2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Allaha şükür haftalarimiz ilerledi. Hemen alalim demiyor zaten. 3 ocakta da boyle az kilo alirsa gun verecek doktor.

İnşallah toparlar canım şöyle 3 ocağa kadar biraz kilo alsa kardır. İnşallah yolunda gidecek herşey artık uzanıp dinlenmene bak .

Cnm allah yardımcın olsun bozma moralini biz ne yaparsak yapalım herşey olcana variyo sağlıklı olsunda varsın erken olsun

Çok geçmiş olsun. Sen moralini yüksek tutmaya çalış. Doktor ne derse dinle. Rabbim sağlıklı ve yerinde zamanında doğum versin

Sağlıklı şeyler yemek en iyisi ben yerim olmadığından mecbur canım çekse bile abur cubur yiyemiyorum. Sağlıkla gelsinler hallolur hepsi.
Üzülme canım yine de hiç almamış değil belki minyon bir Bebek olacak kötü düşünme olur mu biraz daha sıkı takip ile daha iyi gelişir inşallah. Bebeğine yarayacak şeyler yersin. Kaşar ceviz iyi kilo aldırıyormus bebeğe kivi de ciğer gelişimi için iyiymiş.
Hepimizin bir sıkıntısı var maalesef yine de çok şükür çok geride değil haftasi ve ben inanıyorum daha da büyüyüp gelişecek annesinin karnında. Stres yapma bebeğini üzme lütfen.
Bana da Umut oldu bak 26 haftalık bebeklerde yaşayabilir demek ki Rabbim ömür veriyorsa nerede olduğu önemli değil. Zamanında olsa tabiki daha iyi olur ama elden gelmeyince doktorlara emanet oluyoruz.
Hızlı büyüduğünden size geri geldi belki normaline döndü minik gelişir inşallah daha iyi. Hem ciğer geliştirici iğneden bahsetmeye tenezzül etmediyse demek ki çok erken doğma ihtimalini düşünmemiştir yavaş ilerliyor belki de sadece öyle bir dönemdir geçer inşallah. Senin daha önce de suyun azalmıştı kızında diye hatırlıyorum takipte olursun sorun olmaz inşallah.
Rabbim şifa versin hayırlısı ile zamanında sağlıkla doğsun inşallah.

canım sakin ol, doktorun dediklerine uyarsan güzel gelişmeler olucaktır illaki. kaşar ve muz epey iyi geliyor diye duydum

Bence de üzme kendini biraz daha yoğurt süt peynir ve et ağırlıklı beslen. Sonuçta sen üzüldükçe her şey daha kötüye gider. Dua ve sabırla elinden geleni yap. Allah’ın izniyle 35 i göreceğine inanıyorum ben.

Allaha şükür haftalarimiz ilerledi. Hemen alalim demiyor zaten. 3 ocakta da boyle az kilo alirsa gun verecek doktor.
Canım sıyu az olduğu için mi gelişmiyor? Yani takvimine göre 100 150 de eksik gözüküyor bebek yani o da çok sbüyük sorun mu bilemezsin. Plesantanın durumu kötü diye mi erken alacak? Yoksa bebek haftasından küçük mü çıkıyor? Yani anlam veremedim. Dr un meye dayanarak böyle dediğini?

Hep ileriden giderken 2hafta geriye dusmesi sorun. Doktorun kendisi soyledi canim. Suyu da az. Plesenta islevini yeteri kadar yapamiyor diyor.

Benimki de baş aşağı şuan da doktor ağrı yapar dedi ama kasıklarımda ağrı oluyor benim biraz
sen yürüyüş yaptığın için belki ağrıları çok hissetmiyorsun canım, ben tüm gün oturuyorum işyerinde ondan kaskatı kesiliyorum akşamları . bu ay sonuna kadar dayanıcam sonra zaten çıkıyorum işten eve geçtiğimde bir yürüyüş spor programı yapıcam kendime

İnşallah toparlar canım şöyle 3 ocağa kadar biraz kilo alsa kardır. İnşallah yolunda gidecek herşey artık uzanıp dinlenmene bak .
Insallah. 1 saat falan agladim. Simdi eve geldim daha iyiyim. Olabildigi kadar gelissin kilo alsin insallah. Her sey olacagina varir. Bana subat ayina kadar dayanacakmis gibi geliyor. Insallah gelismeye baslar.

Çok geçmiş olsun. Sen moralini yüksek tutmaya çalış. Doktor ne derse dinle. Rabbim sağlıklı ve yerinde zamanında doğum versin
Cnm allah yardımcın olsun bozma moralini biz ne yaparsak yapalım herşey olcana variyo sağlıklı olsunda varsın erken olsun
Amin insallah saglikla gelsin hepsi yavrularimizin.

Canım benim Rabbim sağlık versin bebeğine .havuç suyu iç canım ne diyeyim sana.inşallah kilo alır bebeğin.

Minyon degil direk gelismemis dedi cunku onceden hep iriydi. Insallah bi dahaki kontrole kadar guzel kilo alir yavrum. Sadece sola yatacagim artik

canım sakin ol, doktorun dediklerine uyarsan güzel gelişmeler olucaktır illaki. kaşar ve muz epey iyi geliyor diye duydum
Canım benim Rabbim sağlık versin bebeğine .havuç suyu iç canım ne diyeyim sana.inşallah kilo alır bebeğin.
insallah muz kasar havuc ve ceviz duzenli tuketeyim. Decavit e ara vermistim. Tekrar basla dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…