2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

becidina aynen kız maşallah. yok yaa benimki galiba kucağına alınca anlayacak olanlardan (inşallah)
gerçi benim adamda inşaat işlerine çok koşturdu,dünde mobilyayı kesin aldık.
şimdide bebek arabasının siparişini veriyoruz,bide suavinex biberon set eklettim sepete,daha napsın adam. kro ama para onda (ay öldürür duysa)

ZKE3590 korkma canım hiç alakası yokmuş sütün büyümeyle

bu arada benim minnak kızımın odasını küçültme işi tamamlandı,yamalı olan duvarı duvar kağıdı olacak

Eklentiler

• 8396036D-D167-4F69-AB4B-C3FB96B7BE56.webp
    63,7 KB · Görüntüleme: 54
Aman doldurmayin herseyi eve sonra bunu nereye koysam derdi baslicak

Kızım görmemişim ben 37 yaşında ilk kez ana olacağım anaaa, hem benimkilerin hem eşiminkilerinde ilk torun biz de çocuk niyetine girmeden kimse evlenmiyor. Dolayısıyla bu bebek aileler tarafından pek bekleniyor. Biz almasakta onlar alıyor ya da aldırıyor

Bebeginin dolabini duzenleyen kizlar
Biriniz gelsede benim bebelerin dolabini bi yerlestirse hayrina

4 kapili dolap ama bizim gardolbi buyuklugunde.Tekli kisminin biri bosalip bebegin kiyafetleri yerlesecek
Ogluma oda takimi alana kadar 3 kardes ayni dolabi kullanicak

Anam bunlar akillanmiyo aylardir diyom

Daha bunlar bas kosede yatirirlarsa herifleri daha nereleri begenilmicek bilemiyom
Anlamıyor bunlar, ya baş köşede yatırmasinlar ya da beğenilmeme ihtimali olan yerleri göstermesin zincire vursunlar
Valla sesli guldum Allahta seni guldursun ins
Yalan mi Gölbaşında mi salon kız yoksa su vilayetler evi mi neydi orasi mi ben yasit olunca ikisini bir seferde aynı salonda evercem ben de şimdiden kapora vereyim nolur soyle
Kızın beyini de iç güveysi alacağız da biz.
Amin hepimizi

ya aslında o koyulaşmanın da bir hikmeti varmış kızlar, bebişler ilk günler çok kısa mesafe görüşe sahip olduğundan anne meme ucunu kolay bulsun diye koyulaşma olurmuş, ne kadar doğru bilemem
Wuhuuuuu
Ne kadan cahilim
Bu yeni gelinler fena anacim
2 bebe dogurdum 3.yu bekliyom bu kadar kulture bilgi hazinesine sahip degilim
Ama cidden mantikli geldi olabilitesi yuksek

Ay bitirdin sukur bundan sonrasi zevkli ve heyecanli oluxak

Nasil icine siniyomus boyle insanlari gercekten anlamiyorum bi yemek yapmak ortaligi toparlamak bu kadarmi zor esinde iyi demis ama anlayana bencede sen acik acik soyle ne istiyosan yoksa kendi insafina gelipte yapmaz
Evet canım yapmıyor ben söylemeden. Ben de söylüyorum attık. 3 ocağa dönüş biletini aldım. Doğuma da gelmezsin anne mevlide gelirsin dedim. Doğumda başım kalabalık olur dedim. Belki Doğuma 2 günlüğüne görümcem gelir.

Ay Golbasindaki o golun icindeki dugun salonu ne kadar pahali.Arkadasimin esi oranin elektrik isiyle ugrasiyo anlatiyoda yanindan gecemeyiz biz
Gerci esim geciyo hergun o tarafta calisiyo Hayatimin anlami
Hergun Ankaranin bi ucundan bi ucuna gidiyo askimizin meyveleri findik kurtlarimiz icin

Kardeş doğunca da kardeş kardeş diye sevecek mi acaba
He he gözünü çıkaracak sevmekten şimdi bir abla arayışındayım. Ben Doğum yaptıktan sonra benle 3-4 ay çalışacak. En azından küçüğünü emzirirken falan onunla oyun oynasın.ilk 6 ay anne sürekli emzirir pozisyonda çünkü. 6 ayı atlatırsam gerisi daha kolay. Bu durumdan çok fazla etkilenmemesi için.

Kız bir gün ben de kovanı böyle sevecek miyim acaba.. dur deneyeyim.
Hayatımın anlamı her iki yılda bir bizim için Ülkenin kuş uçmaz kervan geçmez yerlerine gidiyor aşkımızın meyveleri için ay bak bana hiç yakışmadı...

Tekne kazintisinin en prensesi olmus rabbim saglikla zamaninda kucagina almayi nasip etsin insallah hosgeldin

maşallah bitmiş hemencecik, kendi yatak odandan böldün dime canım, ilerisi için banada fikir olabilir benimde yatak odasından ufak bir oda çıkar sanki

Canim cevrende kres varsa orda calisan stajyerler gunun belli saatlerinde gelmesini isteyebilirsin.Yada krese cv verenler oluyor kres mudurune sorarsan yardimci olur.Bi tanidigim bi kac kez ordan stajyer yardimi istedi.Hem genc hem dinamik oluyorlar

Benimkinin açık olduğunu bildiği için kardeşim çok şaşırdı dalga geçiyor

Bu laflari kaynanana uyarlasan daha sik durur
Kayinvalidem biricik cakma anam benim icin hergun o kanepe senin bu kanepe benim yatiyo desen mesela daha cok yakisir diline

Hayırlı olsun şimdiden. Seninki yeni bebek heyecanı gibi. 18 yol geçmiş aradan unutmuşsundur da her şeyi. Zaman da değişti tabii. İnşallah sağlıkla doğsun evladın. Sen yaşlanınca sana bakacak yoldaş olacak bir kız nasip etmiş allah. Rabbim tamamına erdirsin.

yok bazısında eğreti duruyor bende hiç beceremiyorum, birtek sabah eşimi uykudan uyandırırken geliyo o aşk böceği halleri, adam başka türlü uyanamıyor çünkü bütün sevgi sözcüklerini duyacak illa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…