2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yağmur falan azalsın halledersin yavaş yavaş. Ütü falan bitmeden halı mı serilirmişya toz kalkacak ben bile biliyorum bu arada bizim de halı almamız lazımmış. Çocuk odası halısız nasıl olacakmış eşim öyle dedi. Bizim evde normalde halı yok ta. O yüzden hiç aklıma gelmemişti

Ben yaz kış kızıma geceleri uzun kollu giydirdim, çünkü İzmir'de Haziran ortasından itibaren Ağustos sonuna kadar klimayla yatıyoruz maalesef. Bu yıl artık geceleri de kısa kollu yatıyor, kolu buz gibi olunca hoşuna gidiyormuş. Bence gerekli.

Bende sipariş ettim birkaç tane, bir de ek olarak 10 lu çıkış sipariş ettim gelir heralde bugün yarın

Bende sipariş ettim birkaç tane, bir de ek olarak 10 lu çıkış sipariş ettim gelir heralde bugün yarın
Al al doymuyoruz :))
Ama şimdi sen yerleştin ya iyice anlatmışındır eksikler neler diye
Bende öyle düşünüyorum dolapı ve çantayı yerleştirince
Daha iyi anlarım olup olmayanı dimi

Kizlar buun kontrolum vardi 30+5 gunkuk 1 kilo 660 gram dedi doktorbkilosu iyi i sizce
Ayy kocaman olmuş maaşalaah. Darısı başımıza.
Çocuk emekleyene kadar gerek yok almazsınız. Ben halısız hiç rahat edemiyorum ya.

Al al doymuyoruz :))
Ama şimdi sen yerleştin ya iyice anlatmışındır eksikler neler diye
Bende öyle düşünüyorum dolapı ve çantayı yerleştirince
Daha iyi anlarım olup olmayanı dimi

O zaman meydana çıkıyor ne olduğu hakikaten ilk çocuk olunca anlamak zor :)

Ayy kocaman olmuş maaşalaah. Darısı başımıza.

Çocuk emekleyene kadar gerek yok almazsınız. Ben halısız hiç rahat edemiyorum ya.

Ben de halıyı hiç sevmiyorum. Birde allerjiğim zaten sürekli antihistaminik kullanıyorum. Annemler evi süpürdümü ta akşam gelince bile anlardım evin kokusundan :)

Bazen beni çok sıkıyor kayınvalidem
Sanki böyle herşeyi üstün körü yapayım da çıksın diyor
Dün ben dolapı silmeseydim bu gün asla içim rahat etmezdi valla
Ne bileyim ya Keske aynı binada olmasaydık hiç faydası olmasaydı diyorum
Eşimim de en çok istediği ev alıp aynı binadan ayrılmak inşallah Allah ım nasip ederde herkez rahat eder ama biz gidersek kayınvalidem komalık olur valla :))
Halısız olmaz tabi ki kuZum Bebek odaları için tüysüz halılar var onlardan bak

Geçmiş olsun iyi düşünün evrene pozitif mesaj gönderin. Yavrularımız bizi koruyor valla dua edelim biribirimize

sağol canım. Bu arada günlerinizi nasıl geçiriyorsunuz. Aslında hızlı geçiyor gibi ama ara ara ağlayasım geliyor ruh daralması oluyor ben de. Geceleri de en az 8 kez uyanıyorum ateş basması ve wc ihtiyacı oluyor. Arada buraya bakıyorum geceleri aynı şeyleri yaşayanlar olunca yalnız hissetmiyorum kendimi.

Bencede doguma hic gelmesin faydasi yok nasilsa bende kimseyi istemiyorum en rahat kendim bakarim oglumdada kimse kalmadi bende esimle ikimiz herseyi hallettik esin ne zaman gelicek canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…