Allaha şükür haftalarimiz ilerledi. Hemen alalim demiyor zaten. 3 ocakta da boyle az kilo alirsa gun verecek doktor.
Cnm allah yardımcın olsun bozma moralini biz ne yaparsak yapalım herşey olcana variyo sağlıklı olsunda varsın erken olsunAglayarak ciktim muayeneden. Gelişmemiş 1 ayda 150 gram almis sadece. 950 gram su an boyu da uzamamis plesantan cok iyi durumda degil dedi. Suyu daha da azalmis. Cok moralim bozuk. Boyle giderse erken almamiz lazım dedi. Spor yasak sadece sol yanima yatacagim tuzu kes dedi.
Biz de aynen kanka olduk ben de eşim de çok rahatsız oluyoruz içimde bebek varken inşallah Doğumdan sonra normale dönebilirizbizde eşimle hiç bir sorun olmamasına rağmen ölümüne kanka olduk sanırım
Aglayarak ciktim muayeneden. Gelişmemiş 1 ayda 150 gram almis sadece. 950 gram su an boyu da uzamamis plesantan cok iyi durumda degil dedi. Suyu daha da azalmis. Cok moralim bozuk. Boyle giderse erken almamiz lazım dedi. Spor yasak sadece sol yanima yatacagim tuzu kes dedi.
Sağlıklı şeyler yemek en iyisi ben yerim olmadığından mecbur canım çekse bile abur cubur yiyemiyorum. Sağlıkla gelsinler hallolur hepsi.Ben 1,69 , 53 kg dım. O yüzden ilk 4 ay az aldığım için fırça bile yedim kadın doğumculardan. Kiloyu çok takmıyorum bende ama abur cubura çok düştüm. Daha çok problemim selülitlerle yedikçe onlar azıyor. Canım ona sıkılıyor, haliyle harekette olmayınca. Neyse doğsun bebişler sporun suyunu çıkaracağım
Üzülme canım yine de hiç almamış değil belki minyon bir Bebek olacak kötü düşünme olur mu biraz daha sıkı takip ile daha iyi gelişir inşallah. Bebeğine yarayacak şeyler yersin. Kaşar ceviz iyi kilo aldırıyormus bebeğe kivi de ciğer gelişimi için iyiymiş.Aglayarak ciktim muayeneden. Gelişmemiş 1 ayda 150 gram almis sadece. 950 gram su an boyu da uzamamis plesantan cok iyi durumda degil dedi. Suyu daha da azalmis. Cok moralim bozuk. Boyle giderse erken almamiz lazım dedi. Spor yasak sadece sol yanima yatacagim tuzu kes dedi.
Bana da Umut oldu bak 26 haftalık bebeklerde yaşayabilir demek ki Rabbim ömür veriyorsa nerede olduğu önemli değil. Zamanında olsa tabiki daha iyi olur ama elden gelmeyince doktorlara emanet oluyoruz.Canım benim ne olacağı hiç belli olmaz hemen yıpratma kendinidışarda daha iyi gelişecekse onun için iyisi buysa yapacak birşey yok artık. Celestone yapacaklarmı, kontroller ne sıklıkta olacakmış. Bir de dr um anlattı 26 haftalık bebek doğurtmuşlar ve hiçbir sıkıntı yaşamadan kilo alımı toparlayınca tab olmuş. Bu bebekler strese maruz kaldığından akciğer gelişimleri falan daha hızlı oluyor.
Hızlı büyüduğünden size geri geldi belki normaline döndü minik gelişir inşallah daha iyi. Hem ciğer geliştirici iğneden bahsetmeye tenezzül etmediyse demek ki çok erken doğma ihtimalini düşünmemiştir yavaş ilerliyor belki de sadece öyle bir dönemdir geçer inşallah. Senin daha önce de suyun azalmıştı kızında diye hatırlıyorum takipte olursun sorun olmaz inşallah.haftada 1 kendi hastanemde bakacaklar. Suyunda daha da azalma olursa doktora gidecegim. 3 Ocakta kendi doktorum cagirdi. Celestone demedi daha. Belli degil bir sey dedi. Minyon su an dedi. Hep iri giderken 1 aydir duzgun beslenememis. 1 kilo bile değil. Vallahi hayirlisiyla dogsunlar da saglikli olsunlar da gerisi onemli degil. Kalorisi daha dusuk diyet verdi. Canim sikkin bugun guzel gecer diye ummustum. Surati asildi doktorun ultrasonla bakarken. Hic oyle olmuyordu.
canım sakin ol, doktorun dediklerine uyarsan güzel gelişmeler olucaktır illaki. kaşar ve muz epey iyi geliyor diye duydumAglayarak ciktim muayeneden. Gelişmemiş 1 ayda 150 gram almis sadece. 950 gram su an boyu da uzamamis plesantan cok iyi durumda degil dedi. Suyu daha da azalmis. Cok moralim bozuk. Boyle giderse erken almamiz lazım dedi. Spor yasak sadece sol yanima yatacagim tuzu kes dedi.
Benimki de baş aşağı şuan da doktor ağrı yapar dedi ama kasıklarımda ağrı oluyor benim birazbebek iri olduğundan dedi, çok tatmin edici cevapta vermedi açıkçası, baş aşağı duruyormuş birde
Bence de üzme kendini biraz daha yoğurt süt peynir ve et ağırlıklı beslen. Sonuçta sen üzüldükçe her şey daha kötüye gider. Dua ve sabırla elinden geleni yap. Allah’ın izniyle 35 i göreceğine inanıyorum ben.Aglayarak ciktim muayeneden. Gelişmemiş 1 ayda 150 gram almis sadece. 950 gram su an boyu da uzamamis plesantan cok iyi durumda degil dedi. Suyu daha da azalmis. Cok moralim bozuk. Boyle giderse erken almamiz lazım dedi. Spor yasak sadece sol yanima yatacagim tuzu kes dedi.
