2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yok Allahın izniyle şarbon değildir kötü düşünme havalar soğuk salgın var belki üşütmüştür falan iyi düşün iyi olsun canım inşallah hemen iyileşir

Şuan nasılsın kanaman. Devam ediyor mu

Evim de bir tane bile pembe eşya yok pembiş gelin değilim Kocamı yirim yirim kanım kaynadı Nurbal27 canım biz en son ne konuşuyorduk bulamadım çok konuşulmuş sayfalar ilerlemiş. Bende pembe mutfak görmek isterim

Yaa iğne için rapor çıkartman gerekmiyor ki canım ben rapor çıkartmadım inan burda bir arkadaş daha vardı akigo o da iğne kullanıyordu o da gelsin bir anlatsın çok şaşırdım ya
Kızlar yeni gördüm kusura bakmayın ben en son gittiğimde 10 kutu yazdı dr hepsini aldım çok az bi para ödedim tabi başka ilaçlarda vardı yanında ama eczacı tanıdıktı dr sana rapor çıkarmış yoksa bu kadar ilacı vermezler bi anda dedi yani dr um sağolsun kendi halletmiş

Aynen oyle... Simdi karninda tasirken kanamaya, batmalara vs vs evhamlirken, bir de dunyaya gelince isin boyutu degisip herseye evhamlanmaya basliyorsun
Dışardan et yemediyseniz Allahın izniyle hiç bişey olmaz çok şeyde bilmek iyi değil ya insan en kötüsünü düşünüyor

:) oyy maşallah. O hastaneyi biliyorum bana yakın hatta benim gittiğim hastaneye de yakın 2 doktora gittim ama henüz doktor seçemedim kendime :)) o zaman ona da bi gidim. Normal doğum yaptırması cok cok önemli en başta istediğim o. Bugun görümcem doğum yaptı sezeryanla bazı durumlar canimi sıktı bana gore degil normal doğum olması icin elinden geleni yapicam inş. Önümüzdeki haftalarda ben de gidim o doktora

Hayirli geceler gunu ben kapatayim bari kizimi ancak uyuttum, almanyada yasadigimdan dolayi araya bir de saat farki girince bu saatlere ancak kaliyorum. gun icinde ara ara bakiyorum ama
Oyle bir hizla
İlerliyor ki sayfalar ben cvp yazmaya kalmadan bir sürü konu giriyor araya.
Suan durumu riskli olan arkadaslarim dualarim sizinle ben de ilk gebeligimde cok seyler yasadim 4bucuk ay hastanede kaldim ama
İnanin insan hepsini unutuyor onemli olan sizlerin sagligi, hem beden hem ruh. Biz iyi olacagiz ki yavrularimiza anneligin hakkini verebilelim. Her yasadigimiz gunahlara kefaret olsun yavrularimizi tertemiz alalim sinelerimize. İlk uc ayi cogmuz atlattik ins bundan sonrasi da hayirla gelir her ne olursa olsun kaybetme olmayacak bizim icin ruhlari uflendi... yavrularimiz once bizden ayrilacak olursa şayet hasret özlem olacak elbet ama
Yok olmayacaklar sadece vuslat Cennet kapisina ertelenecek ins. Ama inaniyorum ki kavusmayi mart ayinda nasip edecek Rabbim.

Sanırım kabızlığına tavsiye de bulunmuştum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…