- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Bak kuZum bide öyle varmışKendiliğinden kenarları kapalı olan nasıl bişey onu bilmiyorum ama bu yataklarda en iyisi sevi bebe. Ve ayak kısmına kaymaması için yastık eklemişler o da kullanışlı olur. Yoksa aşağı doğru kayma sorunu yazıyor bazı ürünlerde. Benim aldığım şu
Görümcem isim öneriyordu devamlıAaa ne oldu ki neden görümcen ne bebeğin isminden ilayda gayet güzeldi
Alıştık hemencik
çok garip küsmesi omu karar vercekti isim içinGörümcem isim öneriyordu devamlı
Tel de konuşurken de bebiş için İlayda dedim
Babam koydu ismini dedim küstü
Gelecek ay buraya gelecekti
Nedense vazgeçti
Herkes isim önerip duruyor şimdilik kalsın dedik eşimle bi ismi yok şuan kızımın
ya canım bende hani birşeyler almaya hevesli anneanne, babanne filan var o yüzden diyorsun sandım, inş o zamana kadar ayaklanırsınCanım ben hep yatıyorum ya.sadece lavaboya kalkıyorum
Hani gelip Bebeye bir şeyler alacaktı yaGörümcem isim öneriyordu devamlı
Nedense vazgeçti
Herkes isim önerip duruyor şimdilik kalsın dedik eşimle bi ismi yok şuan kızımın
ya evet bikaç penye yelek alıcam bende, kayınvalide annede bi dünya birşeyler örüyor, baktım hevesliler karışmıyorum bende beğenmesemde güzel olmuş diyorum :)Kadifeler sıcak tutmuyor canim icine uzun kollu içlik ve ayakla pijama al onlar genelde beyaz renk oluyor ve içinden giydiriyorsun tulumlarin altına yada kiyafetlerinin altına ilk hetapda minik çoraplar ve yelekler çok kullaniliyor penye yelekleri tercih ediyorum.
Çok heves yapmıştı kendi istediği bir isim olsun diye uğraştı böyle birşey beklemiyordu sanırımçok garip küsmesi omu karar vercekti isim için
Bazı insanlar ne kadar densiz onun üzerine mi vazifeymiş çok enteresanGörümcem isim öneriyordu devamlı
Nedense vazgeçti
İnşallah canım biraz zor ama. Olsun sağlıklı olsunlar da eşime aldırırım.2 tane hastane çıkışı.netten sipariş veririm.sonra alırım yavaş yavaş.işte heveslenemitorum.kısmet.....ya canım bende hani birşeyler almaya hevesli anneanne, babanne filan var o yüzden diyorsun sandım, inş o zamana kadar ayaklanırsın
Hiç deme yaaHani gelip Bebeye bir şeyler alacaktı ya
Ben inadıma adını değiştirmezdimÇok heves yapmıştı kendi istediği bir isim olsun diye uğraştı böyle birşey beklemiyordu sanırım
Amaan bide bunu düşünecek değilim
tehlikeli değil merak etmeyin. benim de öyleydi yukarı çıkmış bilemerhaba kızlar. cinsiyet öğrenmeyen bi ben kaldim galiba. plesanta anterior olan var mi? tehlikeli bi şey degil galiba dmi kizlar?
Biraz değişik bir karaktere sahipBazı insanlar ne kadar densiz onun üzerine mi vazifeymiş çok enteresanbunun için küsülür mü
KuZum bazen oluyor gayet normal biz evde yoruluyoruzKizlar okuldan geldim. Okdr yorgun hissediyorum ki kendimi resmen bayilacak gibiyim bugn nedn boyle oldm hic bilmiyorum.. daha simdiden boyleyim 8 aydan sonra nasil olurum allah bilir ne mıy mıy ciktim ben yav kendime sinir oldum
Eşim de sinirlendi sonunda bizim bebeğimiz ama herkes bi isim öneriyor,kendi bebeğimize isim veremeyecek miyiz dediBen inadıma adını değiştirmezdim
İyi gelir ama ben parol bile olsa ilaçla ne bileyim ama zor geliyorSırtım hala çok ağrıyor
Parol alsam iyi gelir mi kızlar
Canim hayırlı olsun asilanmissin insallah kolay atlatirsin ben de cok korkuyorm yaptirmaktanİyi gelir ama ben parol bile olsa ilaçla ne bileyim ama zor geliyor
Ama bu kolum ağrımaya başlıyor bile galiba bana da ilaç yolu görünecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?