2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Şubatta giderim büyük ihtimalle canım elim gelince. Yalnız gidemem çünkü. Kasım’ın sonunda gitmiştim 3 ay şubata denk geliyor.

Hayırlı olsun aldıklarınız
Her işiniz bitmiş sizin
Erken değil miydi tamamlamak için

belimde agri felan oluyir cok yuruyemiyorum yurudugumde aksamlari bacaklairm tutuluyor oyuzden dahada zorlasmadan halledelim dedik hemde esimin isi yok bu aralar borc felanda var oyuzden erkenden hallettik snradan zorlanmyalim diye belki erken dogum olrsada her sey hazir olsun dedim

Maşalllah kuZumm
Valla bu ne hız iyi yapmışsın ama bak aklın rahat şimdi
Bende ocak başında başlayacağım inşallah

kafam rahat en azndan daha dusunmyorum esyalari hem aldikalrimda odada ortalkda duruyordu daginikdi cok fazla bende dolabi aldim hemen dizdim her seyi bi kac ufak tefek eksik var onlarida yavas yavas alacam ins her sey hazir bebislerimizin gelmeisni beklyoruz artik

Rahim de kısalma filan mı var kuZum erken Doğum riski var dedin ya

Kısss eksik bitmiyor bitmiyor
Bende biberon emZik
Kendime göğüs kremi
Islak mendil gibi şeyler kaldı
Kapı süsü hediyelik
Bak yazdıkça çıkıyor eksiklerim

Kızlar göğüs için ne alayım
Avent göğüs Kalkanı var
Memeye takılan silikonlu emZik var
Lansinoh göğüs kremi var
En lazım hangisi
Gümüş kapak demeyin ya o kadar para vermek istemiyorum

Ya Allah bidaha yaşatmasın canım. O doktor değil sanırım ismini hatırlayamadım. burda hastane işi de zor iş de zor. Amin inşallah

Rahim de kısalma filan mı var kuZum erken Doğum riski var dedin ya

aynen cnm 5 aralikda 23 m dedi doktor 2 hafta snra gel bdaha bakalim demsti bugun gene gttim idrarim yoktu diye doktor olcemedi 2 hafta snra tekrar gel idrara skisik ol bakalim dedi kisalmaya progestan kullaniyorum hala baklalim cnm cok snrda degil dedi ama bellide olmaz genede

Kısss eksik bitmiyor bitmiyor
Bende biberon emZik
Kendime göğüs kremi
Islak mendil gibi şeyler kaldı
Kapı süsü hediyelik
Bak yazdıkça çıkıyor eksiklerim

biberon emazik aldik lansinoh krem aldim kendme depend almstim slepy merhaba bebek setini aldim :) psiik kremi sampuan felan kaldi benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…