Yok Allahın izniyle şarbon değildir kötü düşünme havalar soğuk salgın var belki üşütmüştür falan iyi düşün iyi olsun canım inşallah hemen iyileşirBenim kizin ani atesi cikti aksam, epeydir ateslenmemisti parol Surup icirdim anca oyle uyuyabildi, vucut agrisi vardi cunku. Velhasil, aklima sarbon takildi, disardan et girmedi eve koyde kestigimiz kurban eti yeni tukendi evde. Biz de yedik, biseyimiz yok. Ya oyle bisey olamaz dimi yasu ulkede herseyden korkmaktan ruh hastasi oldum yemin ederim artik
Anladım canımBir kere çağırdım canım şansıma gelen hiç iyi yapmadı temizliği o yüzden mesafeliyim oraya karşı
Şuan nasılsın kanaman. Devam ediyor muVallahi canım kimseyi şikayet etmek istemem.peronotolog adam.özel muayene mersinde sanırım sayılı.kendini arayıp söyledim.güldü sadece.zannetmem dedi.kuruntu yaptığını düşündü sanırım.bilemedim.hayırlısı artık....
Insallah canimYok Allahın izniyle şarbon değildir kötü düşünme havalar soğuk salgın var belki üşütmüştür falan iyi düşün iyi olsun canım inşallah hemen iyileşir
Dışardan et yemediyseniz Allahın izniyle hiç bişey olmaz çok şeyde bilmek iyi değil ya insan en kötüsünü düşünüyorInsallah canimSoguk alginligi, grip gibi de basliyormus okuyunca aklima takildi lanet evlerden irak ya
Evim de bir tane bile pembe eşya yok
Kıssss kocanı iyi ettin miEvim de bir tane bile pembe eşya yokpembiş gelin değilim Kocamı yirim yirim kanım kaynadı Nurbal27 canım biz en son ne konuşuyorduk bulamadım çok konuşulmuş sayfalar ilerlemiş. Bende pembe mutfak görmek isterim
Kızlar yeni gördüm kusura bakmayın ben en son gittiğimde 10 kutu yazdı dr hepsini aldım çok az bi para ödedim tabi başka ilaçlarda vardı yanında ama eczacı tanıdıktı dr sana rapor çıkarmış yoksa bu kadar ilacı vermezler bi anda dedi yani dr um sağolsun kendi halletmişYaa iğne için rapor çıkartman gerekmiyor ki canım ben rapor çıkartmadım inan burda bir arkadaş daha vardıakigo o da iğne kullanıyordu o da gelsin bir anlatsın çok şaşırdım ya
Dışardan et yemediyseniz Allahın izniyle hiç bişey olmaz çok şeyde bilmek iyi değil ya insan en kötüsünü düşünüyor
:) hamilelerin canı bir sey çekerse olurmuş.Çok ilginç nasıl ölurmuş ne ölurmuş onu anlamadım
O yüzden de ağızda acı tat kalırmış:) hamilelerin canı bir sey çekerse olurmuş.
Turp gibi maşallah turp turpKıssss kocanı iyi ettin mi
Çorbasını içirdin mi
Bide İhlamur kaynat
:) oyy maşallah. O hastaneyi biliyorum bana yakın hatta benim gittiğim hastaneye de yakın 2 doktora gittim ama henüz doktor seçemedim kendime :)) o zaman ona da bi gidim. Normal doğum yaptırması cok cok önemli en başta istediğim o. Bugun görümcem doğum yaptı sezeryanla bazı durumlar canimi sıktı bana gore degil normal doğum olması icin elinden geleni yapicam inş. Önümüzdeki haftalarda ben de gidim o doktoraÖzel memory hastanesı imiş ..bende haftaya gidecem ..gerçekten buradayken çok meşhurdu ..ama aşırı kalabalıktı başı ..vıcık bıcık yapmacık doktorlar olur ua öyle degıl ..neyse o söylerdı kızardı da ...30 kusur haftaya gelınce yürüyüş yapmaya başla normal Doğum için derdi ..nadırdır seseryan hastası ..bız 5 arkadaş ona gidiyorduk sadece ben sezeryan oldum o da teee 30.haftasa dedi çocuğun kafa buyumesı durmazsa sezeryan olursun zaten çatıdan ınmez derdi ...ayıptır söylemesı vücudu 2 hafta önden kafası ıse 5 hafta önden gıdıyordu:))
:) evet canım eskiden öyle derlermiş. Yarin canımın çektiği o şeyi yapicam bu söylentinin yanlışlık/Doğruluk payını ispatlamam lazim.O yüzden de ağızda acı tat kalırmış
Anlamına geliyor yanı :)
Bana söyle bakalım merak ettimde iyi gelecek mi:) evet canım eskiden öyle derlermiş. Yarin canımın çektiği o şeyi yapicam bu söylentinin yanlışlık/Doğruluk payını ispatlamam lazim.
Sanırım kabızlığına tavsiye de bulunmuştum canımEvim de bir tane bile pembe eşya yokpembiş gelin değilim Kocamı yirim yirim kanım kaynadı Nurbal27 canım biz en son ne konuşuyorduk bulamadım çok konuşulmuş sayfalar ilerlemiş. Bende pembe mutfak görmek isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?