bende aynıyım malesef. hic dikkat etmiyorum. hic süt bile icmiyorum vicdan azabiyla gidip 1 bardak içeyim. ikincide bi rahatlik oluyo kesinlikle.Ilk gebeligimde cok dikkat ettim, yogurdum meyvem etim baligim hergun :) bulantiya ragmen :) bunda ise tam tersi bi rahatlik var asiriya kacmayacak sekilde sakinmadim hic, sabah aksam cay da ictigim oldu, guvendigim bi yerden cig kofte yedigim de oldu. Ikincinin rahatligi mi bimiyorum :)
Canım o iğrenç garip tat 1 aydır bende de var. Dun mevlut vardı orada konuşuyorduk gebelikten falan. Ağzımdaki tattan bahsettim kadın cok garip bir sey söyledi. Aş mi eriyorsun. Canın bir sey mi çekiyor dedi. Hamilenin cani bir sey çekerse ölürmüş sözde. Doğruluk payı ne kadar bilmen ama gerçekten benim 1 aydır canım bir sey istiyor. Kendi yaptığım şey oldugu icin üşenip yapamıyorum bir türlü ha bugun ha yarin derken 1 ay oldu. Yarin yapip denicem. Yarin ağız tadım geçerse buradan ilan ederim artik :)Kızlar mide ağrısı o iğrenç tat ağzımda tekrar başladı
Ondan olabilir cnm cunku bize sordular cinsiyetide istiyormusunuz diyeBir daha bakayım rapora yazıyormu öyle birşey. Biz zaten içinde bakılıyor sandık ekstra söylemedikondan mı göremedik acaba
Düzeltim kuZum üzülme
Ayy ben pendikte oturuyorum cok mu iyi o doktor. Ben bi arastirim hangi hastanede bilim bakım:)Ah ah şu pendıkte olanlar koşun Şükran Türk e özel hastanedeydı adını unuttum ...Sultanbeyli saygı da ıdı ne güzel ..
Çok ilginç nasıl ölurmuş ne ölurmuş onu anlamadımCanım o iğrenç garip tat 1 aydır bende de var. Dun mevlut vardı orada konuşuyorduk gebelikten falan. Ağzımdaki tattan bahsettim kadın cok garip bir sey söyledi. Aş mi eriyorsun. Canın bir sey mi çekiyor dedi. Hamilenin cani bir sey çekerse ölürmüş sözde. Doğruluk payı ne kadar bilmen ama gerçekten benim 1 aydır canım bir sey istiyor. Kendi yaptığım şey oldugu icin üşenip yapamıyorum bir türlü ha bugun ha yarin derken 1 ay oldu. Yarin yapip denicem. Yarin ağız tadım geçerse buradan ilan ederim artik :)
16+3 gibiyim kuZummyaaa
kuzum ben bu gün 15+4 üm.
yani 16. hafta oluyor.
senin kaç tam olarak?
eğer öndeysen kıyamam ona göre ayarla sen.
Aynen o geçmeyen çoğumuzda varBende 15+5 günlük hamileyim benimde ağzımin tadı acı ya ne yemek yapasım bar ne bisey yiyesim
16+3 gibiyim kuZumm
Bir kaç gün önde gidiyormuş 17 olmuştur inşallah
Çok özledim ya biran önce gidip görmek istıyorum
Sağol canım benim :)Selam gencler bu ne hiz masallah diyeyim yetismem mumkun degil ya :) sayfalar ilerliyor devamli, ben yazana kadar 10 sayfa daha atiyosunuz@Nurbal27 @mel33 ikinize ozellikle cok dua ediyorum, insallah atlaticaksiniz sikintilarinizi, diger arkadaslara da selam olsun okuyorum bulantililar dualarimdasiniz F Ftszynp kizin saglikla gelsin yavrum hayirli olsun
Özel memory hastanesı imiş ..bende haftaya gidecem ..gerçekten buradayken çok meşhurdu ..ama aşırı kalabalıktı başı ..vıcık bıcık yapmacık doktorlar olur ua öyle degıl ..neyse o söylerdı kızardı da ...30 kusur haftaya gelınce yürüyüş yapmaya başla normal Doğum için derdi ..nadırdır seseryan hastası ..bız 5 arkadaş ona gidiyorduk sadece ben sezeryan oldum o da teee 30.haftasa dedi çocuğun kafa buyumesı durmazsa sezeryan olursun zaten çatıdan ınmez derdi ...ayıptır söylemesı vücudu 2 hafta önden kafası ıse 5 hafta önden gıdıyordu:))Ayy ben pendikte oturuyorum cok mu iyi o doktor. Ben bi arastirim hangi hastanede bilim bakım:)
Kızlar o ağızdaki tat benek çıkar çıkmaz geçmişti bende. Yani doğumhameden odaya gittim hiçbir şey kalmamıştı.
Bak şimdi dün gece çikolata yedim yattımohoo o zaman sen ilerdesin kuzum.
aramızda bir hafta var.
o zaman nasıl doğum tarihlerimiz arasında 4 gün oluyor?
amann her neyse.
sen benim yüzümden takvimini değiştirme ben seni sevdiğimden dedim öyle takıldım.
bende çok özledim.
haftaya çarşambayı iple çekiyorum.
ya bir de bir şey soracağım bu bebişler ne zaman tekme atacaklar?
Offff bize kimse sormadı yaa. Bizde içindedir diye düşündük. Sağol canım cevabın için. Artık ultrasonda görürüz.O
Ondan olabilir cnm cunku bize sordular cinsiyetide istiyormusunuz diye
Benimde dokuz mart ya arada bi sigara içiyorum ben ve vicdan azabı çekiyorum sanki bişey olmuş bebeğe diye düşünüyorum bi yalan bulup acile gidip muayene ettiriyorum kendimi :) dediler ki illa kanama olmasına gerek yok bebeğe bişey olması için iki gündür de kasigima ağrı giriyor genelde belim agrirdi ve siz nasıl doğum düşünüyorsunuz ben normal olursa epidural düşünüyorumBak şimdi dün gece çikolata yedim yattım
Hadi kızım oyna diye diye sayıkladım
Ama hiç tepki Yok
Bide üzüldüm yani korktum da sanki mutlaka tepki vermesi lazım gibiymiş geldi
Benim 8 mart idi sonra doktorum 3 Mart’ görünüyor dedi Doğum için çok takmıyorum hayırlısı
Ama içimden bir ses şubat ayının son günleri diyor
Sağlıklı gelsinler de
Benim de kontrol salı günü
Çok heyecanlıyım görüş günümüze az kaldı
Bak şimdi dün gece çikolata yedim yattım
Hadi kızım oyna diye diye sayıkladım
Ama hiç tepki Yok
Bide üzüldüm yani korktum da sanki mutlaka tepki vermesi lazım gibiymiş geldi
Benim 8 mart idi sonra doktorum 3 Mart’ görünüyor dedi Doğum için çok takmıyorum hayırlısı
Ama içimden bir ses şubat ayının son günleri diyor
Sağlıklı gelsinler de
Benim de kontrol salı günü
Çok heyecanlıyım görüş günümüze az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?