2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben benimkiyle dalga geçiyorum ne güzel kardeş kardeş yatıyoruz diyorum bozuluyor da haspam
Ben asla yapamam ama zaten kanama korkusu ile aylardır çok yıprandık hala da aynı korkularımız var
Benim amacım bebekti ZAten
Amacıma ulaştım artık adamla işim bitti
İkinci bebiş istediğim zaman yanaşırım gene

Midemle ilgili sorunlar geçmiyor
Doğuma bile bulantı ile gidebilirim:))
Bu gün biraz geç kalktım , yemeğimi koydum ocağa
Biraz ortalığı toplayacağım bu gün kendimi yormayacağım
Sen nasılsın kuzumm
Benimki de hala bulanıyor canım. Sabah bir şeyler yedim ne olur kusmayayım diye dua ettim resmen. Böyle gider artık bu hallerimiz

Hahahhahahah ben korkmuyorum doktor sorun yok dedi çünkü. Ama eşim çekiniyor işte. Öyle deme artık lohusalık bitince eşin durmaz

Hahahhahahah ben korkmuyorum doktor sorun yok dedi çünkü. Ama eşim çekiniyor işte. Öyle deme artık lohusalık bitince eşin durmaz
ya eşimin nefret ettiği bir pijamam var, dün onu giydim ,ben yatıyorum geliyormusun diye kapıdan bir bakındım birde bacağımı uzatıyorum kaş göz yapıyorumyemin ederim diyor aynı pijama rahmetli babanemde vardıAllah aşkına bana bunu yapma diyorben eşimi durduracak yolu da buldum o pijamayı giydiğim an adam

Şapkasına bayıldım
Ama çanta için asla cevap bile vermeyeceğim

Şapkasına bayıldım
Ama çanta için asla cevap bile vermeyeceğim
Elâ nın ilk çantası
tee çinlerden geldi Dokusu kumaşı içi çok kaliteli 108tl.
bide şu hastane çıkışındaki şapkasına vuruldum

Çoook güzel çanta . Astarı benim çantam gibi kesin sağlamdır 4body1soul

Cok agrilarim var kizlar uyuyamiyorum saat 4 den beri ayaktayim agridan
Kabus gibi geciyor artik gunlerim bitsin istiyorum hayirlisiyla artik
Geçmiş olsun ne dayanıklı kadınsın azıcık bir şey olsa koşuyoruz hastaneye hemen yatırıyorlar sen de binbir dert ev taşıma işi düşünüyorsun. Allah sağlık sıhhat versin sana maşallah.
Kızlar şimdi KBB den çıktım doktor agumentin antibiyotik verdi. Gemiz akıntım çok fena . Bu ikinci antibiyotik tedavim olacak. Valla bebeğe bir Zararı olur mu diye çok korkuyorum.
Geçmiş olsun, enfeksiyon erken doğum riski bile yapabiliyor ilacı kullanmak iyidir. Bir arkadaşın enfeksiyonu da bebeklerine geçmişti ciğerlerine ikizdi haftalarında doğdular ama kuvezde tedavi gördüler. İç bence.

Bu iliski, perine masajı konusunda da çok ciddi Doktorlar var neredeyse sadece normal doğum yaptırıyorlar. İlişki rahatsız etmedikçe, çoğul gebelik değilse, previa durumu yoksa vs öneriyor. Tabi normal doğum isteyenlere öneriyorlar elastikiyet sağlamasi açısından ilk i doğumunu dikişsiz ya da bir iki dikis ile bitirenler biliyorum tabi temizlik yer silme plates desteği ile. Ama uzman birinden destek alınırsa iyi olur.

Hayırlı doğumlarimiz olsun inşallah.

Ahahanhahah ben evde tayt tişört normal giyiniyorum. Bizde korku daha ağır basıyor garip bu erkekler. size şuan yasak mı canım

yazık eşine valalh senden korkulur canım

Kısss nasıl bir pijama çok merak ettim yaaa
Bir resim atsana akşam ya da netten benzerini bul resim atsana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…