- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
ayh gelmesin ya, yada doğum sonrası hemen gitsin.Bende 5 kilo almışım daha devamı gelir
Kışın ne giymeni beklıyor acaba :))kız bilmiyorum adamın nasıl bir travması varsa bu polarlarla :)
12 kilo ya kadar yolu varayh gelmesin ya, yada doğum sonrası hemen gitsin.
senın adam kralKışın ne giymeni beklıyor acaba :))
Ben şuan çeyizlik pijamamla yatsam adam bana kızar
Üşüyüp hasta olursun sakın böyle yatma der :))
Artık sen düşün benim adamım kabulleniş durumunu
ben değil ama kuzenim tüm hamilelik boyunca içti ve çok riskli kanamalarla geçen bir hamileliği vardı. doktoru uyarıyordu bizler uyarıyorduk 34. haftada erken doğum yaptı.Hamileliği zor geçmişti, sigaramı tetikledi yoksa zaten riski olduğu içinmi erken doğum oldu bilemiyorum .ama ne olursa olsun içilmemesi gerek diye düşünüyorum,.Kızlar aranızda sigara içen var mi ? Günde 3 tane içiyordum şu aralar günde 10 a cıktı stres heyecan oldukça. Bu durumu kimse bilmiyor. Sezeryan olurken sorun olur mu acaba. Spinal anestezi tutmaz mi ki çok korkuyorum. Çok pişmanım azaltmayı denicem.
Kullanmadım hiç hayatım boyunca. Keşke azaltıp bırakabilsen 10 baya fazla. Destek alsan birilerinden?Kızlar aranızda sigara içen var mi ? Günde 3 tane içiyordum şu aralar günde 10 a cıktı stres heyecan oldukça. Bu durumu kimse bilmiyor. Sezeryan olurken sorun olur mu acaba. Spinal anestezi tutmaz mi ki çok korkuyorum. Çok pişmanım azaltmayı denicem.
163 boyBoyun ve hamilelik oncesi kilon kacti. Cok degil bence
163 boy
49 kiloyla kaldım görüntü fena değil ama şimdiden çok geldi
Son aylar i düşünüyorum
Zaten zayıfmışsın. Abur cubur aşırı tatlı yemesen geceleri yemesen 14-15 kiloyla tamamlarsın.163 boy
49 kiloyla kaldım görüntü fena değil ama şimdiden çok geldi
Son aylar i düşünüyorum
Yatıyorum iyiyim çok şükür inşallah kısalma devam etmezse benim için sıkıntı değil ama M mel33 un kisalma biraz daha çoğalmıştı sonra yazmadı tekrar bende merak ediyorum 8mm olmuş
Aylardır yatıyorum normalde kilosu olan öbür biriydim kilo vermek için çok diyet yaptım Spor yaptım yüzdüm. Hamile kaldım 5 kilo verdim ancak geri 3 kilo aldım midem yok olmuş gibi yer yok resmen ikiz olunca mide bulantısı bitti derken organlar yukarı sıkıştı nefes almak bile zor oluyor taaa 18. Haftada başladı bunlar. Hala hamile kaldım kilo da değilim ve 6. Ay bitmek üzere. Bebeklerin gelişimi iyiydi Allah'tan. Dikkat ediyorum düzgün şeyler yemeye çalışıyorum elimizden geleni yapıyoruz. Hamile olup şu çok kilo alma işini çözemedim.12 kilo ya kadar yolu var
Ama kuZum ben cidden az yiyorum
Bebek için süt yoğurt tüketiyorum
Normal yemekleri az yiyemiyorum zaten
BEN VARIM CANIM İLK ZALTIRKEN SORUN YAŞADIM BENİM DE ÇOK OLUODU AMA ŞİMDİ GÜNDE BİR EN FAZLA İKİ DR UMDA EN FAZLA İKİ DEDİKızlar aranızda sigara içen var mi ? Günde 3 tane içiyordum şu aralar günde 10 a cıktı stres heyecan oldukça. Bu durumu kimse bilmiyor. Sezeryan olurken sorun olur mu acaba. Spinal anestezi tutmaz mi ki çok korkuyorum. Çok pişmanım azaltmayı denicem.
canım nolur bırak zorla kendini olur mu hiç olmuyorsa da bir tane iç o bile çok sıkıntı..inşallah bırakırsın canımKızlar aranızda sigara içen var mi ? Günde 3 tane içiyordum şu aralar günde 10 a cıktı stres heyecan oldukça. Bu durumu kimse bilmiyor. Sezeryan olurken sorun olur mu acaba. Spinal anestezi tutmaz mi ki çok korkuyorum. Çok pişmanım azaltmayı denicem.
Canım maalesef o kadar yatmama rağmen bebekler dikişe dayanmış.ağrım var rahim ağzımda.anlıyacağın durumum farklı canım benim .maalesef banyo bile yasak şuan.abartmıyorum.yaşadıklarım çok zor.pazartesi doktora gidecem.yatış verirse kızımı nasıl bırakacam.bana çok düşkün.şuan 24haf.çok küçükler.herkesin derdi var ama benim ki farklı işte.oturamıyorum bile .........neyse inşallah sen iyisindirr
senın adam kralo en çok tayt giymemi seviyor ama afedersin toto bi yana göbek bi yana taytlarla daha feci görünüyorum
Ayy niye okdr ilerlemisler bebekler cok mu hareketli acaba ondan mi ki hep yatiyosun da yani dikise dayandrck hareket de yapmiyosunCanım maalesef o kadar yatmama rağmen bebekler dikişe dayanmış.ağrım var rahim ağzımda.anlıyacağın durumum farklı canım benim .maalesef banyo bile yasak şuan.abartmıyorum.yaşadıklarım çok zor.pazartesi doktora gidecem.yatış verirse kızımı nasıl bırakacam.bana çok düşkün.şuan 24haf.çok küçükler.herkesin derdi var ama benim ki farklı işte.oturamıyorum bile .........neyse inşallah sen iyisindirr
Kızlar aranızda sigara içen var mi ? Günde 3 tane içiyordum şu aralar günde 10 a cıktı stres heyecan oldukça. Bu durumu kimse bilmiyor. Sezeryan olurken sorun olur mu acaba. Spinal anestezi tutmaz mi ki çok korkuyorum. Çok pişmanım azaltmayı denicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?