aynen yaa ilk olması zor gerçekten bende yatarken birşey yok tüm gün oturuyorum işte bel ağrısı çekip sonra da korkuyorum ha bide it gibi ağızdan nefes alıyorum@geronimo s hem görmeyeli bebişi 1 ay oldu, hem sanırım ağırlaşıyorum artık aşağıya doğru baskı hissediyorum, bel ağrıları başladı sanki ama yatarken birşey yok öyle işte. İnsan ilk olunca ne yaşaması gerektiğini bilmiyor. Biliyorum normaldir artık heralde bunlar ama dr umu göresim var özledim onu
Cok guzel canim sicacaik musmutlu uyusun oynasin odasinda insKızlar duvar kağıdı yapıldı
Yatağın olduğu yere Orta boşluğa beşik gelecek inşallah
Güneş ışığı ters olunca rengi pek belli değil
Gri ve beyaz
2,5 katıda iyiymiş canımDoğum parası için sen ciddi misinxxtalyaxx
Neresi hangi hastane adres ver bacım
Ben onun nerdeyse 2 buçuk katına Doğum yapacağım
Kaç gün kalmışcanım ben senin kalan günlerine baktıkça mutlu oluyorum maşallah plakalara düştün oh senin günlerin düştükçe arkandan bizde geliyoruz gibi değişik bir şekilde mutlu oluyorum
GÜNEŞLİ MEDİCİNE sen gel doğumdan sonra kaynanam ikimizede bakar bi koltukta sen bi koltukta ben yatarızGiz hangi hastaneymis o ben sancim baslayinca hotobosa biner dogum yapar gelirim
1500+hotobos bileti =uuuuu sudan ucuz
Siz kaça doğuracaksınız Allah aşkına benim hastanemi pahalı anlamadım2,5 katıda iyiymiş canım
banada 2 hafta ileride dedi kafa çevresi için, koca kafalımı olacak bizim bebişler anlamadımGünaydın kızlar
Bugün görüş günümüz vardı. Oğluşum 1 kilo 35 cm olmuş bileKan değerlerim düşük çıkmıştı. Bi kaç ilaç verdi doktorum. Decavit hariç b12 , d vitamini. Onlara başlayacağım. Bu hafta kilosu 1 hafta ilerde, kafa cevresi 1.5 hafta ileride çıktı. Doktor normal dedi. Ama aklıma takıldı
kız sor hatta pazarlık edinSiz kaça doğuracaksınız Allah aşkına benim hastanemi pahalı anlamadım
Bide bizde bi rahatlık hiç sormuyoruz tam fiyatını :)
Bi aşağı bir yukarı tahmin ediyoruz :)
Amin kuZumCok guzel canim sicacaik musmutlu uyusun oynasin odasinda ins
ya çok güzel birde çatı katının şirinliğiKızlar duvar kağıdı yapıldı
Yatağın olduğu yere Orta boşluğa beşik gelecek inşallah
Güneş ışığı ters olunca rengi pek belli değil
Gri ve beyaz
Siz kaça doğuracaksınız Allah aşkına benim hastanemi pahalı anlamadım
Bide bizde bi rahatlık hiç sormuyoruz tam fiyatını :)
Bi aşağı bir yukarı tahmin ediyoruz :)
Değil tabi ki iş yerinde müdürün tepkisine göre hareket edicem anlayışlı olmazsa alırım daha uzun raporGecmis olsun canim ins zamaninda gelir calisiyorsan heyet raporu al yat bosver canindan kiymetli mi
Gözden kaçmamışya çok güzel birde çatı katının şirinliği
Özel siğortam gebeliğimi kapsamıyorBir kısmını sgk dan alıyorlar. Kalanı sezeryan, spinal, ağrı pompası, oda farkı falan 7000 tl kadar sanıyorum bizden çıkacak. Özel sigortam var 5 bini geri alacağız. Ocak zammından sonra bizraz daha artar. Allahtan sigorta var da çok abartı olmayacak.
GÜNEŞLİ MEDİCİNE sen gel doğumdan sonra kaynanam ikimizede bakar bi koltukta sen bi koltukta ben yatarızbende fiyatları duyunca çok şaşırdım kocama diyorum sezeryan yapıp böbreğimi filan çalmasınlar parayı ordan çıkarıyorlardır belki
kız sor hatta pazarlık edinvallahi pazarlıkla indiren varmış fiyatları, güneşli medicıne benim
Ya gorumcemede zamaninda kafasi buyuk normal doguramazsin diyip sezeryana aldilar cocugun kafasi normaldi simdide gelisimi normal okula gidiyo cocuk.Sezeryan icin yer mi yapiyolar nebanada 2 hafta ileride dedi kafa çevresi için, koca kafalımı olacak bizim bebişler anlamadımama arkadaşıma da demişlerdi hiç öyle tosbik çıkmadı
yok canım benim değil ama çok seviyorum çatı katlarınıGözden kaçmamış
Seninde öyle dimi kuZum
ateştuğladayım canım, güneşliye çok yakın bahçelievlere degüneşli de mi oturuyorsun sen?
ben bahçelievlerdeyim yakınız o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?