- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Keşke hiç içmeseniz daha iyi olurBenimde dokuz mart ya arada bi sigara içiyorum ben ve vicdan azabı çekiyorum sanki bişey olmuş bebeğe diye düşünüyorum bi yalan bulup acile gidip muayene ettiriyorum kendimi :) dediler ki illa kanama olmasına gerek yok bebeğe bişey olması için iki gündür de kasigima ağrı giriyor genelde belim agrirdi ve siz nasıl doğum düşünüyorsunuz ben normal olursa epidural düşünüyorum
Deme bacı öyle güzel düşünecez güzel olacak inşallahbana da martın 1iyle 5i arasında gelecekmiş benimki gibi geliyor.
bende çok istiyorum hissedeyim ama henüz hissetmedim bir şey.
o kadar çok düşünüyorum ki kafayı yiyecek gibi oluyorum.
bir ay görmemek bana çok geldi inan.
çarşamba gelsin diye çıldırabilirim.
iyi olduğunu bir duysam inşallah.
insan her okuduğu aldığı olumsuz haberde kendi için evhamlanıyor.
her şey yolundadır inşallah bebişler için.
Dayanamıyorum arada bir çok canım istiyor iste çok nadir içiyorum ama valla ben çok korktuğum için epidural normal doğum düşünüyorumKeşke hiç içmeseniz daha iyi olur
Kasık ağrısı bende de oluyor arada alıştım artık
Daha ben hiç Doğum kısmını düşünemiyorum hele hayırlısı ile 30 haftaya gelelim de
Hic anam bacim bu yeni nesil hic bakmiyo kocalarinaKaç yıllık evlisiniz canımm
Sen güzel bir tavuk suyu çorbası yap eşine
Oda gelince bol limonlu karabiberli içer
Bide akşam ballı ıhlamur kaynatırsın
Kısss biraz ilgilen adamla
Ah bu yeni gelinler ahHic anam bacim bu yeni nesil hic bakmiyo kocalarina
Kakkk kizzzz adami hasta ettin bari iyilestir
Hic anam hiccc bunlar isi bilmiyo az sen ogretiver bacim iki cilve iki kurKısss adamları bir rahat bırakın be
Aaa iyi ki yeni gelinlersiniz
Azıcık Gülümseyin şikayet etmeyin adamları
Daha şimdiden evden kaçırıyorsunuz
Gördüğüm mü var adamı
Gizzz erkek caputlari satiyon ilin heriflerinede kocan bisi demiyomuadana var dürüm var
yavrum erkek kıyafeti var.
bizlik değil.
Erken sey edeydinde one geceydinSEPTEMBER LOVE sende 17.hafta bende 16.hafta yazınca beğenmiyorum aynı olmalıyız
cumartesi sana yetişeceğim inşallah
Kız oda abartmış biraz daha yeni geldi ZAten yanına seni görmeyeGördüğüm mü var adamı
Geldi yemek yedi yine dışarı çıktı beyimiz
Valla nerden bildin kız salonum ve mutfağım bildiğin pembiş pembiş
Deme bacı öyle güzel düşünecez güzel olacak inşallah
Ben daha yani 10 Eylül’de gördüm ama dayanamıyorum haftaya randevu aldım
Raporum bitiyor diye bahanemde var öylelikle gideceğim
Devlet acil gittiğinde bebeye bakıyorlar mı ultrasonla
Vallahi canım kimseyi şikayet etmek istemem.peronotolog adam.özel muayene mersinde sanırım sayılı.kendini arayıp söyledim.güldü sadece.zannetmem dedi.kuruntu yaptığını düşündü sanırım.bilemedim.hayırlısı artık....Şöyle bir durum vR canım sonuç olarak bütün hamileler bunu yapmıyor yani senin gibi özel hamileler yaptiriyor bu işlemi eğer yapan kişi stajer pratisyen degilse bu işlemi oldukça çok yapmış olduğunu düşünüyorum yani bilmiyorum aksi takdirde sebeb eger doktorsa şikayet de bulun tecrubesine bakin
Gizzz erkek caputlari satiyon ilin heriflerinede kocan bisi demiyomu
Ben erkek olsam karimi ic camasircida calistiririm hic erkek gelmez gozum arkada kalmaz
Allah razı olsun canım.sende bebeğini sağlıcakla alırsın kucağına inşallah...Selam gencler bu ne hiz masallah diyeyim yetismem mumkun degil ya :) sayfalar ilerliyor devamli, ben yazana kadar 10 sayfa daha atiyosunuzNurbal27 M mel33 ikinize ozellikle cok dua ediyorum, insallah atlaticaksiniz sikintilarinizi, diger arkadaslara da selam olsun okuyorum bulantililar dualarimdasiniz @Ftszynp kizin saglikla gelsin yavrum hayirli olsun
Ankara’da olan arkadaşlar detaylı usg de Ankara’da Gülhiz Karataş var iyi bir radyolog kendisi. Benim kızımda beni çok rahatlatmıştı 1 saatten fazla baktı renkli usg ile hem de. Kızım da bu çocuk sağlıklı doğacak diyen nadir drlardandı. Fiyatı da 200 tl idi. Aydan biri var bir de o da iyi ona da gittim ama riskli gebelik olduğu için. Onun ayrıntılı usg si 1000 tl civarı. Prof. Perinatolog olduğu için. Bir de korunun ortağı olduğu için. Gülhiz hanım beni bebekten doğduktan sonra arayan tek doktor. Bebeğin sağlıklı doğup doğmadığını merak etmiş.
İnstagramdan ekledim az önce göndericem var fotolar yanımdaKız oda abartmış biraz daha yeni geldi ZAten yanına seni görmeye
Ben bilirim bende 3 yıllım geçen hafta bitti yeni evli sayılırım
Bir ara Benimde öyleydi
Evin bütün odaları pembeydi duvar boyası
Daha yeni beyaza boyattık
Kız eve gidince bana mutfağın resimlerini atbana özelden
Benn hanii belli olsun ona göree hayal kurayım eşya bakayım ufaktan hazırlık yapayım diyorumbenim icin cinsiyet farketmez ama bende deli gibi merak ediyorum son günlerde bi tuhaf oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?