Canım sıyu az olduğu için mi gelişmiyor? Yani takvimine göre 100 150 de eksik gözüküyor bebek yani o da çok sbüyük sorun mu bilemezsin. Plesantanın durumu kötü diye mi erken alacak? Yoksa bebek haftasından küçük mü çıkıyor? Yani anlam veremedim. Dr un meye dayanarak böyle dediğini?Allaha şükür haftalarimiz ilerledi. Hemen alalim demiyor zaten. 3 ocakta da boyle az kilo alirsa gun verecek doktor.
Hep ileriden giderken 2hafta geriye dusmesi sorun. Doktorun kendisi soyledi canim. Suyu da az. Plesenta islevini yeteri kadar yapamiyor diyor.Canım sıyu az olduğu için mi gelişmiyor? Yani takvimine göre 100 150 de eksik gözüküyor bebek yani o da çok sbüyük sorun mu bilemezsin. Plesantanın durumu kötü diye mi erken alacak? Yoksa bebek haftasından küçük mü çıkıyor? Yani anlam veremedim. Dr un meye dayanarak böyle dediğini?
sen yürüyüş yaptığın için belki ağrıları çok hissetmiyorsun canım, ben tüm gün oturuyorum işyerinde ondan kaskatı kesiliyorum akşamları . bu ay sonuna kadar dayanıcam sonra zaten çıkıyorum işten eve geçtiğimde bir yürüyüş spor programı yapıcam kendimeBenimki de baş aşağı şuan da doktor ağrı yapar dedi ama kasıklarımda ağrı oluyor benim biraz
20 günün var önünde inşalalh güzel gelişmeler olur.muz ve kaşarı ben de duydum. Dene istersen.Hep ileriden giderken 2hafta geriye dusmesi sorun. Doktorun kendisi soyledi canim
Insallah. 1 saat falan agladim. Simdi eve geldim daha iyiyim. Olabildigi kadar gelissin kilo alsin insallah. Her sey olacagina varir. Bana subat ayina kadar dayanacakmis gibi geliyor. Insallah gelismeye baslar.İnşallah toparlar canım şöyle 3 ocağa kadar biraz kilo alsa kardır. İnşallah yolunda gidecek herşey artık uzanıp dinlenmene bak .
Canım senin ve bebişin için dua edeceğim en azından yaşam sınırını geçtin inşallah düzelirHep ileriden giderken 2hafta geriye dusmesi sorun. Doktorun kendisi soyledi canim. Suyu da az. Plesenta islevini yeteri kadar yapamiyor diyor.
Çok geçmiş olsun. Sen moralini yüksek tutmaya çalış. Doktor ne derse dinle. Rabbim sağlıklı ve yerinde zamanında doğum versin
Amin insallah saglikla gelsin hepsi yavrularimizin.Cnm allah yardımcın olsun bozma moralini biz ne yaparsak yapalım herşey olcana variyo sağlıklı olsunda varsın erken olsun
Canım benim Rabbim sağlık versin bebeğine .havuç suyu iç canım ne diyeyim sana.inşallah kilo alır bebeğin.Aglayarak ciktim muayeneden. Gelişmemiş 1 ayda 150 gram almis sadece. 950 gram su an boyu da uzamamis plesantan cok iyi durumda degil dedi. Suyu daha da azalmis. Cok moralim bozuk. Boyle giderse erken almamiz lazım dedi. Spor yasak sadece sol yanima yatacagim tuzu kes dedi.
Minyon degil direk gelismemis dedi cunku onceden hep iriydi. Insallah bi dahaki kontrole kadar guzel kilo alir yavrum. Sadece sola yatacagim artikÜzülme canım yine de hiç almamış değil belki minyon bir Bebek olacak kötü düşünme olur mu biraz daha sıkı takip ile daha iyi gelişir inşallah. Bebeğine yarayacak şeyler yersin. Kaşar ceviz iyi kilo aldırıyormus bebeğe kivi de ciğer gelişimi için iyiymiş.
Hepimizin bir sıkıntısı var maalesef yine de çok şükür çok geride değil haftasi ve ben inanıyorum daha da büyüyüp gelişecek annesinin karnında. Stres yapma bebeğini üzme lütfen
canım sakin ol, doktorun dediklerine uyarsan güzel gelişmeler olucaktır illaki. kaşar ve muz epey iyi geliyor diye duydum
insallah muz kasar havuc ve ceviz duzenli tuketeyim. Decavit e ara vermistim. Tekrar basla dedi.Canım benim Rabbim sağlık versin bebeğine .havuç suyu iç canım ne diyeyim sana.inşallah kilo alır bebeğin.
Allah razi olsun hepinizden.Canım senin ve bebişin için dua edeceğim en azından yaşam sınırını geçtin inşallah düzelir
Canım çok geçmiş olsun ya. Ama dayanır bence oğlun üzmez annesini. Kaşar muz tüketirsen kilo da alır. Sıkma canını lütfen ağlama o kadar. Streste zarar bebeğeinsallah muz kasar ve ceviz duzenli tuketeyim. Decavit e ara vermistim. Tekrar basla dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?