- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Yaza geliyordu çocuk akşamları filan çıkarken hiç mi uzun kollu giymeyecek ben iki takım aldım uzun kollu pijama 2/3 tane çıtçıtlı badi aldımKiz o donem yaza geliyo uzun kolluyu napican bebe isilik olur
Ay canim benim cok saol
Yağmur falan azalsın halledersin yavaş yavaş. Ütü falan bitmeden halı mı serilirmişya toz kalkacak ben bile biliyorumNeler varmış ben hiç bilmiyordum bunları
Geceden beri yağmur hiç dinmedi burda
Hafta içi hava yağmadı bir gün gideyim de halledeyim
Oda kafamdan kalkmış olsun
Beşik dolap silindi temizlendi
Artık yıkama kısmı kaldı
İçine de hafta sonu kapitone alacağım onları terzi dikerim dedi
Yavaş yavaş bende yerleşirim
Kayınvalideme kalsa içine birşey koymaya gerek Yok
Hiç demedim ben yaptıracağım diye
Yapınca görür
Bu gün halısını serelim diyor
Yok dedim daha odanın işi var hemen olmaz
Ben yaz kış kızıma geceleri uzun kollu giydirdim, çünkü İzmir'de Haziran ortasından itibaren Ağustos sonuna kadar klimayla yatıyoruz maalesef. Bu yıl artık geceleri de kısa kollu yatıyor, kolu buz gibi olunca hoşuna gidiyormuş. Bence gerekli.Yaza geliyordu çocuk akşamları filan çıkarken hiç mi uzun kollu giymeyecek ben iki takım aldım uzun kollu pijama 2/3 tane çıtçıtlı badi aldım
betsy_pc mayıs-Haziran’da çok rahat giyerler uzun kollu
Yaza geliyordu çocuk akşamları filan çıkarken hiç mi uzun kollu giymeyecek ben iki takım aldım uzun kollu pijama 2/3 tane çıtçıtlı badi aldım
betsy_pc mayıs-Haziran’da çok rahat giyerler uzun kollu
Aynen kuZum giyer çocuk tabi kiŞubatta doğacaklar, mayısta serin akşamlarda yatarken giyecek birkaç tane iyi olmaz mı
Al al doymuyoruz :))Bende sipariş ettim birkaç tane, bir de ek olarak 10 lu çıkış sipariş ettim gelir heralde bugün yarın
Ayy kocaman olmuş maaşalaah. Darısı başımıza.Kizlar buun kontrolum vardi 30+5 gunkuk 1 kilo 660 gram dedi doktorbkilosu iyi i sizce
Çocuk emekleyene kadar gerek yok almazsınız. Ben halısız hiç rahat edemiyorum ya.Yağmur falan azalsın halledersin yavaş yavaş. Ütü falan bitmeden halı mı serilirmişya toz kalkacak ben bile biliyorumbu arada bizim de halı almamız lazımmış. Çocuk odası halısız nasıl olacakmış eşim öyle dedi. Bizim evde normalde halı yok ta. O yüzden hiç aklıma gelmemişti
Oy oy maşalllah güzel büyümüşKizlar buun kontrolum vardi 30+5 gunkuk 1 kilo 660 gram dedi doktorbkilosu iyi i sizce
KuZum yaa tek derdin o olsun :))Döner dimipespembe olsun geri
Al al doymuyoruz :))
Ama şimdi sen yerleştin ya iyice anlatmışındır eksikler neler diye
Bende öyle düşünüyorum dolapı ve çantayı yerleştirince
Daha iyi anlarım olup olmayanı dimi
Ayy kocaman olmuş maaşalaah. Darısı başımıza.
Çocuk emekleyene kadar gerek yok almazsınız. Ben halısız hiç rahat edemiyorum ya.
Bazen beni çok sıkıyor kayınvalidemYağmur falan azalsın halledersin yavaş yavaş. Ütü falan bitmeden halı mı serilirmişya toz kalkacak ben bile biliyorumbu arada bizim de halı almamız lazımmış. Çocuk odası halısız nasıl olacakmış eşim öyle dedi. Bizim evde normalde halı yok ta. O yüzden hiç aklıma gelmemişti
Ayy kocaman olmuş maaşalaah. Darısı başımıza.
Çocuk emekleyene kadar gerek yok almazsınız. Ben halısız hiç rahat edemiyorum ya.
Geçmiş olsun iyi düşünün evrene pozitif mesaj gönderin. Yavrularımız bizi koruyor valla dua edelim biribirimizeMerhaba kızlar. Takip etmeye çalışıyorum hepinizi ama çok çok yazamıyorum. Sıkıntılı zamanlar geçiriyorum. Eşim 3 aydır iş bulamıyor onun dışında başka başka bir sürü şeyler. 2 yıldır yaşadıklarım roman olacak cinsten. Neyse buna da şükür diyelim. Minik mucizem en büyük nefes kaynağım. Şimdide göğsümdeki kist büyüdü gebeliğin başında gitmiştim doktor önemsemedi. Ultrasonda da bişey çıkmadı ama kistin olduğu yerdr kızarıklık oluştu. Başka bir doktora çıktım adam prof. kötü huylu tümör olabilir dedi. Yarın ultrasonum var dualrınızı bekliyorum.
Tamam canım yapınca buraya atarım resmini :)Çok güzelmiş canım
Yapıp bitirince foto bekliyorum :)
Masallah
Bencede doguma hic gelmesin faydasi yok nasilsa bende kimseyi istemiyorum en rahat kendim bakarim oglumdada kimse kalmadi bende esimle ikimiz herseyi hallettik esin ne zaman gelicek canimEvet canım yapmıyor ben söylemeden. Ben de söylüyorum attık. 3 ocağa dönüş biletini aldım. Doğuma da gelmezsin anne mevlide gelirsin dedim. Doğumda başım kalabalık olur dedim. Belki Doğuma 2 günlüğüne görümcem gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?