2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ne bileyim canım bazen kendimi anne olmak için geç kalmış hissediyorum hep hayalimdi genç anne olmak nasip olmadı bu zamana kadar
İnşallah bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım da tüm sıkıntılar biter :)

Ultrasonda rutin bakılıyor Nurbal27 de söylemiş zaten. Benimki de aşağıda inşallah yukarı çıkar. Sağlıkla doğsun miniklerimiz.
Sende mi hep dinleniyorsun
Doktorum bana dinlen yada kendini yorma gibi bişey bile demedi
Düşük riskim içinde sadece 10 günde 1 iğne verdi

Sende mi hep dinleniyorsun
Doktorum bana dinlen yada kendini yorma gibi bişey bile demedi
Düşük riskim içinde sadece 10 günde 1 iğne verdi
Malesef çalışıyorum. ilk trimestrı atlattın bundan sonra düşük olma ihtimali çok az dedi. Ama çok ağır bir işim yok. Evde dinleniyorum. İş yapmıyorum. Yatak istirahatınde değilim ama yormuyorum fazla kendimi.

Anladım canım inşallah atlatırız bu süreci

Günaydın kızlar
Bende artık kendimi tükenmişlik sendromuna girmiş gibi hissediyorum bu ağrılarla her gün bir yerim ağrıyor (karnım / kasıklarım / sırtım /belim )
Çevremdekilere dert yanmaktan bıktım
Sanki artık onlar da bende bıktı gibi hissediyorum
Eşime bir yerim ağrıyor dediğimde yüzüme bakıp gülüp senin doktor zamanın geldi dayanamadın dimi bebeği görmek istiyorsun diyor
Zaten 4 aydır eve kapandım bütün hayatım yatak ve tv oldu

Günaydın kızlar. Bulantısız ağrısız sızısız stressiz bir gün olsun hepimize.
Nurbal27 çok geçmiş olsun canım ya senin de sınavın bu demekki. Bunalmanı daralmanı çok iyi anlıyorum. Ama geçecek inşallah

Dert yanmamak gerekiyor bence artık. Bende aynı şeyleri hissettim. Kimseye şuram ağrıyor buram ağrıyor demiyorum bulantım var demiyorum artık.

gunaydinlar. herkese iyi gunler kac gündür bakamadim. gecmisi okuyamadim umarim herkes icin hersey yolundadır. cok sukur bulantim bitti gibi bisi artik.

Gunaydin kizkar, 3 gundur sabah kusmalari basladi. Dun de gece sabaha kadar mide bulantisiyla kabuslar gordum, dogru duzgun uyuyamadim, kalktim gecenin bi yarisi istifar ettim. Su an hala cok fena midem. 3 gun iyi 2 gun kotuyum, bi gecmedi, okulda da asiri stresli bir ortam var. Nolcak bilmiyorum boyle.

Gelelim asil haberlere, hatirlayanlar 11+6 da doktora gitmistim, doktor bir cikinti gordum erkek olabilir ama haftan henuz cok erken demisti. Dun doktor randevum vardi. Bebis 16+2 idim ama 17+1 gorundu olcumde, 1 hafta onde dedi doktorum. Gelisimi gayet guzelmis. Bebisin cinsiyeti icin de cikinti falan goremedim. Bebeginiz kiz dedi zaten 1 kizim var cok sukur, hamile kalmadan oncr hep bir kizim daha olsun, abla kardes olsunlar cok istiyordum. Rabb'im gonlume gore verdi sukurler olsun. Darisi ogrenemeyen herkesin basina insaallah.

Dert yanmamak gerekiyor bence artık. Bende aynı şeyleri hissettim. Kimseye şuram ağrıyor buram ağrıyor demiyorum bulantım var demiyorum artık.
Doğru söylüyorsun bacım artık bende öyle yapayım kimse bir şey diyeyim ama sonrada eşim niye yüzün gülmüyor ne oluyor diyor

Rabbim yardımcın olsun canım
Seni o kadar iyi anlıyorum ki
Ama elden bişey gelmiyor
Gün sayıyorum sadece

Bende söylemek istemiyorum ama olmuyor

Hayırlı olsun canımm cok sevindim bizde iki kız kardesiz :) cok guzel bir duygu
Aklıma takıldı bizimde 12+6 da doktorum cıkıntı gördü direkt bizde gördük hatta, erkek dedi
Degisir mi dersin :) cok erkeğe alısmıstım

Merhaba anneler Biz de inşallah martta geleceğizsiz ne zaman çatlaklar için bir ürün kullanmaya başladınız ya da kaçıncı aydan sonra kullanmaya başlayacaksınız

Merhaba anneler Biz de inşallah martta geleceğizsiz ne zaman çatlaklar için bir ürün kullanmaya başladınız ya da kaçıncı aydan sonra kullanmaya başlayacaksınız
Ben daha başlamadım kullanmaya
Erken gibi geliyor
Belki birkaç hafta sonra başlarım

Kizlar acil olarak sizinle bu bilgiyi baylasayim okuldayim ve bulan tim mide yanman tutttu. Arkadaşım okul sekerli su iç iyi gelir dedi.inanmadım ama mecbur içtim ve gerçekten suan kendimi iyi hissediyorum. Bilmiyorum ne zamana kadar sürer tabi. Denemek isteyenlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…