2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de büyümedi ama dediğin gibi koyu ve uçları büyüdü. Eskisi gibi olacak mı diyor eşimde göbek çizgisi çok koyulaşmadı bende. Belli oluyor ama koyu değil o kadar

Birazcık kıskançlık krizleri yaşayabilir güvenilir birini bulabilirsin inşallah iki çocukla tek başına idare etmek çok zor olur zaten

Canim cevrende kres varsa orda calisan stajyerler gunun belli saatlerinde gelmesini isteyebilirsin.Yada krese cv verenler oluyor kres mudurune sorarsan yardimci olur.Bi tanidigim bi kac kez ordan stajyer yardimi istedi.Hem genc hem dinamik oluyorlar
Yok canım kreş. Ama üniversitenin dibinde unutuyorum oradan ana sınıfı okuyan öğrencilerden olabilir. Ya da koz meslek lisesinin son sınıf öğrencilerinden. Teyzesizsinize üye oldum. Gerekli yerlere haber saldım biraz daha vakit var. Çıkar o zamana biri inşallah.

Bak bak milletin kocasi kanepelere layik senin kocan hayatinin anlami hiiii acik verdin hadi bakim simdi ayikla pirincin taşını

Sen o adama taht yaptir
Karnını doyurup giydiriyirum yaaa daha napcam beeee
Üstüne düşeni yapmis adam kızmadik taaamm
Odada gayet güzel olmuş güle güle kullansın minnoos.
Vekiller falan çocuklarını orda everiyo şekerim bizi bozar
Fındık kurtlarını sevsinler ask meyvecisi kadın
Pratik mükemmellestirir sık sık söyle olaarr

Oooh sonuna kadar ne varsa al. Keyfini çıkar. Ben ilkinde baya bi b.kunu çıkarmıştım . Ne var ne yok almıştım ilk torun, eşimin de benim tarafımda da. Oğlum da 2 numara olacak zaten.

Tek amacımız seni sıkıntılarından kurtarmak başarılıyiz di meeee
Can sıkıntısı sesim içime kaçtı sessiz sessiz yatmaktan
Başardınız vallahi

Yok yok süt gelir alakası yok onunla

Bu arada bende göbek altı çizgisi hiç olmadı bu sefer çok şaşırdım, ilkinde vardı ve koyuydu.

Bende de olusmadi o koyu renkli cizgi

Çok güzelmiş canım
Yapıp bitirince foto bekliyorum :)

kızlar bu arada dün tartıldım aldığım kg toplamda 9 olmuş yemekten sonra tartıldım ama çok canım sıkıldı ya, son 2 aya giricez kaç kgyla tamamlarım aceba, son aylarda ne alınıyor

SEPTEMBER LOVE bir de delikli bir sünger almışlar yastık kılıfı içine yazın falan kafasını terletmiyormuş hava alıyormuş elzem değil ama ondan da bakabilirsin
Neler varmış ben hiç bilmiyordum bunları
Geceden beri yağmur hiç dinmedi burda
Hafta içi hava yağmadı bir gün gideyim de halledeyim
Oda kafamdan kalkmış olsun
Beşik dolap silindi temizlendi
Artık yıkama kısmı kaldı
İçine de hafta sonu kapitone alacağım onları terzi dikerim dedi
Yavaş yavaş bende yerleşirim
Kayınvalideme kalsa içine birşey koymaya gerek Yok
Hiç demedim ben yaptıracağım diye
Yapınca görür
Bu gün halısını serelim diyor
Yok dedim daha odanın işi var hemen olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…