2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hiç sorma zaten en sıkıntılı topik bizimki herhalde. Ama hepimiz sağlıkla alacağız kucaklarımıza inşallah. Rapor falan vermedi mi yatman daha iyi olmaz mı acaba
Yatman sart degil. Yogun tempon yoksa calis dedi. Zaten devlette gitmem lazim rapor icin doktor muayenehanede ya. Su siralar zaten fazla yorulmuyorum. Evde kalsam da evde kalmis olmayacagim cocugu okula getir gotur isi mecburen bende. Servis yok.

Yatman sart degil. Yogun tempon yoksa calis dedi. Zaten devlette gitmem lazim rapor icin doktor muayenehanede ya. Su siralar zaten fazla yorulmuyorum. Evde kalsam da evde kalmis olmayacagim cocugu okula getir gotur isi mecburen bende. Servis yok.
O zaman kendini yormadan oğlunu besleye besleye çalış bakalım

Geçmiş olsun canım. İnşallah gelecek randevuya herşey yolunda gider. Doktor acil müdahale etmediğine göre düzelme ihtimali var. Umarım öyle olur.

betsy_pc dogum gunun ne zamandi. Bu ay kimler dogdu? Azicik guzel kutlamali seyler konusalim.
Ben 17 Aralık doğumluyum. Yanlış hatırlamıyorsam baya bir yay vardı.

slm güzel mart anneleri
bgn kontrolumuzde yine göremedik bebeğimizin yüzünü :>
böbrekte hafif genişleme var ama önemli değil erkeklerde olabiliyor dedi doktorumuz :? tabi bir üzüntü :<
neyse moral bozmuyoruz
kan uyuşmazlığı iğnemi oldum
kan verdim önce negatif çıktı
bebeğimin sünnetini yenidoğan olarak yaptırmaya karar verdik
ve isim için eşim emre diyor
bende düşünüyorum şu an çok moda bir isim değil bizim zamanımızda daha çok vardı emre ismi
bende etrafımızda yok bu yıllarda çok tercih edilmiyor diye olabilir diye düşünüyorum SİZCE???
kusura bakmayın nolur arada girince herşeyi patıııpattııı paaaat yazıverdim sizler nasılsınız bakalım
bu arada bebeğim 1372 gr olmuş :>

Maşalllah kilosu çok iyi
Bide Emre ismi bence özel bir isim
Abimim adı
Keşke her Emre ismini koyulanlar abim gibi olsa

Maşalllah kilosu çok iyi
Bide Emre ismi bence özel bir isim
Abimim adı
Keşke her Emre ismini koyulanlar abim gibi olsa

ayyy çok duygulandım :> hormonlarrrrr zortladı he he
gerçekten bu aralar koyan yok
bende tercih mi etsem acaba ?????
Allah sevdiklerimizden hiç ayırmasın inşallah
isim analiz olarak anlam olarak çok güzel araştırıyorum
sende şimdi öyle deyince gözümde daha puan kazandı canım

evet bebek şişko :>
ama doktor tebrikledi kilo almadım zaten daha ne alayım he he
muz süt
yumurta
peynir yiyerek sadece tosunuma yaradı kilolar

Aynen bende öyle pazartesi benim de inşallah
Haftası ile uyumlu gidiyordur

inşallah gelişimleri iyidir.
bir de çevremden duyuyorum herkes erken erken doğuruyor.
ona takmış durumdayım.
inşallah günlerini içeride sağlıkla doldursun yavrularımız.

Maşallah, böbrekte normale döner umarım . Emre güzel isim, modasıda geçmez hiçbir zaman bence. Eski ama modern bir isim

güzel güzel ne de olsa benim ismimle de uyumlu
maşallah bebişe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…