Döner dimiDonuyo canim merak etme
Benim otekilerde dondu simdi tekrar koyulasti ama eski renginde olacagina eminim
Benim de büyümedi ama dediğin gibi koyu ve uçları büyüdü. Eskisi gibi olacak mı diyor eşimdeBenimkisiler hiç büyümedi,ama uçları evlere şenlik,kuru ve kapkara kocaman
ilahi yaaa,valla benimkide geçen gördü “o ne lan” die tepki verdibide göbeğimdeki çizgi çok ilgincine gidiyor,herkeste olur mu emin misin diyor?
@gokceyener canım teşekkür ederim,bende çok beğendim sade ve şık olsun istiyorum,çok cicili bicili göz yoran bişeyler istemiyorum.
4body1soul kız gözün doysun kaç dünür istion
Artik pespembe mi olur lila eflatun morcivert mi olur bilemem ama eskisi gibi oluyo :))Döner dimipespembe olsun geri
Birazcık kıskançlık krizleri yaşayabilirHe he gözünü çıkaracak sevmektenşimdi bir abla arayışındayım. Ben Doğum yaptıktan sonra benle 3-4 ay çalışacak. En azından küçüğünü emzirirken falan onunla oyun oynasın.ilk 6 ay anne sürekli emzirir pozisyonda çünkü. 6 ayı atlatırsam gerisi daha kolay. Bu durumdan çok fazla etkilenmemesi için.
Eşime söyleyeyim de rahatlasınArtik pespembe mi olur lila eflatun morcivert mi olur bilemem ama eskisi gibi oluyo :))
Yok canım kreş. Ama üniversitenin dibinde unutuyorum oradan ana sınıfı okuyan öğrencilerden olabilir. Ya da koz meslek lisesinin son sınıf öğrencilerinden. Teyzesizsinize üye oldum. Gerekli yerlere haber saldım biraz daha vakit var. Çıkar o zamana biri inşallah.Canim cevrende kres varsa orda calisan stajyerler gunun belli saatlerinde gelmesini isteyebilirsin.Yada krese cv verenler oluyor kres mudurune sorarsan yardimci olur.Bi tanidigim bi kac kez ordan stajyer yardimi istedi.Hem genc hem dinamik oluyorlar
Bak bak milletin kocasi kanepelere layik senin kocan hayatinin anlami hiiii acik verdin hadi bakim simdi ayikla pirincin taşınıAy Golbasindaki o golun icindeki dugun salonu ne kadar pahali.Arkadasimin esi oranin elektrik isiyle ugrasiyo anlatiyoda yanindan gecemeyiz biz
Gerci esim geciyo hergun o tarafta calisiyo Hayatimin anlami
Hergun Ankaranin bi ucundan bi ucuna gidiyo askimizin meyveleri findik kurtlarimiz icin
Bem de çok nadir söylerim. Yüzüne de gıyabında da:)yok bazısında eğreti duruyorbende hiç beceremiyorum, birtek sabah eşimi uykudan uyandırırken geliyo o aşk böceği halleri, adam başka türlü uyanamıyor çünkü bütün sevgi sözcüklerini duyacak illa
Evet bak bu daha iyi olduBu laflari kaynanana uyarlasan daha sik durur
Kayinvalidem biricik cakma anam benim icin hergun o kanepe senin bu kanepe benim yatiyo desen mesela daha cok yakisir diline
Karnını doyurup giydiriyirum yaaa daha napcam beeeeSen o adama taht yaptir
Üstüne düşeni yapmis adam kızmadik taaammbecidina aynen kız maşallah. yok yaa benimki galiba kucağına alınca anlayacak olanlardan (inşallah)
gerçi benim adamda inşaat işlerine çok koşturdu,dünde mobilyayı kesin aldık.
şimdide bebek arabasının siparişini veriyoruz,bide suavinex biberon set eklettim sepete,daha napsın adam. kro ama para onda(ay öldürür duysa)
@ZKE3590 korkma canım hiç alakası yokmuş sütün büyümeyle
bu arada benim minnak kızımın odasını küçültme işi tamamlandı,yamalı olan duvarı duvar kağıdı olacak
Vekiller falan çocuklarını orda everiyo şekerim bizi bozarAy Golbasindaki o golun icindeki dugun salonu ne kadar pahali.Arkadasimin esi oranin elektrik isiyle ugrasiyo anlatiyoda yanindan gecemeyiz biz
Gerci esim geciyo hergun o tarafta calisiyo Hayatimin anlami
Hergun Ankaranin bi ucundan bi ucuna gidiyo askimizin meyveleri findik kurtlarimiz icin
Pratik mükemmellestirir sık sık söyle olaarrKız bir gün ben de kovanı böyle sevecek miyim acaba.. dur deneyeyim.
Hayatımın anlamı her iki yılda bir bizim için Ülkenin kuş uçmaz kervan geçmez yerlerine gidiyor aşkımızın meyveleri içinay bak bana hiç yakışmadı...
Oooh sonuna kadar ne varsa al. Keyfini çıkar. Ben ilkinde baya bi b.kunu çıkarmıştımKızım görmemişim ben 37 yaşında ilk kez ana olacağım anaaa, hem benimkilerin hem eşiminkilerinde ilk torun biz de çocuk niyetine girmeden kimse evlenmiyor. Dolayısıyla bu bebek aileler tarafından pek bekleniyor. Biz almasakta onlar alıyor ya da aldırıyor
Başardınız vallahiTek amacımız seni sıkıntılarından kurtarmak başarılıyiz di meeee
Can sıkıntısı sesim içime kaçtı sessiz sessiz yatmaktan
AY BENİM GOGÜSÜMDE NE BİR BÜYÜME NE BİR KOYULAŞMA UCUDA UFAK HEP AYNI ŞEYLERİ DUYUYORUM OKUYORUM ZATEN KÜÇÜK HİÇ DEĞİŞEMEDİ VALLA KORKMAYA BAŞLADIM DR UMA BİLE SORUP DURUYORUM Bİ SIKINTI MI VAR ACABA SÜT FALAN GELMEZSE BİDE.
Dur senin de keyfini yerine getirelim. Ne olsa keyfin gelir mesela söyle bakalımGunaydin kizlar ne kadar sikici bir gun ya hava kapali icim sıkılıyi sol kasigimda agriyo
Bende de olusmadi o koyu renkli cizgiOooh sonuna kadar ne varsa al. Keyfini çıkar. Ben ilkinde baya bi b.kunu çıkarmıştım. Ne var ne yok almıştım ilk torun, eşimin de benim tarafımda da. Oğlum da 2 numara olacak zaten.
Başardınız vallahi
Yok yok süt gelir alakası yok onunla
Bu arada bende göbek altı çizgisi hiç olmadı bu sefer çok şaşırdım, ilkinde vardı ve koyuydu.
Ay canim benim cok saolDur senin de keyfini yerine getirelim. Ne olsa keyfin gelir mesela söyle bakalım
Çok güzelmiş canımEki Görüntüle 2218614
soyle birsey begendim ben canım bu sayfaya sordum biraz pahalı geldi bana cumartesi annemle carsıda dolastık falan derken bir hobi malzemecisinden istedigim tarz seylerden aldım 50 tl daha uyguna geldi o sekilde. Yaptıgımda paylasırım burda zaten :) Ama isime karar vermem gerekiyor once
Neler varmış ben hiç bilmiyordum bunlarıSEPTEMBER LOVE bir de delikli bir sünger almışlar yastık kılıfı içine yazın falan kafasını terletmiyormuş hava alıyormuş elzem değil ama ondan da bakabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?