Bazen beni çok sıkıyor kayınvalidem
Sanki böyle herşeyi üstün körü yapayım da çıksın diyor
Dün ben dolapı silmeseydim bu gün asla içim rahat etmezdi valla
Ne bileyim ya Keske aynı binada olmasaydık hiç faydası olmasaydı diyorum
Eşimim de en çok istediği ev alıp aynı binadan ayrılmak inşallah Allah ım nasip ederde herkez rahat eder ama biz gidersek kayınvalidem komalık olur valla :))
Halısız olmaz tabi ki kuZum Bebek odaları için tüysüz halılar var onlardan bak
Canim sen vucudunu ne alaka sevmiyosun foto atiyodun valla gayette guzelsin hamilelikten galiba boyle oluyo bende kendimi acayaip cirkin hiseediyorumAy düzelsinler lütfen hemenvücudumu zaten sevmiyordum artık hiç sevmiyorum
Ben hafranin 5-6 gunu agliyorumdur.sağol canım. Bu arada günlerinizi nasıl geçiriyorsunuz. Aslında hızlı geçiyor gibi ama ara ara ağlayasım geliyor ruh daralması oluyor ben de. Geceleri de en az 8 kez uyanıyorum ateş basması ve wc ihtiyacı oluyor. Arada buraya bakıyorum geceleri aynı şeyleri yaşayanlar olunca yalnız hissetmiyorum kendimi.
İnşallah alırsınız kendi evinizi en kısa zamanda canım allah gönlünüze göre versin
Birazdan çıkacağım evde 13:00 da. Bakalım büyümüş mü kızçe, büyüdüyse barışacağım onunla
Bende daha yaptirmadim tokluk sekerime bakilcak yarin o normal cikarsa gerek yok dedi doktorumSeker yuklemem cuma gunune kaldı kızlar yani bu kadar gec yaptıran baska oldu mu bilmiyorum
Eşim şubatın 20 leğende gelir canım. Mart sonu gibi gider. Sonra Haziran sonu ordaki görevi bitecek hayırlısıyla inşallah.Bencede doguma hic gelmesin faydasi yok nasilsa bende kimseyi istemiyorum en rahat kendim bakarim oglumdada kimse kalmadi bende esimle ikimiz herseyi hallettik esin ne zaman gelicek canim
Bir arkadaşım var 33. Haftada yaptırdı vallahi. 28 e kadar yapılıyor diye okudum bir yerde.Seker yuklemem cuma gunune kaldı kızlar yani bu kadar gec yaptıran baska oldu mu bilmiyorum
Diyet yapıyor musun? Bem yapıyorum. Ama ot yemeyi bırakırsam şekerim hemen çıkıyor 180 lere. Denedim Mısır türevleri ve hamur işi hemen çıkartıyor şekeri. Ot stabil tutuyor:)BEN GEÇEN HAFTA HEM 50 HEM 100 LÜK YAPTIRDIM GEBELİK SEKERİ ÇIKTI MALESEF
Insallah canimEşim şubatın 20 leğende gelir canım. Mart sonu gibi gider. Sonra Haziran sonu ordaki görevi bitecek hayırlısıyla inşallah.
Deme deme öyle deme, mart analarının neşesisin sen.Ben hafranin 5-6 gunu agliyorumdur.
Oncekilerde boyle cekmedigim icin bu cok zor geliyor ve dayanamiyorum.
Wc icinde yarim bardak sivi icsem bir bardaklik wc yapiyorum nasil is anlamadim.Icer icmez wc ye zor yetisiyorum.
Belimin agrisi hic gecmiyor
Aksam oluncada bacaklarim agriyo yuruyemiyorum.
Eski kitafetlerimi ozledim
DİYET YAPIYORUM CAnım ama gene 165 çıktı oluyo doktorun ne diyo 180 çıkınca insülin kullanıyomusunDiyet yapıyor musun? Bem yapıyorum. Ama ot yemeyi bırakırsam şekerim hemen çıkıyor 180 lere. Denedim Mısır türevleri ve hamur işi hemen çıkartıyor şekeri. Ot stabil tutuyor:)
Daha kontrole gitmedim 3 hafta sonra gideceğim. Yemeyince benim çıkmıyor. Yiyince çıkıyor. Eğer 140 ı hiç düşmezse insüline başlarız dedi. Ama çok da düzenli yapamıyorum çalıştığım için.DİYET YAPIYORUM CAnım ama gene 165 çıktı oluyo doktorun ne diyo 180 çıkınca insülin kullanıyomusun
İyi haberlerini bekliyorum kuZumİnşallah alırsınız kendi evinizi en kısa zamanda canım allah gönlünüze göre versin
Birazdan çıkacağım evde 13:00 da. Bakalım büyümüş mü kızçe, büyüdüyse barışacağım onunla
Yeni hastane çıkışı geldi onu saysın hediye :)İyi haberlerini bekliyorum kuZum
Nil barışma hediyesi almalısın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?