5 yıl önce aynısını 50 tl civarında almıştım, çok uygun almışsın gerçekten.Mrblar burda reflü yatağından bahsedilmişti e bebekte indirim vardı 90 liraydı şimdi bakayım dedim indirim bitmiş. Burdan bi arkadaş bahsetmişti amazon.com.tr de uygun diye. Az önce ordan 56 liraya aldım. Almayı düşünenler olursa diye yazıyorum. E bebekte şuan 110 lira aynısı. Diğer sitelerde de pahalı. Ben kiraz çekirdekli olanı almadım yorumlarda pek işe yaramadığından bahsedilmiş. Bi de kiraz çekirdeği torbasını fırında ısıt tekrar oraya koy ayrıntılı şeyler pek kullanışlı olmuyor. Bi de manisadayım ev sıcak oluyor o sıcakta onu ısıtıp kullanmam diye düşünerek öyle tercih ettim. Kiraz çekirdekli olanı düşünen varsa o da 70 lira amazonda. E bebekte 120 lira.
tulumların nasıldı canım, kadife filan yada kapitone kalın tulumlarmı onlardamı penye yoksaMerhabalar ben de bebek kıyafetleri ile ilgili birkaç deneyimimden bahsetmek istiyorum. ben Doğumdan önce birkaç tane hastane çıkışı ve 0-3 ay tulum almıştım sadece . set halinde alınca kullanılmayan parçaları da oluyor boşuna hem kalabalık yapıyor hem de para veriliyor .benim kızım 50 cm doğdu ve 0-3 ay aldıklarım çok büyük geldi boyun kısmı baya açıkta kalıyordu ve üşüyordu orası (yada ben üşüdüğünü düşünüyordum) bence Doğuma yakın bebeğin tahmini boyuna göre almak daha mantıklı bu sefer öyle yapacağım. Bir de ben ilk ay haricinde hep ayaksız tulum kullandım ve çok rahat ettim. patikli tulumlarda bebek hemen uzayınca ayakları geriyor. Ayaksızlarda çorabı yukarı doğru çekince daha uzun süre kullanabiliyordum.
Kızım ocak ayında ve Eskişehir'de doğdu havalar 3 ay çok soğuktu ama ben zıbın üzerine tulum giydirdim evin içinde sadece. Bebekler sıcaktan hemen isilik olabiliyor.
Bir de kızım alerjikti birsürü yün yelek vesaire gelmişti ama hiçbirini giydirmedim. Penye yelek bile giydirmedim annelerin baskısına rağmen
Evet kuZum sabah oldum aşı şimdilik fena değilCanim hayırlı olsun asilanmissin insallah kolay atlatirsin ben de cok korkuyorm yaptirmaktan
Bence 0-6 ayTulumları 0-3 0-6 mı alalım Peki
isim koymayı çok istiyorsa doğursun Alla Allaaa.Görümcem isim öneriyordu devamlı
Tel de konuşurken de bebiş için İlayda dedim
Babam koydu ismini dedim küstü
Gelecek ay buraya gelecekti
Nedense vazgeçti
Herkes isim önerip duruyor şimdilik kalsın dedik eşimle bi ismi yok şuan kızımın
Biz kızımda almıştık 2 aylıkken, beşiğinin içinde bunda yatıyordu, reflü 2-3 gün içinde azaldı, düz zeminde yatınca hemen reflü oluyordu.Reflü yatağı gerekli mi diyenler için. İlk bebeğim çok kusan bi bebekti reflü vardı. Uyuyup yatırınca ağzını buruşturur süt ağzına geldiği için rahatsız olur hemen uyanırdı. Yastığın üzerine yüzüstü yatırmadığım mı kalmadı ne çok uğraşmıştım. Onda kullanmadım bu bebeğimde kullanıcam. Yandaki yastıkların düşmeyi engellemesi, eğimli olduğundan kusmayı boğulmayı engellemesi açısından kullanışlı olacağını düşünüyorum. Yorumları da okuyarak almaya karar verdim
Her gün çamaşır yıkanıyor küçükken. Çok bile olsaValla ben deneyimli değilim bu konuda ama blogların yalancısıyım. Sık çamaşır yokayabileceksen 10 taneye gerek yok heralde 5-6 tane yeter diyorlar ama yıkayamazsan 10 ancak yeter heralde
Benimkinde tulun yok, zıbın alt patikli üst önden çıtçıtlı, 10 parça Aziz bebe e bebekten aldım geçen. Foto atayım birazdanaynen nasıl alıştırırsak öyle gidiyor aslında, sen izmirdeymişin bizden daha şanlısın,
hastahane çıkışı için annem alırım dedi, sanırım onun dışında birde isimli tulum yaptırıcam, 2 tanede takım almıştım yeterli olur. e bebekte hastahane çıkışı beğenmiştim, iiçinde hem tulum hem alt üst takımı vardı, senin takımda nasıldı ?
