Çok teşekkürler SuziYaaaaa çok güzel. Güle güle kullanın
Hayırlı olsun, sizin için yeni bir başlangıç.
Haklısın canım indirimli iyi oluyor ama sağlık olsun. Şubatta ebebeğin indirimleri oluyor. Hatırlatayım dedim. Başka indirim olur mu bilemedim.
İnşallah canım çok teşekkür ederim
Şubatta giderim büyük ihtimalle canım elim gelince. Yalnız gidemem çünkü. Kasım’ın sonunda gitmiştim 3 ay şubata denk geliyor.Yok bacım ne azıcık kalmış 2 ay var daha
Bende önde gidenler var sayfada
Ne diyeceğim senin meme kontrolü ne zaman yaptıracaksın
Doktor bana 3 ay sonra demişti ama ben 2 buçuk ayda filan gideceğim
Çünkü son haftalarda olacağım gidemem diye düşündüm
Ocak ortasında gidip baktıracağım hayırlı sonuçlar inşallah
Şubat anası yok bizim topikte:) yoksa var da ben mi görmedim yazacaktım.. bBence sen Şubat anası olacaksın.. bu kız 38+2 gibi gelir.Senden onde giden kim yahu
00-03-2019 diye bi tarih varda ben mi bilmiyom
Çok teşekkürler Suzi
Kızlar nasılsınız napıyorsunuz
Bende alışveriş yapacağım günleri sabırla bekliyorum
Hayırlı olsun aldıklarınız
Her işiniz bitmiş sizin
Erken değil miydi tamamlamak için
Maşalllah kuZumm
Valla bu ne hız iyi yapmışsın ama bak aklın rahat şimdi
Bende ocak başında başlayacağım inşallah
Yemekte ne varÇok acıktım ben ya
Eşim gelse de yemek yesek
Rahim de kısalma filan mı var kuZum erken Doğum riski var dedin yabelimde agri felan oluyir cok yuruyemiyorum yurudugumde aksamlari bacaklairm tutuluyor oyuzden dahada zorlasmadan halledelim dedik hemde esimin isi yok bu aralar borc felanda var oyuzden erkenden hallettik snradan zorlanmyalim diye belki erken dogum olrsada her sey hazir olsun dedim
Kısss eksik bitmiyor bitmiyorkafam rahat en azndan daha dusunmyorum esyalari hem aldikalrimda odada ortalkda duruyordu daginikdi cok fazla bende dolabi aldim hemen dizdim her seyi bi kac ufak tefek eksik var onlarida yavas yavas alacam ins her sey hazir bebislerimizin gelmeisni beklyoruz artik
İnşallah hayırlı sonuçlarımız çıkarŞubatta giderim büyük ihtimalle canım elim gelince. Yalnız gidemem çünkü. Kasım’ın sonunda gitmiştim 3 ay şubata denk geliyor.
Keşke bütün bebeler 38 haftayı görseŞubat anası yok bizim topikte:) yoksa var da ben mi görmedim yazacaktım.. bBence sen Şubat anası olacaksın.. bu kız 38+2 gibi gelir.
Ya Allah bidaha yaşatmasın canım. O doktor değil sanırım ismini hatırlayamadım. burda hastane işi de zor iş de zor. Amin inşallahElf17ahm çok geçmiş olsun canım inş iyi çıkar sonucun. O bahsettiğin genel cerahi doktoru Temel Bulut olabilir mi? 7.5 sene önce babamın rahatsızlığında bizi perişan etmişti bir güzel hasta haklarına şikayet etmiştim. Ama sonuç adam çanakkale hasta hakları başkanı çıktı ve hiçbir sonuç alamadık. Genel cerrahi ve hastanın moralini bozma deyince ilk aklıma gelen isim o. Çkale gibi küçük yerlerde hastane işleri maalesef zor yürüyor.
Buarada eşin de inş tez zamanda iş bulur bebişinizin şansına Allahım yüzünüzü güldürsün..
@ssule07 çok geçmiş olsun canım inş çabuk atlatırsın.
Rahim de kısalma filan mı var kuZum erken Doğum riski var dedin ya
Kısss eksik bitmiyor bitmiyor
Bende biberon emZik
Kendime göğüs kremi
Islak mendil gibi şeyler kaldı
Kapı süsü hediyelik
Bak yazdıkça çıkıyor eksiklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?