degilde bu bebegi yapmak icin 4 ay ugrastikbu ilişki sıklığının bir ortası varmı ki :) doktor bize ilk zamanlar haftada 2 filan demişti, sonrası için birşey demedi bizde kafamıza göre takılıyordukson zamanlarda ağrım olunca eşim dahada sana lohusalık bitene kadar dokunmam diyor
oh güzel güzel dinlenin ,ya bakma sen bize işe geliyorum diye erkenciyim yoksa evdeyken 11-12 den önce kalkmıyorum bende eşimi uğurlarken biraz ceviz incir yiyorum geri cumba yatak :)Uyandım kuZumm bu gün geç geldik kızçemle
Daha yeni kahvaltı yapıyoruz
Yorulduk iki gündür bu gün yatış günündeyiz
Siz nasılsınız
Yalnız degilsnbizde eşimle hiç bir sorun olmamasına rağmen ölümüne kanka olduk sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?