kaç yaşında görümcen :)Çok heves yapmıştı kendi istediği bir isim olsun diye uğraştı böyle birşey beklemiyordu sanırım
Amaan bide bunu düşünecek değilim
maşallah bende pazar günü için eşime daha erken diyip durdurttum yoksa beşik almaya gidecektik bizde :)Hanımlar nasılsınız
Uzun süredir giremedim
Eşimin heyecanı sayesinde 17.haftada hem karyola hem dolap aldık
Uyku seti
Kıyafet
Biberon
Banyo ürünleri vs. hazırladık odamızı ufak tefek şeyler kaldı artik agirdan aldiriyorum aslinda erken davrandigimiz iyi oldu fiyatlar acayip arttı
Aldigimiz 150tl olan uyku seti su an 400 tl olmus tabi kis sezonu basladi
Simdide eksikleri yazip buyuklerimizle gidecegiz alisverise
Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etain insallah
Bu arada bebegimin hareketlerini hissediyorum 3 haftadir cok net
Sizlerde durumlar nasıl
Kismetse cuma detayli ult. Girecegiz hayirlisiyla guzel haberlerimizi paylasirim
Yaa bosversene guzel seylere bak.. ben eve gelmeyi dort gozle bekliyorm netten kokulu tas yapimina kapi susu yapimina falan bakmak icin sen de onlara bak okdr tatlilar ki kendin yapmak istersen fikir olurEvet kuZum sabah oldum aşı şimdilik fena değil
Sadece bu gün ruhsal sıkıntılar yaşıyorum
Salak gibi netten olmadık şeyler bakıp izliyorum
Kendimi strese sokuyorum
Çok erken Doğum yok bu yok şu
Ne oldu bu gün bana anlamadım bende
Oy oy hazırlıklar baya bitmiş gibiHanımlar nasılsınız
Uzun süredir giremedim
Eşimin heyecanı sayesinde 17.haftada hem karyola hem dolap aldık
Uyku seti
Kıyafet
Biberon
Banyo ürünleri vs. hazırladık odamızı ufak tefek şeyler kaldı artik agirdan aldiriyorum aslinda erken davrandigimiz iyi oldu fiyatlar acayip arttı
Aldigimiz 150tl olan uyku seti su an 400 tl olmus tabi kis sezonu basladi
Simdide eksikleri yazip buyuklerimizle gidecegiz alisverise
Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etain insallah
Bu arada bebegimin hareketlerini hissediyorum 3 haftadir cok net
Sizlerde durumlar nasıl
Kismetse cuma detayli ult. Girecegiz hayirlisiyla guzel haberlerimizi paylasirim
Bu gün neden böyle bir aptalıık yaptım bende anlamadım kiYaa bosversene guzel seylere bak.. ben eve gelmeyi dort gozle bekliyorm netten kokulu tas yapimina kapi susu yapimina falan bakmak icin sen de onlara bak okdr tatlilar ki kendin yapmak istersen fikir olur
Pamuklu penye aldım sadece bir tane yeğenimin kadife tulumu vardı onu giydirdim ama dediğim gibi isilik oldu ensesi hemen sıcakta . Bir de emzirirken inanılmaz terliyor bebişler. Çok kalın kıyafetlere gerek yok bence . Ama tabi ki birinin memnun kaldığından bir diğer kişi memnun kalmayabiliyor.tulumların nasıldı canım, kadife filan yada kapitone kalın tulumlarmı onlardamı penye yoksa
Evet canim ben kendim yapcm kaliplarini da netten alcm yildiz seklinin uzerine isim yaziyolar uzerine prenses taci.. pembis pembis gri renkle veya gumus renkle okdr tatli oluyolar kiBu gün neden böyle bir aptalıık yaptım bende anlamadım ki
Kokulu taşı Doğumda mı dağıtmak için diyorsun
Aa tamam onu da görmüştüm babynest şeklinde. O da güzel olabilir biraz pahalı ama. Bi de ev tipi anakucağım filan var kızımdan. Diğeri benim işimi görecek.Bak kuZum bide öyle varmış
Birçok siteye baktım gerçekten uygun oldu. Almayı düşünenler varsa kaçırmasın. Nasıl memnun kaldınız mı diye soracaktım ama sonraki yorumda yazmışsın. Biz de düz zeminde kusma çok yaşadık yastıklarla halletmeye çalışıyordum birsürü uğraş.. bu çok rahat olacak5 yıl önce aynısını 50 tl civarında almıştım, çok uygun almışsın gerçekten.
Ben paylasmistim reflu yatagini canm.. ben de aldm ayni siteden kiraz cekirdekli aldm ben de. Peki bu reflu yatagi varken babyneste ihtiyac olur mu ki acaba ondan da almak gerekir miAa tamam onu da görmüştüm babynest şeklinde. O da güzel olabilir biraz pahalı ama. Bi de ev tipi anakucağım filan var kızımdan. Diğeri benim işimi görecek.
Birçok siteye baktım gerçekten uygun oldu. Almayı düşünenler varsa kaçırmasın. Nasıl memnun kaldınız mı diye soracaktım ama sonraki yorumda yazmışsın. Biz de düz zeminde kusma çok yaşadık yastıklarla halletmeye çalışıyordum birsürü uğraş.. bu çok rahat olacak
Aa tamam onu da görmüştüm babynest şeklinde. O da güzel olabilir biraz pahalı ama. Bi de ev tipi anakucağım filan var kızımdan. Diğeri benim işimi görecek.
Birçok siteye baktım gerçekten uygun oldu. Almayı düşünenler varsa kaçırmasın. Nasıl memnun kaldınız mı diye soracaktım ama sonraki yorumda yazmışsın. Biz de düz zeminde kusma çok yaşadık yastıklarla halletmeye çalışıyordum birsürü uğraş.. bu çok rahat olacak
28 yaşında ilk yeğeni olacak sanırım ondan abartılı bir heves yaptıkaç yaşında görümcen :)
hani yaşı ufaksa filan hevesini anlarımda kendini bilen biri çocuğa isim koymanın anne baba hakkı olduğunuda bilmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?