Maşallah, böbrekte normale döner umarım . Emre güzel isim, modasıda geçmez hiçbir zaman bence. Eski ama modern bir isim
güzel güzel ne de olsa benim ismimle de uyumlu
maşallah bebişe
aaaaa evet kuzum sonra kız gelirse cemre süperrrrr yaaaaa
gerçi eşim kızıda eylül ismini istiyor
tövbeeeeeeler olsun daha bu doğmadı
dedim sen şimdiden yazdır dilekçeyi bir gün yürürlülüğe girer belki he he
ama haakkkeettt eğer emre olursa kız cemre hiç kafa yormaya gerek kalmaz
Yok bacimcanlar iyi akşamlar.
uzak kaldım buralardan biraz.
işler de yoğun biraz bu aralar.
umarım bir gelişme kaçırmamışımdır.
herkes iyidir hoştur
değil mi ya bence de bence de
ben de ikinci kız olursa Asel olsun diyorum çok kestirmeciyim ben de hahah
şaka bir yana emre'nin havası hiç geçmez.
benim eşim ilk öğrendiğimiz de burak istiyordu onu şiddetle istememiştim mesela.
Foto istiyoruzzzzArkadaşım gelip bu akşam duvar kağıdını yapacakmış
Sonunda çocuk odasında bir gelişme olacak inşallah
Benim 24 te 30 mm ve hunileşme vardı. Aktivite kısıtlaması, progestan, magnesium diasporal önerdi. Kontrolümde 18 de bekliyorum bakalım umarım kısalmamıştır.Merhaba arkadaşlar iki gündür doktordayım pazartesi tekrar kontrole gidicem Rahim ağzı 27mm 24. Haftada 1 doktor serklaj önerdi diğeri istirahat önerdi varmi aranızda ölçüm yaptıran normal mi anormal mi
betsy_pc gecikmeli de olsa dogum gunun kutlu olsun . Gelecek dogum gununde yaninda emekleyen minik bir Nil olacak insallah
Cnm neden diyet verdi ki sen on gundurgdiyet yapiyordun bebek ondan almamistir belki kötü düşünme inşallah iyi olur herşeyhaftada 1 kendi hastanemde bakacaklar. Suyunda daha da azalma olursa doktora gidecegim. 3 Ocakta kendi doktorum cagirdi. Celestone demedi daha. Belli degil bir sey dedi. Minyon su an dedi. Hep iri giderken 1 aydir duzgun beslenememis. 1 kilo bile değil. Vallahi hayirlisiyla dogsunlar da saglikli olsunlar da gerisi onemli degil. Kalorisi daha dusuk diyet verdi. Canim sikkin bugun guzel gecer diye ummustum. Surati asildi doktorun ultrasonla bakarken. Hic oyle olmuyordu.
2 doktora göründüm biri istirahat dedi diğeri serklaj dedi kafam karman çorman oldu çok korkuyorum da nasıl ne yapmaliyimBenim 24 te 30 mm ve hunileşme vardı. Aktivite kısıtlaması, progestan, magnesium diasporal önerdi. Kontrolümde 18 de bekliyorum bakalım umarım kısalmamıştır.
Amin canım, önümüzdeki yıl yok emekledi, yok ayaklandı yok meyve püresi yemiyor bunları konuşacağız artık
Bide kaka rengi varBenim 24 te 30 mm ve hunileşme vardı. Aktivite kısıtlaması, progestan, magnesium diasporal önerdi. Kontrolümde 18 de bekliyorum bakalım umarım kısalmamıştır.
Amin canım, önümüzdeki yıl yok emekledi, yok ayaklandı yok meyve püresi yemiyor bunları konuşacağız artık
Inşallah sağlıkla doğar canım güzel haberler verirsinBenim 24 te 30 mm ve hunileşme vardı. Aktivite kısıtlaması, progestan, magnesium diasporal önerdi. Kontrolümde 18 de bekliyorum bakalım umarım kısalmamıştır.
2 doktora göründüm biri istirahat dedi diğeri serklaj dedi kafam karman çorman oldu çok korkuyorum da nasıl ne yapmaliyim
Kız bak onları ben akıl edemiyorum işte bu ayrıntıları hep sizden öğreneceğizBide kaka rengi varrenk tonu onemli
canım olumlu düşün inşallah kalması gerektiği kadar kalır.Allah in izni ile 34 u geçecek en az inşallah ..sağlıkla kucağına almayı nasip etsin RabbimHep ileriden giderken 2hafta geriye dusmesi sorun. Doktorun kendisi soyledi canim. Suyu da az. Plesenta islevini yeteri kadar yapamiyor diyor.
sana bişi olmz Allahın izniyle.. Alıştık sana bizYok bacim
Cuzdani yirtilan yok sac bas kavga eden yok olaylarin garisida bu ara olay cikarmiyo
Bi de benim nts ye bile laf edilmedi inanabiliyo musun
Sanırım serklaj kabul edicem riske atmak istemiyorumHaklısın 2 farklı yorum olunca, her yiğidin yoğurt yiyişi başka ne yazıkki e tek bir doğru da yok tıpta. Böyle durumlarda kime güvendiysen ona göre hareket etmek. Önemli olan senin içinin rahat etmesihepimizin ki vaktinde sağlıkla gelsin inşallah
Kız bak onları ben akıl edemiyorum işte bu ayrıntıları hep sizden öğreneceğiz
Ayyy inşallah , sağlıklaBugüne kısmetmiş bebişim
Çok teşekkür ediyorum inşallah hepimiz bir sonraki yaşgünümüzü bebişlerimizle kutlayacağız
iyi ki doğdun canım Allah hayırlı sağlıklı omur versin sevdiklerinle inşallah ❤3 aralıktı hadi kutlayın beni
Telefonlar pipi popo kaka fotolariyla dolacak.Bide kaka rengi varrenk tonu onemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?