2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bak kuZum bide öyle varmış

Eklentiler

• 14D5B5A9-1C2D-4ED0-B4B6-AD6370455DA3.webp
    7 KB · Görüntüleme: 45
Aaa ne oldu ki neden görümcen ne bebeğin isminden ilayda gayet güzeldi
Alıştık hemencik
Görümcem isim öneriyordu devamlı
Tel de konuşurken de bebiş için İlayda dedim
Babam koydu ismini dedim küstü
Gelecek ay buraya gelecekti
Nedense vazgeçti
Herkes isim önerip duruyor şimdilik kalsın dedik eşimle bi ismi yok şuan kızımın

çok garip küsmesi omu karar vercekti isim için

Hani gelip Bebeye bir şeyler alacaktı ya

ya evet bikaç penye yelek alıcam bende, kayınvalide annede bi dünya birşeyler örüyor, baktım hevesliler karışmıyorum bende beğenmesemde güzel olmuş diyorum :)

Bazı insanlar ne kadar densiz onun üzerine mi vazifeymiş çok enteresan bunun için küsülür mü

Kizlar okuldan geldim. Okdr yorgun hissediyorum ki kendimi resmen bayilacak gibiyim bugn nedn boyle oldm hic bilmiyorum.. daha simdiden boyleyim 8 aydan sonra nasil olurum allah bilir ne mıy mıy ciktim ben yav kendime sinir oldum

ya canım bende hani birşeyler almaya hevesli anneanne, babanne filan var o yüzden diyorsun sandım, inş o zamana kadar ayaklanırsın
İnşallah canım biraz zor ama. Olsun sağlıklı olsunlar da eşime aldırırım.2 tane hastane çıkışı.netten sipariş veririm.sonra alırım yavaş yavaş.işte heveslenemitorum.kısmet.....

Bazı insanlar ne kadar densiz onun üzerine mi vazifeymiş çok enteresan bunun için küsülür mü
Biraz değişik bir karaktere sahip
Çocuk gibi küsüp tavır alabiliyor
Kendisi bilir kimsenin gönlünü hoş edecek halim yok

Kizlar okuldan geldim. Okdr yorgun hissediyorum ki kendimi resmen bayilacak gibiyim bugn nedn boyle oldm hic bilmiyorum.. daha simdiden boyleyim 8 aydan sonra nasil olurum allah bilir ne mıy mıy ciktim ben yav kendime sinir oldum
KuZum bazen oluyor gayet normal biz evde yoruluyoruz
Siz gene çalışıyorsunuz

Ben inadıma adını değiştirmezdim
Eşim de sinirlendi sonunda bizim bebeğimiz ama herkes bi isim öneriyor,kendi bebeğimize isim veremeyecek miyiz dedi
Kendi ailesi benim ailem herkes isim söylüyor
İki taraf ta bozuluyor ne bileyim kuzum ya

Sırtım hala çok ağrıyor
Parol alsam iyi gelir mi kızlar

Merhabalar ben de bebek kıyafetleri ile ilgili birkaç deneyimimden bahsetmek istiyorum. ben Doğumdan önce birkaç tane hastane çıkışı ve 0-3 ay tulum almıştım sadece . set halinde alınca kullanılmayan parçaları da oluyor boşuna hem kalabalık yapıyor hem de para veriliyor .benim kızım 50 cm doğdu ve 0-3 ay aldıklarım çok büyük geldi boyun kısmı baya açıkta kalıyordu ve üşüyordu orası (yada ben üşüdüğünü düşünüyordum) bence Doğuma yakın bebeğin tahmini boyuna göre almak daha mantıklı bu sefer öyle yapacağım. Bir de ben ilk ay haricinde hep ayaksız tulum kullandım ve çok rahat ettim. patikli tulumlarda bebek hemen uzayınca ayakları geriyor. Ayaksızlarda çorabı yukarı doğru çekince daha uzun süre kullanabiliyordum.
Kızım ocak ayında ve Eskişehir'de doğdu havalar 3 ay çok soğuktu ama ben zıbın üzerine tulum giydirdim evin içinde sadece. Bebekler sıcaktan hemen isilik olabiliyor.
Bir de kızım alerjikti birsürü yün yelek vesaire gelmişti ama hiçbirini giydirmedim. Penye yelek bile giydirmedim annelerin baskısına rağmen

İyi gelir ama ben parol bile olsa ilaçla ne bileyim ama zor geliyor
Ama bu kolum ağrımaya başlıyor bile galiba bana da ilaç yolu görünecek
Canim hayırlı olsun asilanmissin insallah kolay atlatirsin ben de cok korkuyorm yaptirmaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…