- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Bide Böyle düşün evi tertemiz sıfır bir eve gideceksin ne güzelSorma canım ya nasıl para gidiyor anlatamam bir de evde degismeyen birsey kalmadı kapsamlı bir is oldu yani..
yabancı olmaz yine bir tanıdık bulmaya calısırız ama kamerada koyarız zaten bir de annemde kv de de surekli gider gelir insallah sorunsuz gecer bu donem..
Benim yani sukur fena degil maasım o yuzden calısmam mantıklı yoksa boyle is bulamam sonrasında..
Canım onu da anlıyorum babaanneme de bakıyor, kızkardesimin kucuk bebegi var nobetleri olursa ona da bakıyor ki onların bakıcı var falan kadının da isi basından askın guya yeni emekli oldu ama bir rahat edemedi..
Keske canım ya keske :)
sigorta gunum tamamlanırsa diyorum 3. den sonra calısmamAllah o gunleri gostersinde bakalım neler olacak ne ihtiyaclar cıkacak daha
Ay cok hos masallah
Ben gebeliğimi 2 haftalıkken öğrendim ya herhalde o yüzden bana hiç ama hiç zaman geçmediPera Aşkım topiğin ablası zaten
Çok takılma zaten
Benim kızdan 3 hafta büyük maşallah
VAr var sabah yazdım hatta bende önde diye :) nick Nazan dı galıba
@ssule07 aramızda 1 gün var Onunlada
Bence Doğum yapan anne en az 2 yıl izinli olmalı. tam maaş vermeseler de 3/2 maaş verseler çok güzel olurdu. Tabi bizimki hayal. NerdeeeeeeDirek dogum yapani emekli etseler keske
KuZumm biz şubatta doğururuz benceen basndan beri ha bire yiyiyorum 20 kilo aldim cocukda alsin bari birazcik heo ben almiyim butun hepsi ona gitsin umairm dogumdan snrada veririz saglikli olsun bebislerimiz yeterki
benim cnm 1 martda dogum gorunuyor ama erken dogum riski var iste erkende olablir
Hoşbuldum evin ve ailenin kıymetlisi olacak birisine dünürü nasıl seçmem gerektiğini sen bana öğretirsin artıkHos geldin
Kimi dünür olarak goruyon
KuZum sen almaya başla valla bende rahatlayacağım-Piraye beşiğiniz gelmiş canım hayırlı olsun
Bi ben kaldım herhalde zırnık almayan
Ama dönüşüm muhteşem olacak
Sizlerin alışveriş bitince bi başıma atarım buraya aldıklarımı
Annemde öyle deyip duruyorSağol canım. Ben de öyle düşünüyorum minik minik kıyafetler. Sağlıkla gelsin bebişlerimizsen de sayfadan aldığın bilgilerle hızlandırılmış bir alışveriş yapar bizi geçersin bile önemli olan karar vermek ve maddiyat. Gerisi siparişe bakar
Ba yıl dımmmmm
2 hafatalıkken miBen gebeliğimi 2 haftalıkken öğrendim ya herhalde o yüzden bana hiç ama hiç zaman geçmedi
Sanki 1 yıldır gebeyim gibi :))
KuZumm biz şubatta doğururuz bence
Şubat annesi oluruz
Sağlıkla gelsinler inşallah
Şubat 20 filan diyorum ben nedense hep içimden öyle geliyor
Annen kardeşinle rahatça halledersiniz kuZumSömestr tatilinde kızkardeşimle gelecek inşallah
Zaten onu bekliyor lise 1 e gidiyor kardeşim
Tatilde gelecek inşallah
Epey bişey alırız biz
Beşik,pişer,bakım malzemeleri kıyafet
Eşim de geriye kalanları Şubatta alırız dedi
3 hafta falan var işte benim alışveriş e çok heyecanlanıyorum ben yaaa
Canım hepsiburadadan aldım.babyhope denilen bir marka. Ben beyazını aldım ama renklileri de vardı. Sana uyar mı bilemedim. Bizimki tek kapılı. Ayrı oda yapmayacağız. Bizim odada olacağı için tek kapılı aldık.Hayirli olsun canim
Nerden aldin hangi site bende ogluma alicam bi bakayim
Hahahahaha canım benim yaKuZum sen almaya başla valla bende rahatlayacağım
Senin stres bana geliyor :))
Hatta 2 haftalık bile değildi annem rüyama gelip karnını sevip bebeğin burda ona iyi bak demiştiAnnemde öyle deyip duruyor
Para olduktan sonra 2 günlük iş diyor
Ama işte indirimlerden faydalanmakta önemli bence
Ba yıl dımmmmm
Nerden aldın canım fiyatı nedir
2 hafatalıkken mi
Nasıl yani
Ben 4 haftalıkken öğrendim
Ama 3 haftalıkmış
1 hafta geç döllenme dediler banada
Çok teşekkürler canım. Boş beşiği sallıyorumAy cok hos masallah
Guzel guzel uyusun prenses ins
Annem alacaktı normaldeAnnen kardeşinle rahatça halledersiniz kuZum
Beşik yi filan annen mi alacaktı
Amin canım hepimizin melekleri inşallah sağlıkla büyüsünler
Çok AŞk
Güzel güzel uyuyup büyüsün inşallah Kızçen
Bütün bebeklerimiz sağlıkla gelip sağlıkla büyüsünler inşallah
Estafurullah buyugumsunuzHoşbuldum evin ve ailenin kıymetlisi olacak birisine dünürü nasıl seçmem gerektiğini sen bana öğretirsin artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?