- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
Denk gelmedim derken halicida satilmiyo bu tarz seyler.Bende öyle bir şey istiyorum ama bulamadım denk gelmedi yani
Yemek yapıp yiyip yatıyom eve gelipAmin Canım inşallah
Bütün dışardasın kuZum akşamları kendine iyi bakman lazım
Giz sende mi angaradasin neresi ben eryaman
Doğru diyon aslında ama napalım işteO evrenin boyu posu devrilsin
Hep istiyoki biz ona bisey gonderek
O hic bize bisi yollamiyo
Gataya son gidisimdi artik gitmicem.Bebegimde problem kalmadi nasilsa.Benimde tek ilacim yatmak.Eski doktoruma gidicem artik.Gatanin ici cok karisik yuru yuru in cik daha kotu oluyorum.evet Ankara'dayım bende Keçiören tarafındayim.
Sen gataya bizim tarafa doğru geliyorsun ben Hacettepe ye gidiyorum.
Ayaz çok olur Eryaman tarafında dikkat et araba kullanırken Allah esirgesin üç yavru var bir de arabada
Altin portakal ödül toreninde versinler odulumuzuDoğru diyon aslında ama napalım işteyılın en çilekeş topiğini seçiyorum bu topiği
Enn guzel en altin kelebegi bize vermezlerse olayin buyugunu cikarrim ona goreAltin portakal ödül toreninde versinler odulumuzu
O degilde bizi temsilen kim alacak odulu
geronimo_s ciksa sahneye spikere satasir
D dry75 ciksa olay cikartir irezil eder bizi
Çok zor bir sınavdan geçiyorum Allah kimseye yaşatmasın hiç belirti yoktu olsa dikkat etmem miCanım inanamıyorum çok çok çok üzüldüm
Neler paylaştık seninle arada bakıyor takip ediyordum herşey yolundaydı
Niye böyle oldu ki
Hiç belirti vermedi mi gebelik zehirlenmesi
Rabbim yardımcın olsun
Sabır versin inşallah çok üzüldüm
İyi olsun minnosda gitme boşver eski doktorun çenene alışmıştır zaten gata doktorları seni anlamazGataya son gidisimdi artik gitmicem.Bebegimde problem kalmadi nasilsa.Benimde tek ilacim yatmak.Eski doktoruma gidicem artik.Gatanin ici cok karisik yuru yuru in cik daha kotu oluyorum.
Altin portakal ödül toreninde versinler odulumuzu
Çok geçmişmişsin canım rabbim dayanma gücü ve sabır versin.Gebeliğin 30+4 haftasında 05.12.2018 tarihinde gebelik zehirlenmesi yaşadım ani premksi imiş 18 20 tansiyon ile genel anestezi ile doğuma aldılar iki gün yoğun bakımda kaldım üç gün normal odada tansiyonu kontrol altına almaya çalıştılar bebek iki gün yaşadı ciğerleri gelişmediği ve böbrekleri benden dolayı enfeksiyon varmış yaşasada sağlıklı olmazmış. Şuan hala tansiyon 15/16 böbreklerde protein kaçağı devam ediyor nefroloji ve kardiyolojiye tedaviye başladım bugün araştırılıyor neden olabileceği çok ağır bir imtihan dan geçiyorum dualarınızı eksik etmeyin
Altin portakal ödül toreninde versinler odulumuzu
Allah yardımcın olsun. Sabrını ve en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin sana inşallahÇok zor bir sınavdan geçiyorum Allah kimseye yaşatmasın hiç belirti yoktu olsa dikkat etmem mi
Allah yardimcin olsun. cok cok gecmis olsun.Gebeliğin 30+4 haftasında 05.12.2018 tarihinde gebelik zehirlenmesi yaşadım ani premksi imiş 18 20 tansiyon ile genel anestezi ile doğuma aldılar iki gün yoğun bakımda kaldım üç gün normal odada tansiyonu kontrol altına almaya çalıştılar bebek iki gün yaşadı ciğerleri gelişmediği ve böbrekleri benden dolayı enfeksiyon varmış yaşasada sağlıklı olmazmış. Şuan hala tansiyon 15/16 böbreklerde protein kaçağı devam ediyor nefroloji ve kardiyolojiye tedaviye başladım bugün araştırılıyor neden olabileceği çok ağır bir imtihan dan geçiyorum dualarınızı eksik etmeyin
Ben gidemem kelebek ödülü filan almaya hiç tarzım değil bi kere
SEPTEMBER LOVE yada betsy_pc alsın olay çıkarmazlar diye düşünüyorum gerçi SEPTEMBER LOVE kaynanasıyla küsmüş iki sene belki çıkarabilir olay neyin
Ben böyle çıkıp dilediğim gibi gezemiyorum ki 7 aydırDenk gelmedim derken halicida satilmiyo bu tarz seyler.
Azcik halicidan cikip vebek magazadina girsen denk gelirsin
Ben bu gün yaptımYemek yapıp yiyip yatıyom eve gelipama yarın bi temizlik yapmam lazım
Valla bende tekin sayılmam kavgacı bir tiptim çalıştığım zamanlarda
SEPTEMBER LOVE yada betsy_pc alsın olay çıkarmazlar diye düşünüyorum gerçi SEPTEMBER LOVE kaynanasıyla küsmüş iki sene belki çıkarabilir olay neyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?