Olabilir canım hareket halindeyim diye hissetmiyorum belkide. Masa başı çalışsaydım yürüyüş yapmazdım üşenirdimsen yürüyüş yaptığın için belki ağrıları çok hissetmiyorsun canım, ben tüm gün oturuyorum işyerinde ondan kaskatı kesiliyorum akşamları . bu ay sonuna kadar dayanıcam sonra zaten çıkıyorum işten eve geçtiğimde bir yürüyüş spor programı yapıcam kendime
insallah insallah.Canım çok geçmiş olsun ya. Ama dayanır bence oğlun üzmez annesini. Kaşar muz tüketirsen kilo da alır. Sıkma canını lütfen ağlama o kadar. Streste zarar bebeğegüzel olacak herşey İnan
Canım doktor hastaneye yatistan ve igneden hiç bahsetmedi.pazartesi gideceğim kadın doğ.der belki bilmiyorum.yat derse yatacam canım mecbur belki 3. 5 gün hastane 3. 5gün evde bur az giderizÇocukların servisi olsaydı keşke. Kış vakti evden çıkmak bile sıkıntı araba buz bir de trafik stresi.
İnşallah en yakın zamanda biter bu sıkıntılar. Sağlıklı olsunlar da buna zaman geçirdik gerisini de bir şekilde atlatiriz artık. Benim eşim işsiz evde olduğu için bu dönem bir o faydası oldu yabancı gibi olmuyor iyi oluyor. Sıkıntı çok ama neyse boşverelim en iyisi olduğu kadar diyelim.
Canım benim Rabbim yardım etsin sana bana hepimize çok zor evet kızın içinde zor ama gerekirse hastanede yat artık yapacak bir şey yok yapabileceğini yaptın daha napacsksin ki. Bilmiyorum hastanede yatmak bana daha zor geliyor ama Dr gerekli derse mecbur oluyorsun. Bebeklerin gelişimi için ciğer geliştirici yapıldı mi ya da dr bir şey söyledi mi.
Benimde 14. Haftaya kadar bulantı çoktu sadece karbonhidrat yedim yattım ama çok az yiyebiliyordum o arada nasıl 5 kg verdim anlamadım hiç kusmadim da. 4 haftada aldım nerdeyse o 3 kiloyu da sonra yeniden durdu. Göbek göğüs büyüyor sırtımda kemik Sayar oldu eşim anlamak güç valla bilemedim.
Tedaviye başlamak için toplamda 15 kilo verdim ben iki yılda sonra birkaç ayda bu kadar kilo vermenin üstüne birden 5 daha verince endişe ettik. Dr sıkıntı yok diyor ona güveniyoruz artık. Kilo alsam en az 20 alıardım herhalde yemeyi severim çünkü normalde.
Senin nin de diyet ise yaramis bak.
Kontrol güzel gecer inşallah, oğlun Nur topu gibi sağlıklı olsun inşallah.
canım şöyle düşün doktorun dediği tarihe kadar zaten 30 haftalık olacaksın, hemen gel bebeği alırız da dememiş o tarihte gün verecek belki 4 hafta sonrası diyecek belki herşey düzelmiş olacak bekleyelim diyecek.insallah insallah.
Mart analarinda da ne dert varmis ne bicim erken dogum tehtidi varmis ya. Servikste hunilesme var derken bu is cikti simdi de
insallah zaten gelisim olursa normal kilo alirsa bekleyecek. Ama kilo almazsa mesela 30 haftalik olurum ama 1100 gram olur o zaman cok kucuk olacak bebek. Hayirlisi ya. Bakalim. Doktor ne derse o. Insallah gelisir yavrum o zamana kadarcanım şöyle düşün doktorun dediği tarihe kadar zaten 30 haftalık olacaksın, hemen gel bebeği alırız da dememiş o tarihte gün verecek belki 4 hafta sonrası diyecek belki herşey düzelmiş olacak bekleyelim diyecek.
Çentikleşme olmadan Bebek nasıl beslenmiyor kiCentiklesme yoktu. Yine de kesecegim tuzu.
Ay canim yaaa ne diyecegimi bilmiyorumAglayarak ciktim muayeneden. Gelişmemiş 1 ayda 150 gram almis sadece. 950 gram su an boyu da uzamamis plesantan cok iyi durumda degil dedi. Suyu daha da azalmis. Cok moralim bozuk. Boyle giderse erken almamiz lazım dedi. Spor yasak sadece sol yanima yatacagim tuzu kes dedi.
İnşallah inşallah bütün bebekler şubatta kadar dayansınInsallah. 1 saat falan agladim. Simdi eve geldim daha iyiyim. Olabildigi kadar gelissin kilo alsin insallah. Her sey olacagina varir. Bana subat ayina kadar dayanacakmis gibi geliyor. Insallah gelismeye baslar.
Evet banada dun doktorum dediki suan dogsa yasamsal faaliyetini surdurebilecek durumda dediCanım benim ne olacağı hiç belli olmaz hemen yıpratma kendinidışarda daha iyi gelişecekse onun için iyisi buysa yapacak birşey yok artık. Celestone yapacaklarmı, kontroller ne sıklıkta olacakmış. Bir de dr um anlattı 26 haftalık bebek doğurtmuşlar ve hiçbir sıkıntı yaşamadan kilo alımı toparlayınca tab olmuş. Bu bebekler strese maruz kaldığından akciğer gelişimleri falan daha hızlı oluyor.
