2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canim sen kendini hep normal doguma sartla gercekten mukemmel bisey hergun duzenli yuruyuslerini yap ve mumkunse cok fazla kilo alma gerisi Allahin takdiri ben ilk dogumum normaldi bunda da insallah bi engel olmazsa kesinlikle normal istiyorum

Günaydın kızlar.. gece bulantıdan uyuyamadım. Dün doktor kan ve idrar tahlili yapmıştı kanda eritrosit ve lökosit çok yüksek çıkmış 1 saat sonra arayacağım doktoru sanırım idrar yolu enfeksiyonu. İnşalkah başka bir şey demez. İdrsr yolu enfeksiyonu da mide bulantısı ve halsizlik yapar diye biliyorum. Hayırlısı bakalım.

gokceyener @yasemn2014 kızlar benim bildiğim kahvaltıdan sonra tok karnına içildiği. Size doktor mu söyledi ac icin diye. Yoksa ben mi yanlış iciyorum
Canım doktorum erecete yazdi, ilac alimini sormadim eczanede soyluyorlar diye. Eczacım ilacın üstüne ac karna yazmıs... benim yarın kontrolum var doktoruma durumumu anlatıp soracagım soyledigi bilgiyi burdan paylasırım.

Canim sen kendini hep normal doguma sartla gercekten mukemmel bisey hergun duzenli yuruyuslerini yap ve mumkunse cok fazla kilo alma gerisi Allahin takdiri ben ilk dogumum normaldi bunda da insallah bi engel olmazsa kesinlikle normal istiyorum
Canım ne guzel bende cok istiyorum ama ne yalan soyleyeyim 7 de kalkıyorum telas sonra is aksam 6,5 ta evde oluyorum yemek vs derken yürüyüsü hergün yapamıyorum o yuzden korkuyorum ya bu yuzden olmazsa diye... Sen hergun mu yururdun? 14 haftamız bitti bizim henuz ne kilo aldim ne kilo verdim.

Çok haklısın dün görümcemi gördükten sonra normal doğumdan başkası olmaz diye dusundum bende. Rabbim inş nasip eder. Acilen yürüyüşe başlamam lazimcunku daha simdiden 3 kilo aldim

Son düzenleme:
Tamam canım cunku ben yurtdışındayken turkiyeden getirtmistim orada bana değişik marka vitamin verdiler bende ne olduğunu bilmediğim icin getirttim . Doktora sormadım nasil icilecegini valla ole kafama gore kahvaltıdan sonra aldim

Yarın yazarım canım insallah ama doktor randevum 16'da o yuzden gec saatte de olsa yazarım :)

Canım şimdi kahverengi leke geliyor hafif hafif.adet sonu gibi .hayırlısı bakalım.Salı günü kontrol herşey iyiyse.dikiş atacak bakalım.
Anladım canım tamamen bitsin inşallah cimcimeler de sıkı sıkı tutunsunlar sana. Ve operasyonunuda .acısız sancısız yapılsın inşallah sağlıcakla büyüsün ler karnında sonradaaa kucagina al inşallah .

Canim sen calisiyosan hareketli bi isin varsa yurumeye ihtiyacin olmaz zaten yine haftasonlari mumkun oldugunca yurumeye calis yani normal dogum icin genel olarak hareketli olmak lazim ben ilk hamileligimde evimin her isinide hep kendim yaptim yavas yavas yururyuste mumkun oldugunca hergun yapmaya calistim dogumum cok rahat olmustu canim simdide oglumu okula gotutup getiriyorum zaten 1.30 saate yakin yurumus oluyorum toplamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…