2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

5 yıl önce aynısını 50 tl civarında almıştım, çok uygun almışsın gerçekten.

tulumların nasıldı canım, kadife filan yada kapitone kalın tulumlarmı onlardamı penye yoksa

Canim hayırlı olsun asilanmissin insallah kolay atlatirsin ben de cok korkuyorm yaptirmaktan
Evet kuZum sabah oldum aşı şimdilik fena değil
Sadece bu gün ruhsal sıkıntılar yaşıyorum
Salak gibi netten olmadık şeyler bakıp izliyorum
Kendimi strese sokuyorum
Çok erken Doğum yok bu yok şu
Ne oldu bu gün bana anlamadım bende

Tulumları 0-3 0-6 mı alalım Peki
Bence 0-6 ay
isim koymayı çok istiyorsa doğursun Alla Allaaa.
Biz kızımda almıştık 2 aylıkken, beşiğinin içinde bunda yatıyordu, reflü 2-3 gün içinde azaldı, düz zeminde yatınca hemen reflü oluyordu.
Valla ben deneyimli değilim bu konuda ama blogların yalancısıyım. Sık çamaşır yokayabileceksen 10 taneye gerek yok heralde 5-6 tane yeter diyorlar ama yıkayamazsan 10 ancak yeter heralde
Her gün çamaşır yıkanıyor küçükken. Çok bile olsa
Benimkinde tulun yok, zıbın alt patikli üst önden çıtçıtlı, 10 parça Aziz bebe e bebekten aldım geçen. Foto atayım birazdan

Hanımlar nasılsınız
Uzun süredir giremedim
Eşimin heyecanı sayesinde 17.haftada hem karyola hem dolap aldık
Uyku seti
Kıyafet
Biberon
Banyo ürünleri vs. hazırladık odamızı ufak tefek şeyler kaldı artik agirdan aldiriyorum aslinda erken davrandigimiz iyi oldu fiyatlar acayip arttı
Aldigimiz 150tl olan uyku seti su an 400 tl olmus tabi kis sezonu basladi
Simdide eksikleri yazip buyuklerimizle gidecegiz alisverise
Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etain insallah
Bu arada bebegimin hareketlerini hissediyorum 3 haftadir cok net
Sizlerde durumlar nasıl
Kismetse cuma detayli ult. Girecegiz hayirlisiyla guzel haberlerimizi paylasirim

Çok heves yapmıştı kendi istediği bir isim olsun diye uğraştı böyle birşey beklemiyordu sanırım
Amaan bide bunu düşünecek değilim
kaç yaşında görümcen :)
hani yaşı ufaksa filan hevesini anlarımda kendini bilen biri çocuğa isim koymanın anne baba hakkı olduğunuda bilmeli

kızalr kasıklarızda grı oluyomu ya ben aya kalkerken kasılıyom agrıyo kasıklarım dik yuruyemiyim sonra geçiyo ama batıyo

maşallah bende pazar günü için eşime daha erken diyip durdurttum yoksa beşik almaya gidecektik bizde :)
siz epey erken hazırlamışsınız sağlıkla kullansın inş

Yaa bosversene guzel seylere bak.. ben eve gelmeyi dort gozle bekliyorm netten kokulu tas yapimina kapi susu yapimina falan bakmak icin sen de onlara bak okdr tatlilar ki kendin yapmak istersen fikir olur

Oy oy hazırlıklar baya bitmiş gibi
Darısı bizi ben daha hiç başlamayanlardanım
Allah nasip ederse kasım sonunda başlarım diye düşünüyorum
Detaylı ultrasonu hayırlısıyla bir atlatalım da
Benimde PaZartesi hayırlı güzel haberler hepimize inşallah