Bizim ovulasyon haftamızda muhtemelen yaa merkür retrosu vardı, ya satürn bilmemnesi vardı kesin. Ya mideler bulanır geçmez, ya erken doğum riski olur, kanamalar, çentiklerrr amannn... hayırlısı ile hepimiz ocağın ikinci haftasını geçirelim gerisi nasıl olsa hallolur. Ufak bebekler çok hızlı kilo alıyormuş dışarda. Akademik dayanağı yok ama olsun deneyimli analar öyle diyor
Valla ben şunu anladım son geçirdiğim 15 ay içinde. Ben birtaraflarımı yırtsamda yaşamayacak olan, olmayacak olan olmuyor. Kul plan yaparken kader yukardan gülermiş. Her kontrolde yüreğimiz ağzımızda ama herşey olacağına varıyor. Biz içimizi ferah tutalım yapacak başka birşey yokKendimi çok kötü hissetim ne güzel hazırlıklardan bahsettip
Çanta kavgası yapıyorduk keşke tek sorunumuz alışveriş çanta olsaydı
Bebeklerde gelişme olmaması bi anne için çok çok zor
Haftaya bakalım bizim kontrollerden İnşallah hayırlı haberler
Hiç sorma zaten en sıkıntılı topik bizimki herhalde. Ama hepimiz sağlıkla alacağız kucaklarımıza inşallah. Rapor falan vermedi mi yatman daha iyi olmaz mı acabainsallah insallah.
Mart analarinda da ne dert varmis ne bicim erken dogum tehtidi varmis ya. Servikste hunilesme var derken bu is cikti simdi de
Canim su olmayincada bebek gelismiyo buyumuyoÇentikleşme olmadan Bebek nasıl beslenmiyor ki
Peki tuzla ne alakası varmış kuZumm
Bi tanıdığım aynı sorunu yaşadı Bebek hiç gelişmeden kilo olmadan nerdeyse 5 hafta daha anne karnında bıraktılar ve 35-36 hafta gibi bebeği alıp kuvöze koydular
Şimdi Bebek gayet sağlıklı
O bahsettigin ana benim bennnBizim ovulasyon haftamızda muhtemelen yaa merkür retrosu vardı, ya satürn bilmemnesi vardı kesin. Ya mideler bulanır geçmez, ya erken doğum riski olur, kanamalar, çentiklerrr amannn... hayırlısı ile hepimiz ocağın ikinci haftasını geçirelim gerisi nasıl olsa hallolur. Ufak bebekler çok hızlı kilo alıyormuş dışarda. Akademik dayanağı yok ama olsun deneyimli analar öyle diyor
Walla dogru soyluyon yok canta astari yok ebemin donu gibi pijamaKendimi çok kötü hissetim ne güzel hazırlıklardan bahsettip
Çanta kavgası yapıyorduk keşke tek sorunumuz alışveriş çanta olsaydı
Bebeklerde gelişme olmaması bi anne için çok çok zor
Haftaya bakalım bizim kontrollerden İnşallah hayırlı haberler
her dakka börek yapıyon :) büyürler tabi bebelerO bahsettigin ana benim bennn
Iki cocugumda 2 kusurlerde dogdu ama suan her ikiside yasitlarindan daha uzun ve kilolari daha iyi.
Boşunamı diyorum sen deneyimlisin diye topiğin bilge kişisiO bahsettigin ana benim bennn
Iki cocugumda 2 kusurlerde dogdu ama suan her ikiside yasitlarindan daha uzun ve kilolari daha iyi.
gidelim buralardanAy canim yaaa ne diyecegimi bilmiyorum
Hadi toplayin pılınızı pırtınızı nisan analarina yada subat analarina gidek
Tuzu ödem oluyor diye azalt dedi. Plesentasi cok iyi saglikli degilmis damari iyi ama. Spor uzun yuruyus aktivite falan yasak. Dolasimin iyi olsun. Bebege daha iyi kan gitsim dedi.Çentikleşme olmadan Bebek nasıl beslenmiyor ki
Peki tuzla ne alakası varmış kuZumm
Bi tanıdığım aynı sorunu yaşadı Bebek hiç gelişmeden kilo olmadan nerdeyse 5 hafta daha anne karnında bıraktılar ve 35-36 hafta gibi bebeği alıp kuvöze koydular
Şimdi Bebek gayet sağlıklı
Merkur retrosu fena girdi bize kafa göz daldi vallahi.Bizim ovulasyon haftamızda muhtemelen yaa merkür retrosu vardı, ya satürn bilmemnesi vardı kesin. Ya mideler bulanır geçmez, ya erken doğum riski olur, kanamalar, çentiklerrr amannn... hayırlısı ile hepimiz ocağın ikinci haftasını geçirelim gerisi nasıl olsa hallolur. Ufak bebekler çok hızlı kilo alıyormuş dışarda. Akademik dayanağı yok ama olsun deneyimli analar öyle diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?