2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende aynıyım malesef. hic dikkat etmiyorum. hic süt bile icmiyorum vicdan azabiyla gidip 1 bardak içeyim. ikincide bi rahatlik oluyo kesinlikle.

Kızlar mide ağrısı o iğrenç tat ağzımda tekrar başladı
Canım o iğrenç garip tat 1 aydır bende de var. Dun mevlut vardı orada konuşuyorduk gebelikten falan. Ağzımdaki tattan bahsettim kadın cok garip bir sey söyledi. Aş mi eriyorsun. Canın bir sey mi çekiyor dedi. Hamilenin cani bir sey çekerse ölürmüş sözde. Doğruluk payı ne kadar bilmen ama gerçekten benim 1 aydır canım bir sey istiyor. Kendi yaptığım şey oldugu icin üşenip yapamıyorum bir türlü ha bugun ha yarin derken 1 ay oldu. Yarin yapip denicem. Yarin ağız tadım geçerse buradan ilan ederim artik :)

Çok ilginç nasıl ölurmuş ne ölurmuş onu anlamadım

16+3 gibiyim kuZumm
Bir kaç gün önde gidiyormuş 17 olmuştur inşallah
Çok özledim ya biran önce gidip görmek istıyorum

ohoo o zaman sen ilerdesin kuzum.
aramızda bir hafta var.
o zaman nasıl doğum tarihlerimiz arasında 4 gün oluyor?
amann her neyse.
sen benim yüzümden takvimini değiştirme ben seni sevdiğimden dedim öyle takıldım.
bende çok özledim.
haftaya çarşambayı iple çekiyorum.
ya bir de bir şey soracağım bu bebişler ne zaman tekme atacaklar?

Sağol canım benim :)

Ayy ben pendikte oturuyorum cok mu iyi o doktor. Ben bi arastirim hangi hastanede bilim bakım:)
Özel memory hastanesı imiş ..bende haftaya gidecem ..gerçekten buradayken çok meşhurdu ..ama aşırı kalabalıktı başı ..vıcık bıcık yapmacık doktorlar olur ua öyle degıl ..neyse o söylerdı kızardı da ...30 kusur haftaya gelınce yürüyüş yapmaya başla normal Doğum için derdi ..nadırdır seseryan hastası ..bız 5 arkadaş ona gidiyorduk sadece ben sezeryan oldum o da teee 30.haftasa dedi çocuğun kafa buyumesı durmazsa sezeryan olursun zaten çatıdan ınmez derdi ...ayıptır söylemesı vücudu 2 hafta önden kafası ıse 5 hafta önden gıdıyordu:))

Bak şimdi dün gece çikolata yedim yattım
Hadi kızım oyna diye diye sayıkladım
Ama hiç tepki Yok
Bide üzüldüm yani korktum da sanki mutlaka tepki vermesi lazım gibiymiş geldi
Benim 8 mart idi sonra doktorum 3 Mart’ görünüyor dedi Doğum için çok takmıyorum hayırlısı
Ama içimden bir ses şubat ayının son günleri diyor
Sağlıklı gelsinler de
Benim de kontrol salı günü
Çok heyecanlıyım görüş günümüze az kaldı

Benimde dokuz mart ya arada bi sigara içiyorum ben ve vicdan azabı çekiyorum sanki bişey olmuş bebeğe diye düşünüyorum bi yalan bulup acile gidip muayene ettiriyorum kendimi :) dediler ki illa kanama olmasına gerek yok bebeğe bişey olması için iki gündür de kasigima ağrı giriyor genelde belim agrirdi ve siz nasıl doğum düşünüyorsunuz ben normal olursa epidural düşünüyorum

bana da martın 1iyle 5i arasında gelecekmiş benimki gibi geliyor.
bende çok istiyorum hissedeyim ama henüz hissetmedim bir şey.
o kadar çok düşünüyorum ki kafayı yiyecek gibi oluyorum.
bir ay görmemek bana çok geldi inan.
çarşamba gelsin diye çıldırabilirim.
iyi olduğunu bir duysam inşallah.
insan her okuduğu aldığı olumsuz haberde kendi için evhamlanıyor.
her şey yolundadır inşallah bebişler için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…