2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Herseyi cigden yapiyorumda yanliz sarmayi tamamen pisiripte koy buzluga.
Pisirmeden koyup cikarinca pisirince aciliyor.Gevsek gevsek oluyo.
Ben koca bi tencere sardim simdi pisiricem biraz aksam yiyicez geri kalanini saklama kabiyla buzluga.
Cikarinca buzdolabinin alt kisminda eritiyorum az yag ile isitip yiyoruz

Yanlış hatırlamıyorsam kan sulandırıcı iğne yapanlar vardı. Ben de Pazartesi’den beri sağlık ocağına koldan yaptırıyorum ama çok acıyor yaaaaa. Hafta sonları kendim yaparım dedim ama sanki zor olacak.hamileliğin başında göbekten yapmıştım bu kadar acımamıştı. Şimdi göbeğe olur mu ki. Yapanlar nerelerine yapıyorlar? En az neresi acır?

Kimse gelmicek ama onlari bosuna oraya tasimak ne bilim bide okdr goturup hazrlik yapip kimse gelmedgi zaman da icime dokunur aileler akrabalar hep uzakta yani yine de az bucuk kutu meyve suyu kuru pasta alinir cikolata yaptirmicm ben hediyelik yaptrcm kokulu taştan onu da ancak yaza dagitirim memlekete gidince akrabalara

Ben bacagimdan ve koldan yapiyorum canim basta bende gobekten yapiyodum artik bebek rahatsiz olursa diye bacak rahat geliyo bana

Memleketten uzakta olunca iste boyle bi hastalikti dogumdu cok buyuk eksikligini hissediyoruz cok uzuluyorum

Evet denk gelirsem ben de alacagim carrefourunkinden islak mendil hep ihtiyac zaten.
Bebek bezi olarak canbebe geldi bize baya hediye ettiler
Yenidoğan filanda var içinde
O yüzden siz aldığınızda almadım
Canbebe ile deneyelim dedik artık şansımıza
Bide mühendisoğlu canbebeyi de Önermiş içim rahatladı
10 pakette ıslak mendil alsam şimdilik yeter bana
Islak mendille sadece poposunu sileceğiz dimi elleri ayağına filan

Kimse gelmesin daha iyi rahat edersin öyle düşün
Az meyve suyu az kurupasta yeter sana
Çikolata yaptır kuZum 20 adet bile olsa al
Bende hediye keçeden Magnet olacak büyük ihtimal

Canım poposunu baslarda ıslak pamuk ile silin diyorlar ben pamuk almayı dusunuyorum koli koli

Onuda okudum kuZum
Öyle pamuklarda satılıyormuş
İlk Bebek ne kadar tecrübesizlik
Ama bi o kadar da merakla İnsan soruyor öğrenmeye çalışıyor dimi :)
Sleepynin islak mendili sadece saf su ve pamuktan ibaret canim pamuk parcalanip poposunda kalabiliyo zorlanirsn dediler ben de o yuzden ayni mantik diye sleepy aldm.. nyse bkalm dha bska birsuru eksigm var benim cikolata ikramlik isleri smdilik dursun sonra karar verrim onlara

Onuda okudum kuZum
Öyle pamuklarda satılıyormuş
İlk Bebek ne kadar tecrübesizlik
Ama bi o kadar da merakla İnsan soruyor öğrenmeye çalışıyor dimi :)
Evet kuzum bizim ilk olunca herseye yabancıyız
yeniden bir dunya kesfedecek gibiyiz adeta :)
herkese soruyorum genelde pamuk dediler canım e bebekten koli ile alın rahat edersiniz dediler

merhaba arkadaşlar ben de 28+3 günlük hamileyim. inşallah 17 mart gibi kızımızı kucağımıza alacam. 50 gr. şeker yüklemesi yaptırdığımda değerim 156 çıktı ve 1 haftalık diyet yaptıktan sonra 100 gr. şeker yüklemede değerim normale düştü. Bugün doktorumla konuştuğumda diyete devam etmeme gerek olmadığını ama dikkat etmem gerektiğini söyledi. Benim aklıma takılan diyetten dolayı kan şekerim normale düştü yoksa 2.şeker yüklemesi daha net sonuç mu veriyor

Yaprak pamuklar var canım onlar parcalanmıyor dikdortgen seklinde

Neler kaldı kuZum
Eksik artık kıyafet bitti dimi
Neler kaldı az kalmıştır artık

Kizlar pamuklarda agartici beyazlatici cok ciddi kimyasal kullaniliyor, cok da saglikli degil anlicaniz, ayrica kullanimi pratik de degil. Ben islak mendil aldim ama onu da cok kullanmamistim kizimda. Sadece disarda kullandim, evde genelde hep yikadim poposunu hemencik lavabo altinda, her defasinda sabun ya da sampuanini bile kullanmamam gerekiyor hatta.

Canım ya okuyamadım neden kuzum hastanedesin .nasılsın

Merhaba canım kac kilo almıstın ve aclık kac cıkmıstı bu 156 1. saat sonucu mu?
Ben de cuma gunu yaptıracagım ailede oldugu icin direkt 75 lik yuklenecekmis icime oturdu simdiden bakalım hayırlısı hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…