2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

mesela patikli altlardan kaç tane alalım :)
aynen onlardan da bi 10 ar tanemi alsak , ben zıbını 10 tane aldım, 5 tane akdar daha uzun kollu alıcam birde 10 patikli yeter sanırım ev içinde ,

Çok haklısın canım nasıl alıştırırsan öylr gidiyo heleki erkek bebekler sıcağı hiç sevmiyo fazla kıyafet almamak lazım mevsim değişecek bebişler büyüyecek ama insanında baktıkça alası geliyo çok güzel kıyafetler var

Biraz ovdum aşıdan sonra
KuZum acıdığı zaman mı zeytinyağ ile masaj yaptırayım
ağrıyacak diye bekliyorum hatta yemek bile yaptım sonra yapamam diye
Aman canım dikkat et birde o çıkmasın.ben 5 dozun hepsiNi yatırmıştım.sanırım önür boy o koruyuculuğu varmış.

Mrblar burda reflü yatağından bahsedilmişti e bebekte indirim vardı 90 liraydı şimdi bakayım dedim indirim bitmiş. Burdan bi arkadaş bahsetmişti amazon.com.tr de uygun diye. Az önce ordan 56 liraya aldım. Almayı düşünenler olursa diye yazıyorum. E bebekte şuan 110 lira aynısı. Diğer sitelerde de pahalı. Ben kiraz çekirdekli olanı almadım yorumlarda pek işe yaramadığından bahsedilmiş. Bi de kiraz çekirdeği torbasını fırında ısıt tekrar oraya koy ayrıntılı şeyler pek kullanışlı olmuyor. Bi de manisadayım ev sıcak oluyor o sıcakta onu ısıtıp kullanmam diye düşünerek öyle tercih ettim. Kiraz çekirdekli olanı düşünen varsa o da 70 lira amazonda. E bebekte 120 lira.

Eklentiler

• Screenshot_2018-10-15-13-56-29.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 50
Reflü yatağı gerekli mi diyenler için. İlk bebeğim çok kusan bi bebekti reflü vardı. Uyuyup yatırınca ağzını buruşturur süt ağzına geldiği için rahatsız olur hemen uyanırdı. Yastığın üzerine yüzüstü yatırmadığım mı kalmadı ne çok uğraşmıştım. Onda kullanmadım bu bebeğimde kullanıcam. Yandaki yastıkların düşmeyi engellemesi, eğimli olduğundan kusmayı boğulmayı engellemesi açısından kullanışlı olacağını düşünüyorum. Yorumları da okuyarak almaya karar verdim

aynen nasıl alıştırırsak öyle gidiyor aslında, sen izmirdeymişin bizden daha şanlısın,
hastahane çıkışı için annem alırım dedi, sanırım onun dışında birde isimli tulum yaptırıcam, 2 tanede takım almıştım yeterli olur. e bebekte hastahane çıkışı beğenmiştim, iiçinde hem tulum hem alt üst takımı vardı, senin takımda nasıldı ?

İki çeşit var galiba
Biri yatak gibi kenarları kapalı
Diperinde kenarlı açık yanında verilen yastıkları koyuyorsun
Kendiliğinden kenarlı kapalı reflü yatağı daha kullanışlı geldi bana

mesela patikli altlardan kaç tane alalım :)
aynen onlardan da bi 10 ar tanemi alsak , ben zıbını 10 tane aldım, 5 tane akdar daha uzun kollu alıcam birde 10 patikli yeter sanırım ev içinde ,
Valla ben deneyimli değilim bu konuda ama blogların yalancısıyım. Sık çamaşır yokayabileceksen 10 taneye gerek yok heralde 5-6 tane yeter diyorlar ama yıkayamazsan 10 ancak yeter heralde

İki çeşit var galiba
Biri yatak gibi kenarları kapalı
Diperinde kenarlı açık yanında verilen yastıkları koyuyorsun
Kendiliğinden kenarlı kapalı reflü yatağı daha kullanışlı geldi bana
Kendiliğinden kenarları kapalı olan nasıl bişey onu bilmiyorum ama bu yataklarda en iyisi sevi bebe. Ve ayak kısmına kaymaması için yastık eklemişler o da kullanışlı olur. Yoksa aşağı doğru kayma sorunu yazıyor bazı ürünlerde. Benim aldığım şu

Eklentiler

• Screenshot_2018-10-15-13-56-29.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 52
Valla ben deneyimli değilim bu konuda ama blogların yalancısıyım. Sık çamaşır yokayabileceksen 10 taneye gerek yok heralde 5-6 tane yeter diyorlar ama yıkayamazsan 10 ancak yeter heralde
yıkamak mesele değilde kurutma işi zor olurmu :) birde kurutma makinası alırım battı blaık yan gider

Tekrar tekrar yazayım küçük bebekken fazla tulum almayın, bence hem giydirmesi eziyetli, hem de çabucak küçük kalıyor.
Tulum gece yatarken bir de dışarı çıkarken lazım olur diye üç tane aldım ben. Ama evde tek altlar sık bez değiştiğinden daha kullanışlı oluyormuş heralde

Kadifeler sıcak tutmuyor canim icine uzun kollu içlik ve ayakla pijama al onlar genelde beyaz renk oluyor ve içinden giydiriyorsun tulumlarin altına yada kiyafetlerinin altına ilk hetapda minik çoraplar ve yelekler çok kullaniliyor penye yelekleri tercih ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…