- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
Herseyi cigden yapiyorumda yanliz sarmayi tamamen pisiripte koy buzluga.kız maşallah valla özendirdin dolabımda yerde yok ama sarıcam bende kayganamın dondurucuya atarımbirde sarmadan içini hafif kavuruyormusun ben normal sarınca herşeyi çiğden koyuyorumda, dolaba atmak için annem biraz kavurup yap demişti
Evet denk gelirsem ben de alacagim carrefourunkinden islak mendil hep ihtiyac zaten.Bekleyim O zaman biraz daha hafta sonu carefour gideceğiz birde orda bakarım nasıl fiyatlar diye
Carefour yenidoğan ıslak mendilide iyiymiş
Kimse gelmicek ama onlari bosuna oraya tasimak ne bilim bide okdr goturup hazrlik yapip kimse gelmedgi zaman da icime dokunur aileler akrabalar hep uzakta yani yine de az bucuk kutu meyve suyu kuru pasta alinir cikolata yaptirmicm ben hediyelik yaptrcm kokulu taştan onu da ancak yaza dagitirim memlekete gidince akrabalaraTakı yastığı hiç aklımda yoktu hemde hiç bana manasız geliyor
Kayınvalidem istedi ondan yapacağım
Normal bir yastık düşün 30 *30 büyüklükte
Üstüne kaplanlarda hazır harfler satılıyor
Onlardan silikonla yapıştırıp Pera yazacağız
Belki bi kurdele ya da başka bir çiçek ya da gene hazır şekillerden yapıştırma yapabiliriz.
Odasında süs olur diye düşündüm
Odası içinde gene iki üç şey yap kuZumm
Zaten çikolata alacaksın demi
Hazır meyvesuyu hazır kuru pasta yeterli olur
Ne olacak ki beyaz bir masa örtün vardır Onuda götürürsün yeter
Ben öyle yapacağım ekstre bir süsleme olmayacak
Ben bacagimdan ve koldan yapiyorum canim basta bende gobekten yapiyodum artik bebek rahatsiz olursa diye bacak rahat geliyo banaYanlış hatırlamıyorsam kan sulandırıcı iğne yapanlar vardı. Ben de Pazartesi’den beri sağlık ocağına koldan yaptırıyorum ama çok acıyor yaaaaa. Hafta sonları kendim yaparım dedim ama sanki zor olacak.hamileliğin başında göbekten yapmıştım bu kadar acımamıştı. Şimdi göbeğe olur mu ki. Yapanlar nerelerine yapıyorlar? En az neresi acır?
sağol kuzuuuGüzel günlerde kullanın inşallah kuZum
Bebek bezi olarak canbebe geldi bize baya hediye ettilerEvet denk gelirsem ben de alacagim carrefourunkinden islak mendil hep ihtiyac zaten.
Kimse gelmesin daha iyi rahat edersin öyle düşünKimse gelmicek ama onlari bosuna oraya tasimak ne bilim bide okdr goturup hazrlik yapip kimse gelmedgi zaman da icime dokunur aileler akrabalar hep uzakta yani yine de az bucuk kutu meyve suyu kuru pasta alinir cikolata yaptirmicm ben hediyelik yaptrcm kokulu taştan onu da ancak yaza dagitirim memlekete gidince akrabalara
Canım poposunu baslarda ıslak pamuk ile silin diyorlar ben pamuk almayı dusunuyorum koli koliBebek bezi olarak canbebe geldi bize baya hediye ettiler
Yenidoğan filanda var içinde
O yüzden siz aldığınızda almadım
Canbebe ile deneyelim dedik artık şansımıza
Bide mühendisoğlu canbebeyi de Önermiş içim rahatladı
10 pakette ıslak mendil alsam şimdilik yeter bana
Islak mendille sadece poposunu sileceğiz dimi elleri ayağına filan
Onuda okudum kuZumCanım poposunu baslarda ıslak pamuk ile silin diyorlar ben pamuk almayı dusunuyorum koli koli
Sleepynin islak mendili sadece saf su ve pamuktan ibaret canim pamuk parcalanip poposunda kalabiliyo zorlanirsn dediler ben de o yuzden ayni mantik diye sleepy aldm.. nyse bkalm dha bska birsuru eksigm var benim cikolata ikramlik isleri smdilik dursun sonra karar verrim onlaraOnuda okudum kuZum
Öyle pamuklarda satılıyormuş
İlk Bebek ne kadar tecrübesizlik
Ama bi o kadar da merakla İnsan soruyor öğrenmeye çalışıyor dimi :)
Evet kuzum bizim ilk olunca herseye yabancıyızOnuda okudum kuZum
Öyle pamuklarda satılıyormuş
İlk Bebek ne kadar tecrübesizlik
Ama bi o kadar da merakla İnsan soruyor öğrenmeye çalışıyor dimi :)
Yaprak pamuklar var canım onlar parcalanmıyor dikdortgen seklindeSleepynin islak mendili sadece saf su ve pamuktan ibaret canim pamuk parcalanip poposunda kalabiliyo zorlanirsn dediler ben de o yuzden ayni mantik diye sleepy aldm.. nyse bkalm dha bska birsuru eksigm var benim cikolata ikramlik isleri smdilik dursun sonra karar verrim onlara
Neler kaldı kuZumSleepynin islak mendili sadece saf su ve pamuktan ibaret canim pamuk parcalanip poposunda kalabiliyo zorlanirsn dediler ben de o yuzden ayni mantik diye sleepy aldm.. nyse bkalm dha bska birsuru eksigm var benim cikolata ikramlik isleri smdilik dursun sonra karar verrim onlara
Galiba bu kuZumYaprak pamuklar var canım onlar parcalanmıyor dikdortgen seklinde
Canım ya okuyamadım neden kuzum hastanedesin .nasılsınYaaâ ama canımız çekti beeeeeaaa zeytinyağlı sarma diyip duran yapan yapmayı düşünen hastanede yatıyoruz dimmeee ama yaaa şişerse şimdi bir tarafım nolcek vebalı kimin bence4body1soul sonra da @xxtalyaxx nin
bu ben
bu kızım
bu da oğlum
İnşallah canım hepimiz için çabucak aksın zaman sağlıkla kavuşalim minnoslara
Merhaba canım kac kilo almıstın ve aclık kac cıkmıstı bu 156 1. saat sonucu mu?merhaba arkadaşlar ben de 28+3 günlük hamileyim. inşallah 17 mart gibi kızımızı kucağımıza alacam. 50 gr. şeker yüklemesi yaptırdığımda değerim 156 çıktı ve 1 haftalık diyet yaptıktan sonra 100 gr. şeker yüklemede değerim normale düştü. Bugün doktorumla konuştuğumda diyete devam etmeme gerek olmadığını ama dikkat etmem gerektiğini söyledi. Benim aklıma takılan diyetten dolayı kan şekerim normale düştü yoksa 2.şeker yüklemesi daha net sonuç mu veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?