bebeğin eşini niye kontrol etme ihtiyacı duymuştu doktorunuz? alttan mı muayene ile bakılıyor vallahi bana öyle muayane yapılmadı da hiç
Ne bileyim canım bazen kendimi anne olmak için geç kalmış hissediyorum hep hayalimdi genç anne olmak nasip olmadı bu zamana kadarBen ogluma 23 yasinda hamileydimde noldu benimde bebek asagidaydi kanamam vardi agrim vardi yogun bakimda yatirdilar hergun hastanede acillerdeydim.Cok yasla alakali degil gibi.
Komsum 44 yasinda 20 gun oldu dogum yapali bigun oturmadi bi gun isten izin almadi kontrolden kontrole gitti doktora
Sende mi hep dinleniyorsunUltrasonda rutin bakılıyorNurbal27 de söylemiş zaten. Benimki de aşağıda inşallah yukarı çıkar. Sağlıkla doğsun miniklerimiz.
allah yardimcin olsun canim insallah sorunsuz geçerAy canım sağol.benim 4.30 da perinotolog muayenesi var.bizde ikili test yapılmıyor.artık ense kalınlığı burun kemiğine bakılacak.enfeksiyona bakılacak yoksa birşey yarın serklaj olacam
Malesef çalışıyorum. ilk trimestrı atlattın bundan sonra düşük olma ihtimali çok az dedi. Ama çok ağır bir işim yok. Evde dinleniyorum. İş yapmıyorum. Yatak istirahatınde değilim ama yormuyorum fazla kendimi.Sende mi hep dinleniyorsun
Doktorum bana dinlen yada kendini yorma gibi bişey bile demedi
Düşük riskim içinde sadece 10 günde 1 iğne verdi
Anladım canım inşallah atlatırız bu süreciMalesef çalışıyorum. ilk trimestrı atlattın bundan sonra düşük olma ihtimali çok az dedi. Ama çok ağır bir işim yok. Evde dinleniyorum. İş yapmıyorum. Yatak istirahatınde değilim ama yormuyorum fazla kendimi.
Bebe yağ badem yağ ve vazelin kullanıyorumAh ben o sirkette olacaktim varya tirlar sirketten degil benim evden yukleme yapip ihracat yapardi o derece
Sen vazelin sur gayri bekleme luks krem ney
Dert yanmamak gerekiyor bence artık. Bende aynı şeyleri hissettim. Kimseye şuram ağrıyor buram ağrıyor demiyorum bulantım var demiyorum artık.Günaydın kızlar
Bende artık kendimi tükenmişlik sendromuna girmiş gibi hissediyorum bu ağrılarla her gün bir yerim ağrıyor (karnım / kasıklarım / sırtım /belim )
Çevremdekilere dert yanmaktan bıktım
Sanki artık onlar da bende bıktı gibi hissediyorum
Eşime bir yerim ağrıyor dediğimde yüzüme bakıp gülüp senin doktor zamanın geldi dayanamadın dimi bebeği görmek istiyorsun diyor
Zaten 4 aydır eve kapandım bütün hayatım yatak ve tv oldu
Doğru söylüyorsun bacım artık bende öyle yapayım kimse bir şey diyeyim ama sonrada eşim niye yüzün gülmüyor ne oluyor diyorDert yanmamak gerekiyor bence artık. Bende aynı şeyleri hissettim. Kimseye şuram ağrıyor buram ağrıyor demiyorum bulantım var demiyorum artık.
Rabbim yardımcın olsun canımGünaydın kızlar
Bende artık kendimi tükenmişlik sendromuna girmiş gibi hissediyorum bu ağrılarla her gün bir yerim ağrıyor (karnım / kasıklarım / sırtım /belim )
Çevremdekilere dert yanmaktan bıktım
Sanki artık onlar da bende bıktı gibi hissediyorum
Eşime bir yerim ağrıyor dediğimde yüzüme bakıp gülüp senin doktor zamanın geldi dayanamadın dimi bebeği görmek istiyorsun diyor
Zaten 4 aydır eve kapandım bütün hayatım yatak ve tv oldu
Bende söylemek istemiyorum ama olmuyorDert yanmamak gerekiyor bence artık. Bende aynı şeyleri hissettim. Kimseye şuram ağrıyor buram ağrıyor demiyorum bulantım var demiyorum artık.
Hayırlı olsun canımm cok sevindim bizde iki kız kardesiz :) cok guzel bir duyguGelelim asil haberlere, hatirlayanlar 11+6 da doktora gitmistim, doktor bir cikinti gordum erkek olabilir ama haftan henuz cok erken demisti. Dun doktor randevum vardi. Bebis 16+2 idim ama 17+1 gorundu olcumde, 1 hafta onde dedi doktorum. Gelisimi gayet guzelmis. Bebisin cinsiyeti icin de cikinti falan goremedim. Bebeginiz kiz dedizaten 1 kizim var cok sukur, hamile kalmadan oncr hep bir kizim daha olsun, abla kardes olsunlar cok istiyordum. Rabb'im gonlume gore verdi sukurler olsun. Darisi ogrenemeyen herkesin basina insaallah.
Ben daha başlamadım kullanmayaMerhaba annelerBiz de inşallah martta geleceğiz siz ne zaman çatlaklar için bir ürün kullanmaya başladınız ya da kaçıncı aydan sonra kullanmaya başlayacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?