2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aynen yaa ilk olması zor gerçekten bende yatarken birşey yok tüm gün oturuyorum işte bel ağrısı çekip sonra da korkuyorum ha bide it gibi ağızdan nefes alıyorum

Giz hangi hastaneymis o ben sancim baslayinca hotobosa biner dogum yapar gelirim
1500+hotobos bileti =uuuuu sudan ucuz
GÜNEŞLİ MEDİCİNE sen gel doğumdan sonra kaynanam ikimizede bakar bi koltukta sen bi koltukta ben yatarızbende fiyatları duyunca çok şaşırdımkocama diyorum sezeryan yapıp böbreğimi filan çalmasınlarparayı ordan çıkarıyorlardır belki

günaydın kızçeler
ZKE3590 benimde kontrolüm 29unda haftaya cumartesi

SEPTEMBER LOVE duvar kağıdına bayıldım yaa
buarada bende doğum parası normal 2500 sezeryan 2800 fiyat aldım. yılbaşından sonra zam gelecekmiş,mecburen o fiyatlar olacakmış,başka yolu yokmuş

banada 2 hafta ileride dedi kafa çevresi için, koca kafalımı olacak bizim bebişler anlamadımama arkadaşıma da demişlerdi hiç öyle tosbik çıkmadı

Siz kaça doğuracaksınız Allah aşkına benim hastanemi pahalı anlamadım
Bide bizde bi rahatlık hiç sormuyoruz tam fiyatını :)
Bi aşağı bir yukarı tahmin ediyoruz :)
kız sor hatta pazarlık edinvallahi pazarlıkla indiren varmış fiyatları, güneşli medicıne benim

Siz kaça doğuracaksınız Allah aşkına benim hastanemi pahalı anlamadım
Bide bizde bi rahatlık hiç sormuyoruz tam fiyatını :)
Bi aşağı bir yukarı tahmin ediyoruz :)

Bir kısmını sgk dan alıyorlar. Kalanı sezeryan, spinal, ağrı pompası, oda farkı falan 7000 tl kadar sanıyorum bizden çıkacak. Özel sigortam var 5 bini geri alacağız. Ocak zammından sonra bizraz daha artar. Allahtan sigorta var da çok abartı olmayacak.

Özel siğortam gebeliğimi kapsamıyor
6 ay sonra hamile kalsaydım kapsayacaktı
Sağlıkla gelsinlerde hiç sorun değil
Benim hastane bilirsin belki Bostancı central olacak inşallah
Ama doktorum dışardan gelecek

banada 2 hafta ileride dedi kafa çevresi için, koca kafalımı olacak bizim bebişler anlamadımama arkadaşıma da demişlerdi hiç öyle tosbik çıkmadı
Ya gorumcemede zamaninda kafasi buyuk normal doguramazsin diyip sezeryana aldilar cocugun kafasi normaldi simdide gelisimi normal okula gidiyo cocuk.Sezeryan icin yer mi yapiyolar ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…