Yaa bosversene guzel seylere bak.. ben eve gelmeyi dort gozle bekliyorm netten kokulu tas yapimina kapi susu yapimina falan bakmak icin sen de onlara bak okdr tatlilar ki kendin yapmak istersen fikir olur
Bu gün neden böyle bir aptalıık yaptım bende anlamadım ki
Kokulu taşı Doğumda mı dağıtmak için diyorsun

tulumların nasıldı canım, kadife filan yada kapitone kalın tulumlarmı onlardamı penye yoksa
Pamuklu penye aldım sadece bir tane yeğenimin kadife tulumu vardı onu giydirdim ama dediğim gibi isilik oldu ensesi hemen sıcakta . Bir de emzirirken inanılmaz terliyor bebişler. Çok kalın kıyafetlere gerek yok bence . Ama tabi ki birinin memnun kaldığından bir diğer kişi memnun kalmayabiliyor.

Bu gün neden böyle bir aptalıık yaptım bende anlamadım ki
Kokulu taşı Doğumda mı dağıtmak için diyorsun
Evet canim ben kendim yapcm kaliplarini da netten alcm yildiz seklinin uzerine isim yaziyolar uzerine prenses taci.. pembis pembis gri renkle veya gumus renkle okdr tatli oluyolar ki

Bak kuZum bide öyle varmış
Aa tamam onu da görmüştüm babynest şeklinde. O da güzel olabilir biraz pahalı ama. Bi de ev tipi anakucağım filan var kızımdan. Diğeri benim işimi görecek.
5 yıl önce aynısını 50 tl civarında almıştım, çok uygun almışsın gerçekten.
Birçok siteye baktım gerçekten uygun oldu. Almayı düşünenler varsa kaçırmasın. Nasıl memnun kaldınız mı diye soracaktım ama sonraki yorumda yazmışsın. Biz de düz zeminde kusma çok yaşadık yastıklarla halletmeye çalışıyordum birsürü uğraş.. bu çok rahat olacak

Ben paylasmistim reflu yatagini canm.. ben de aldm ayni siteden kiraz cekirdekli aldm ben de. Peki bu reflu yatagi varken babyneste ihtiyac olur mu ki acaba ondan da almak gerekir mi

Ben de o ev tipi onlara baktım ilkden çok hoşuma gitti
Hatta ilk heveslendiğim şey o olmuştu
Netten çok karşıma çıkıyordu
Sonra reflü yatağını görünce dedim ki
Reflü yatağını öyle alayım
Çünkü hem onu al hemde onu al pahalıya geliyor

kaç yaşında görümcen :)
hani yaşı ufaksa filan hevesini anlarımda kendini bilen biri çocuğa isim koymanın anne baba hakkı olduğunuda bilmeli
28 yaşında ilk yeğeni olacak sanırım ondan abartılı bir heves yaptı
Neyse hayırlısı artık bakıcaz:)

SEPTEMBER LOVE canım bende bi ara kafayı öyle videolara taktım izledim durdum
Ama kesinlikle izlememeli,stres yapmamalıyız.
Erken Doğum hikayelerini çok okudum diye o zamandan korku yapıştı üstüme
İyi düşünelim iyi olsun
Bende 7.ayda başlarım alışverişe daha erken

Bugün abimin eşiyle konuştum
Bende erken deyip durdum alışveriş için sonra 7.ayda biraz alışveriş yaptık birkaç hafta sonra erken Doğumla geldi bebiş dedi.
Ama maşallah 8.ayda doğmasına rağmen hiç küvez de kalmadı yada zayıf doğmadı yeğenim,iyi ki erken doğurmuşum dedi.
Zaten yengem hep tombik bebişler doğuruyor.
Ne yiyip içiyorsa artık

bende babynesti kayınvalideme diktircem, yaparım dedi tabi bügünden sonra yaparsa :) tlf bozulmuştu tamire görümcemle gönderdim, bir anda whatsap yazışmalarım aklıma geldi ablamla yengemle arkadaşlarımla yaptığım birkaç çekiştirdiğim durum olmuştu onları okursaeşimede çaktırmadan senle özel yazışmalarımız var ya okumaz filan dime dedim yok canım daha neler diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…