Yatman sart degil. Yogun tempon yoksa calis dedi. Zaten devlette gitmem lazim rapor icin doktor muayenehanede ya. Su siralar zaten fazla yorulmuyorum. Evde kalsam da evde kalmis olmayacagim cocugu okula getir gotur isi mecburen bende. Servis yok.Hiç sorma zaten en sıkıntılı topik bizimki herhalde. Ama hepimiz sağlıkla alacağız kucaklarımıza inşallah. Rapor falan vermedi mi yatman daha iyi olmaz mı acaba
O zaman kendini yormadan oğlunu besleye besleye çalış bakalımYatman sart degil. Yogun tempon yoksa calis dedi. Zaten devlette gitmem lazim rapor icin doktor muayenehanede ya. Su siralar zaten fazla yorulmuyorum. Evde kalsam da evde kalmis olmayacagim cocugu okula getir gotur isi mecburen bende. Servis yok.
Aminn Canım aminnWalla dogru soyluyon yok canta astari yok ebemin donu gibi pijama
Rabbim kimseyi evladiylada sagliklada sinamasin
Neden söylemedin kutlama yapardık3 aralıktı hadi kutlayın beni
Aglayarak ciktim muayeneden. Gelişmemiş 1 ayda 150 gram almis sadece. 950 gram su an boyu da uzamamis plesantan cok iyi durumda degil dedi. Suyu daha da azalmis. Cok moralim bozuk. Boyle giderse erken almamiz lazım dedi. Spor yasak sadece sol yanima yatacagim tuzu kes dedi.
Geçmiş olsun canım. İnşallah gelecek randevuya herşey yolunda gider. Doktor acil müdahale etmediğine göre düzelme ihtimali var. Umarım öyle olur.Yatman sart degil. Yogun tempon yoksa calis dedi. Zaten devlette gitmem lazim rapor icin doktor muayenehanede ya. Su siralar zaten fazla yorulmuyorum. Evde kalsam da evde kalmis olmayacagim cocugu okula getir gotur isi mecburen bende. Servis yok.
Ben 17 Aralık doğumluyum. Yanlış hatırlamıyorsam baya bir yay vardı.
Doğum günün kutlu olsun canım. Sevdiklerinle mutlu bir ömür diliyorum3 aralıktı hadi kutlayın beni
Neden söylemedin kutlama yapardık
Doğum günün kutlu olsun canım. Sevdiklerinle mutlu bir ömür diliyorum
Aynen bende öyle pazartesi benim de inşallahkontrole az kaldı.
çarşambayı iple çekiyorum.
boyu ve kilosu, sağlığı nasıl diye çok meraklıyım.
Geçmiş doğum günün kutlu olsun kuZumBugüne kısmetmiş bebişim
Çok teşekkür ediyorum inşallah hepimiz bir sonraki yaşgünümüzü bebişlerimizle kutlayacağız
Maşalllah kilosu çok iyislm güzel mart anneleri
bgn kontrolumuzde yine göremedik bebeğimizin yüzünü :>
böbrekte hafif genişleme var ama önemli değil erkeklerde olabiliyor dedi doktorumuz :? tabi bir üzüntü :<
neyse moral bozmuyoruz
kan uyuşmazlığı iğnemi oldum
kan verdim önce negatif çıktı
bebeğimin sünnetini yenidoğan olarak yaptırmaya karar verdik
ve isim için eşim emre diyor
bende düşünüyorum şu an çok moda bir isim değil bizim zamanımızda daha çok vardı emre ismi
bende etrafımızda yok bu yıllarda çok tercih edilmiyor diye olabilir diye düşünüyorum SİZCE???
kusura bakmayın nolur arada girince herşeyi patıııpattııı paaaat yazıverdim sizler nasılsınız bakalım
bu arada bebeğim 1372 gr olmuş :>
Maşalllah kilosu çok iyi
Bide Emre ismi bence özel bir isim
Abimim adı
Keşke her Emre ismini koyulanlar abim gibi olsa
Aynen bende öyle pazartesi benim de inşallah
Haftası ile uyumlu gidiyordur
slm güzel mart anneleri
böbrekte hafif genişleme var ama önemli değil erkeklerde olabiliyor dedi doktorumuz :? tabi bir üzüntü :<
neyse moral bozmuyoruz
bende düşünüyorum şu an çok moda bir isim değil bizim zamanımızda daha çok vardı emre ismi
bende etrafımızda yok bu yıllarda çok tercih edilmiyor diye olabilir diye düşünüyorum SİZCE???
kusura bakmayın nolur arada girince herşeyi patıııpattııı paaaat yazıverdim sizler nasılsınız bakalım
slm güzel mart anneleri
neyse moral bozmuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?