2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hepinizin agzi bal yesin. Ne guzel konusuyorsunuz. İnsallah dualariniz kendinize de gitsin. Hic yapmiyorum canim. azicik evi toparlama o kadar. Cogu gun yemek de yapmiyorum. Esim kayinvalidem sag olsun yardimcilar.
Ohh cok guzel iste gercekten ailenin yakinlarda olmasi gebelikte cok cok onemliymis.. bzm kimsemiz yok burda varya o ilk uc ay bulanti zamanlarmda ve dusuk tehlikem varken full yatisimda canim kocam tek basina yapti yemegi temizligi yardima gelecek yakinda kmse olmadigi icn.. cok sukur bak yakininda yardim edenin var hic kendini yorma kotu seyler de dusunme hersey guzel olacak insallah cok cefa cektik mart analari olarak ama sonunda yuzumuz gulecek insallah

Daha once bahsetmistim, benim de ilk kizimda suyum azalmisti ve gelisimi cok yavaslamisti, sen de yasamistin zaten benzer bir durum, peki suyun azalmasiyla ilgili sebep gosterdi mi hic, sizinti yoksa genelde bebegin bobreklerinden supheleniliyor, benim kizimin bobreklere bakmislardi sorun yoktu, dogduktan sonra da iki kez iyi bir radyologa muayene ettirdik, hic bir sorun cikmamisti. Yapisal olabilir demisti benim doktorum ama ben tatmin olmamistim acikcasi. Velhasil kizim 38+4 te 2620 gr olarak dogdu, gayet de saglikli ve iyiydi. Senin de oglun saglkkla zamaninda dogacak insaallah.

SEPTEMBER LOVE kuzumm sen de green clean baby alcktn dmi bugn carrefoura gittim sirf onu almaya sadece deterjani yoktu bebek icn olan yumusaticisi ve leke cikaricisi vardi onlari aldm deterjanini da ilk gordgm carrefourdan alcm buarada cokk hos kokuyo icinde parfum yok dogal lavanta yagi var yumusaticisinda

Ilkinde 27. Haftaya kadar suyu tamamen normaldi. Sakir sakir suyum geldi. Sonra en alta düştü. Heo cok cok su icerek alt sinirda tuttuk. Amniyonda yirtik vardi o zaman.bu sefer suyun az olmasinin nedeni plesentanin kötü durumda olmasini söylüyor. Bobrekleri iyiydi onda sıkıntı yokmus. Insallah saglikla buyur yavrucum.

Kesinlikle. Desteksiz olanlarin da Allah yardimcisi olsun gercekten zor

Valla güle güle kullansın inşallah, bende internetten 2 modele bakıyordum diğeride belis osloydu o ayrı satılmayınca bunu aldık. Oslo dan daha iyi oldu bu :))

Yhaaa hani sana neden parti yapmadikk unuttuk ozur dilerizz dogum gunun kutlu olsn tatlim gelecek dogum gununde saglikla bebeginle birlkte ol insallahh

Teşekkür ederim canımmm , hepimizin daha güzel günleri olsun inşallah

Canim üzme kendini stres bebegede sanada zarar bol bol su icmeye calis suyun cogalmasinda etkili cünkü saglikli beslen kuzum insallah bak diger kontrolde nasil tombis tombis olucak annesi sen sakin olmaya calis cunku bebekler herseyi hissediyo olumlu dusun canim hersey guzel olucak insallah

Insallah. 1 saat falan agladim. Simdi eve geldim daha iyiyim. Olabildigi kadar gelissin kilo alsin insallah. Her sey olacagina varir. Bana subat ayina kadar dayanacakmis gibi geliyor. Insallah gelismeye baslar.
Canim zaten organlari gelissin belli bi kiloya ulassin gerisini doguncada alir hemen benim oglumda minicik dogdu 46 cm 2700 dogdu ama hemen kilo aldi toparlandi insallah seninde oyle olucak

Minyon degil direk gelismemis dedi cunku onceden hep iriydi. Insallah bi dahaki kontrole kadar guzel kilo alir yavrum. Sadece sola yatacagim artik
Sen gönlünü ferah tutmaya çalış inşallah oğlun güçlü büyümeye Serpilmeye devam edecek. Sol dışında yatınca zaten çok çabuk rahatsız oluyorum hemen geri sola dönüyorum. Sol kulağım pert oldu resmen ağrıyor artık.
Canım doktor hastaneye yatistan ve igneden hiç bahsetmedi.pazartesi gideceğim kadın doğ.der belki bilmiyorum.yat derse yatacam canım mecbur belki 3. 5 gün hastane 3. 5gün evde bur az gideriz
Daha da kötüye gitmeyecek inşallah, Rabbim yardım edecek hepimize sağlıkla alacağız kucağımıza inşallah.
Merhaba arkadaşlar iki gündür doktordayım pazartesi tekrar kontrole gidicem Rahim ağzı 27mm 24. Haftada 1 doktor serklaj önerdi diğeri istirahat önerdi varmi aranızda ölçüm yaptıran normal mi anormal mi
Tekli gebeliklerde 30mm altı erken doğum riskini artırıyor diyorlar ama senin ki çok değil yine de bol istirahat gerekir. Benimde 24. Haftalık iken 15mm oldu benim ikiz, ikizlerde 25mm alt limit erken doğum riski var bende de. En son 14mm ölçüldü yatak istirahati verdi dr. İkizlerde serklaj hele ki geç yapıldıysa pek işe yaramıyor ondan benim dr bahsetmedi ama senin için uygun olabilir ama her durumda yine Yataktan çıkamayacaksın neredeyse öyle düşün. İnşallah zamanında sağlıkla doğar.
Farklı görüşler olması çok normal çünkü kesinlik yok maalesef koruyabilir, farketmeyedebilir.

Ya fiyat olarak cok da iyiymis kalitesi de cok iyi gorunuyo.. ben de kararsizm biz suan 2+1 evdeyiz ama ev degstrcz 3+1 e gecince oda yapcm yani suan oda namina bsy almiyorm ama kiyafetlerini koymak icn su demonte dolaplardan alip koysam ev tasiyinca ona da ivir zivir malzeme koyarm yeni evde dedm sence mantikli mi suan

İnşallah canım içini ferah tut dualarımız seninle

Sağol canım Allah razı olsun Rabbim sağlık versin evlatlarin hepsine kimisi 24 haftanın serklaj için riskli olduğunu soyluyor

Bu yeni alacağın demonte dolap yeni evde sıkıştırmayacaksa sizi çocuk odasını şimdiden yapıp tekrar sök taşı kur yapmaya gerek yok tabii haklısın

Canim zaten organlari gelissin belli bi kiloya ulassin gerisini doguncada alir hemen benim oglumda minicik dogdu 46 cm 2700 dogdu ama hemen kilo aldi toparlandi insallah seninde oyle olucak
Amin canim insallah..
insallah her sey yolunda gider ve buyur yavrum.

İnşallah canım içini ferah tut dualarımız seninle
Amin insallah. Hepinizden Allah razi olsun.

Bosver sabunu sampuani olay cikardin mi ondan haber ver

Bu yeni alacağın demonte dolap yeni evde sıkıştırmayacaksa sizi çocuk odasını şimdiden yapıp tekrar sök taşı kur yapmaya gerek yok tabii haklısın
Ya bide suan evde cocuk odasi yapacak oda yok sirf buyuzden de smdi farkli ozaman farkli almaktansa smdilik en azindan esyalarini koyarm evi tasiynca da o dolaba konserve fln koyarim diye dusundm bakalm a101lere gelen demontelerden dusunuyorm smdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…