canım benim bebiş de 2 gündür çok sakindi, gerçi hala sakinOf kızlar şimdiden böyle endişeliysek doğduklarında ne yapacağız acaba. Bdv okudum bir konu bide sabah arkadaşın yazdığını. Üstüne bide bugün o kadar yoğundu ki kızıma veremedim kendimi hareket etti sanki gün içinde ama şuan etmiyor eve geldiğimden beri. İnsan korkuyor cidden. Bi hareket etsin diye bekliyorum şuançaktırmıyorum ama hormonlarla beraber bende tedirgin oluyorum. Hepinize, hepimize duacıyım sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah şu dönemi sağ sağlim atlatalım inşallah. Çok duygusalım şuan balık burcuyum zaten sizleri çok seviyorum görsem de görmesem de samimiyetinizi seviyorum
Bugun bulanti disinda iyiydim taki esim gelene kadar.Kapiyi acipta onu gorunce tek kelime edemeden nolduysa bi aglama krizi tuttu beni
Sarildik agladim agladim agladim
Niye bilmiyorum aniden oldu esimi gorunce
Dayanamiyo bunyem artik bitsin istiyorum
Esimde azicik kaldi diyo sabret diyo ama ben hala yolu yarilamis gibi hissetmiyorum nedense
Kız ne yarısı kaldı 1/3 ü. Senin 3. Doğum . 40 haftayıda beklemez engeç 12 haftaya doğurursun sağlıkla. Nie moralini bozuyorsun :))Bugun bulanti disinda iyiydim taki esim gelene kadar.Kapiyi acipta onu gorunce tek kelime edemeden nolduysa bi aglama krizi tuttu beni
Esimde azicik kaldi diyo sabret diyo ama ben hala yolu yarilamis gibi hissetmiyorum nedense
Oda yoruluyor senle beraber bütün gün kuZummZaten hareket halindeyken hareket ediyorsa da çok hissetmiyorum. Anca oturunca yatınca hissediyorum. Bir kaç minik kıpırtı hissettim yazdıktan sonra. Anasına kıyamadı yavrum
Aferin ona, germe sabiyi içerde zaten bütün gün yol geziyor çocuk yorgun argın eve geliyor bir de anasını mutlu etmeye çalışıyor garip kıpırtı verecek hali mi kalıyor acabaZaten hareket halindeyken hareket ediyorsa da çok hissetmiyorum. Anca oturunca yatınca hissediyorum. Bir kaç minik kıpırtı hissettim yazdıktan sonra. Anasına kıyamadı yavrum
Ayyy alışamadı mi yoksa hala
Vay vayy kocasının minik prensesi nazı geçecek olanı görünce dayanamamış. Geçecek az kaldı hem sancı hem sıkıntı hem bulantı zaten hormonlar nanay suç sende değil kocands tek başına yapmadın sonuçta bence kanepeye gönderBugun bulanti disinda iyiydim taki esim gelene kadar.Kapiyi acipta onu gorunce tek kelime edemeden nolduysa bi aglama krizi tuttu beni
Heee ağzına sağlık bacım kesinlikle kanepeyi hak etti enişte :)Aferin ona, germe sabiyi içerde zaten bütün gün yol geziyor çocuk yorgun argın eve geliyor bir de anasını mutlu etmeye çalışıyor garip kıpırtı verecek hali mi kalıyor acaba
Ayyy alışamadı mi yoksa hala
Vay vayy kocasının minik prensesi nazı geçecek olanı görünce dayanamamış. Geçecek az kaldı hem sancı hem sıkıntı hem bulantı zaten hormonlar nanay suç sende değil kocands tek başına yapmadın sonuçta bence kanepeye gönder
Hep otekiler mi hakedecek di miHeee ağzına sağlık bacım kesinlikle kanepeyi hak etti enişte :)
He kısss biraz kendi yatırsın bakalım kocanı kanepede nasıl oluyormuşHep otekiler mi hakedecek di mi
Kız çiftlik sahibi olacak onun beyi yatırırmı hiç o adamı kanepedeHe kısss biraz kendi yatırsın bakalım kocanı kanepede nasıl oluyormuş
Sağol canım sen de yapınca paylaşmayı unutma. O sayfadaki kapı süslerine bayılıyorum ben de ordan baktım balon tasarımına. Çok ayrıntı var tabi uğraştırıcı, ince işçilik istiyor. İstediğin gibi olur inş kolay gelsinEline sağlık canım çok güzel olmuş. Güle güle kullanın. Ben de bu modeli çok beğenmiştim yapmayı düşünüyorum ama umarım senin kadar güzel yapabilirim. Benimkinin altında araba var o zorlayabilir sanki.
Hepsi de çok güzel canım. Güle güle kullansın yavruların.
canım çok güzeller yavrun güle güle sağlıkla giysin inşallah ❤Eki Görüntüle 2215580 Eki Görüntüle 2215590 Eki Görüntüle 2215581 Eki Görüntüle 2215582 Eki Görüntüle 2215583 Eki Görüntüle 2215584 Eki Görüntüle 2215585 Eki Görüntüle 2215586 Eki Görüntüle 2215587 Eki Görüntüle 2215588 Eki Görüntüle 2215589 Eki Görüntüle 2215590 Eki Görüntüle 2215591 Eki Görüntüle 2215592 Eki Görüntüle 2215593 Eki Görüntüle 2215594 Eki Görüntüle 2215595
Kız çiftlik sahibi olacak onun beyi yatırırmı hiç o adamı kanepede
Evet sanirim gaklisin katya yi sutlayip hatçe gariyi tekrar cagirayim ben4body1soul hep o evdeki dalas olayları senin böyle hormanlarını tavan yapıyor işte
Keşke katya nın Arkadan konuştuklarını demeseydim kısss onu gücüne gitti yoksa
Boşver baass poposuna tekmeyi gönder anacım evden
Az kaldı Allah ın iZniyle geçecek
Sen ne zor günler geçirdin ama bak şükür sağlıkla büyüyor aşk meyven :)
Giz bizim yatak yepyeni duruyo kanepe eskidiHeee ağzına sağlık bacım kesinlikle kanepeyi hak etti enişte :)
Cidden neden Yok oldu o ben onu sosyal medyada takipteydim bakayım oralarda mıBenim dünür dolap arastiriyodu
Yurtdisina mobilya bakmaya gitti herhal
Niye az olsun 3 aşağı 5 yukarı öyledir. Ölçümler kesin olmuyor bir miktar yanılma payı var hep biliyorsunuz. Önemli olan belli aralıkta olması maşşalah 28 de iyidir 1 kg :))28 haftalik oldum bebisin kilosu 1 olmus doktor iyi dedi ama bana az gibi geldi kizlarp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?