2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tamam canım sen atarsın eşim bi bakar. Çok teşekkür ettik. Aynen valla çok mutlu oldum. Kemalpaşalı olmana ayrı sevindim. Burda bile yerli bulamıyoruz topikte buldum ayarlayalım buluşma mutlaka

Hastane çantasına havlu koyacak mıyız ?

Ben koydum ilk akşam kaldırıp banyo yaptırırlar heralde

Ya çok güzel. Ne düşünceli bir dayı :) of sadece kendi bebemi merak etmiyorum sizlerin bebelerini de çok merak ediyorum grup kuraydık atardık bebelerimizi

Uhuuu bebe fotosu koyarız, geronimo_s ve 4body1soul e kaka fotosu atarız.

SEPTEMBER LOVE betsy_pc kiz bak bu izmirli zilliler bulusma ayarliyomus kiskanclik yapip hemen bizim de bulusma ayarlamamiz lazm

Yaaa konuşmuştuk ama benim önce 36 yı falan bulup erken doğumdan korkmamam lazım. Zira olayların kadınının yanına gidince sokaklarda doğurmaya kalkarım diye korkuyorum

geronimo_s inşallah abse falan olmaz da ihtiyaç kalmaz yakın zamanda atraksiyonlu girişimlere

SEPTEMBER LOVE ne tatlı şeyler almışlar ne güzel düşünmüşler

Kaka hahah onların dötünü yerim

Maalesef pilliden hoslanmadi var pillidis fırçası. Neyse dis hekiminden geldigimizden beri iki kez fircaladik bile

Rica ederim sende iyiki varsin icin rahat olsun pervane gibi doner daha
Bosver onu da sezeryanli ablan hangi don dan kullandi SEPTEMBER LOVE merak icinde

Insallah uzun sureler idare eder disleri boyle.
Bu arada sadece 4body1soul a atin kaka fotolarini. En kidemlimiz o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…