Tamam canım sen atarsın eşim bi bakar. Çok teşekkür ettik. Aynen valla çok mutlu oldum. Kemalpaşalı olmana ayrı sevindim. Burda bile yerli bulamıyoruz topikte buldumAaay sen de mi izmirdesin, süper olur gelirsen.Ben seni çok merak ediyorum
Atelle hareketsiz kalınca ağrı da azalır inşallah ya.Zor olmaz mı gunluk yasami çok zorluyor.
Bak bakalım.Evet çınarı o yüzden hiçbir yer kabul etmedi.Anestezi yogunbakim ünitesi gerektiriyor.Sedasyon da basit birşey değil.Risk almıyorlar.
Sen neredesin canım?
Temiz sanim 5. Kat ama şuan apartman çatısı yenileniyor, hatta sadece kiremitleri döşemesi kaldı.isine de yakın.Tamam ben yariy atayım.
:))) Evet Salihli en güzelidir.iridir pembesi bile tatlidir.napolyonun olgunu siyah olur, kısa saplıdır ama Salihli kadar lezzetli değildir.Deme öyle deme daha hazirana çok var kizBiz aynı şehirdeyiz ne güzel işte :)
Aynen neyse varsın bundan yiyelim banıBende hic yemedim daha 5 sene oldu benimdegrup olsa guzel olurdu ama becidina atardi bize simdi bebisleri gormus olurduk
Olmadı biZde İzmir’e gideriz :)SEPTEMBER LOVE betsy_pc kiz bak bu izmirli zilliler bulusma ayarliyomus kiskanclik yapip hemen bizim de bulusma ayarlamamiz lazm
Onuda ekliyorum şimdiBir arkadaş vardı grup kurarsanız bana da söyleyin demişti kimdi o.Ottomania mıydı
O muydu emin değilim deOnuda ekliyorum şimdi
Hastane çantasına havlu koyacak mıyız ?
Ya çok güzel. Ne düşünceli bir dayı :) of sadece kendi bebemi merak etmiyorum sizlerin bebelerini de çok merak ediyorumgrup kuraydık atardık bebelerimizi
SEPTEMBER LOVE betsy_pc kiz bak bu izmirli zilliler bulusma ayarliyomus kiskanclik yapip hemen bizim de bulusma ayarlamamiz lazm
Kaka hahah onların dötünü yerimBen koydum ilk akşam kaldırıp banyo yaptırırlar heralde
Uhuuu bebe fotosu koyarız,geronimo_s ve 4body1soul e kaka fotosu atarız.
Yaaa konuşmuştuk ama benim önce 36 yı falan bulup erken doğumdan korkmamam lazım. Zira olayların kadınının yanına gidince sokaklarda doğurmaya kalkarım diye korkuyorum
geronimo_s inşallah abse falan olmaz da ihtiyaç kalmaz yakın zamanda atraksiyonlu girişimlere
SEPTEMBER LOVE ne tatlı şeyler almışlar ne güzel düşünmüşler
Bende bende...ÇMA kayıtlarımız başlamıştır
Özelden tel yaz kuzum banaBende bende...
Maalesef pilliden hoslanmadi var pillidis fırçası. Neyse dis hekiminden geldigimizden beri iki kez fircaladik bileGecen hafta arkadasimin kizinida uyutarak 5 disini yaptilar hem dis cekimi vardi hem kanal tedavisi zaten mumkun degil kendindeyken o kadar disi yaptirmasi benim oglumda 2 yasindan beri hep gunde 2 kez fircaladik bu ara dis macunundan midem bulaniyo diyo ustunkoru fircaliyo pilli fircalardan kullaniyoruz daha cok hosuna gidiyo ve daha temiz oluyo gibi geliyo bana eger normal firca kullaniyosa sende kizina pillilerden al bence daha duzgun temizliyo
Ben iki kez ban yedim. 1. Kasim 2013 annelerinin fac.b..k grubunu kurmamdi. 30 kisi falan banlandik. Diğerini biliyosunuz zatenBende hic yemedim daha 5 sene oldu benimdegrup olsa guzel olurdu ama becidina atardi bize simdi bebisleri gormus olurduk
Rica ederim sende iyiki varsin@ALEYALEY4body1soul tesekkur ederm tecrubeli analar iyi ki varsiniz donsun insallah kuzucugum ben iki ablama yeni dogum yapmisken baktm biri sezaryenli bi normal dogumdu o yuzden normal dogum gonlumden gecen tabi rabbim en hayirlisini bilir
Ben koydum ilk akşam kaldırıp banyo yaptırırlar heralde
Uhuuu bebe fotosu koyarız,geronimo_s ve 4body1soul e kaka fotosu atarız.
Yaaa konuşmuştuk ama benim önce 36 yı falan bulup erken doğumdan korkmamam lazım. Zira olayların kadınının yanına gidince sokaklarda doğurmaya kalkarım diye korkuyorum
geronimo_s inşallah abse falan olmaz da ihtiyaç kalmaz yakın zamanda atraksiyonlu girişimlere
SEPTEMBER LOVE ne tatlı şeyler almışlar ne güzel düşünmüşler
Digerini bilmiyorum ben neydiki merak ettim simdiBen iki kez ban yedim. 1. Kasim 2013 annelerinin fac.b..k grubunu kurmamdi. 30 kisi falan banlandik. Diğerini biliyosunuz zaten
Burda kavga çıkarmıştım temmuz ayıydı. Aman gecti gitti baristik.Digerini bilmiyorum ben neydiki merak ettim simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?