2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende çevremde çok duyduğum için erkenden almak istiyorum, birde ilk bebek inanılmaz bir heves var, bazen keşke bebek için bir bütçe hazırlayıp öyle yapsaydık diyorum, malum evlenir evlenmez kaldım düğün borçları vs derken bazı şeyler zorlayacak, ama drduramıyorum kendimi

Evet canim ben kendim yapcm kaliplarini da netten alcm yildiz seklinin uzerine isim yaziyolar uzerine prenses taci.. pembis pembis gri renkle veya gumus renkle okdr tatli oluyolar ki
Bir çok arkadaşım taş yapıyor
Bende hiç beceremem hee onların üstüne veririm o işleri ben odasını süslerim zaman geçsin diye

O kadın sana elbiseler diksin sende onun dedikodusunu yap kötü gelin işte ne olacak
Okursa olur

Doğru kuZum hele bizim hiç okumamamız lazım
Çok zor yollardan çektik
Ben diyorum ki hayırlısı ile ayrıntılı ultrason olsun
Ondan sonra nette bir sürü yararlı alışveriş video var onları izler bir liste çıkartırım kendime
Kasım ayı sonu aralık başı yavaş yavaş başlarız birden yüklenme olmasın diye

Kıss erken Doğum deme Allah korusun her Bebek Yiğenin kadar şanşlı olmuyor
Hayırlısıyla sağlıkla zamanında gelsinler
Ama hazırlık için en ideal zamanlar bence 6 ayın sonu 7 ayın başları ideal olur diye düşünüyorum

Buna göre ben göre 4 aylık hamile oluyorum
Ben herkese 5 Aylık diyorum şaka mı bu

Eklentiler

• 4A9D38CA-ECEC-4385-96A1-D75A435ED5AB.webp
    18 KB · Görüntüleme: 56
Dogum kilosu genetikmis canim ve genelde babaya cekermis arkadasim yeni dogum yapti hamilelikte 9 kg aldi bebek 3.800 dogdu yine bi tanidigim hamileliginde 25 kg aldi bebek 2.500 dogdu yani yediginlede cok alakasi yokmus

İyi de bu topikteki 1. Sayfaya baktığımda haftaya 6. Aya gireceğim yazıyor nasıl oluyor
4 ay 1 gün bile 5. ayın içindesin demek yani 4 ay bitmiş. 4 ay 29 günlük de 5. ayın içinde

5 ay bitince de 6. ayın içinde oluyorsun, 5 ay 1 günlükten itibaren 6. ayın içindesin, en güzeli hafta hafta söylemek.

Aynı durumdayız 5aylık evli 4 aylık hamile biri olarak hem evlilik borçları hemde bebek hazırlığı durumumuz var
Ben çalışmıyorum eşimin işi çok zor
Canım kocam ya zavallı

Aynen öyle eşim de Ocak ayında başlayalım dedi

Malum benim site de katıldığım gün var
Ocak’ta ben almış olacağım
O parayı kullanırız dedi

Sağlıkla zamanın da gelsinler tabi canım
Dogum kilosu genetikmis canim ve genelde babaya cekermis arkadasim yeni dogum yapti hamilelikte 9 kg aldi bebek 3.800 dogdu yine bi tanidigim hamileliginde 25 kg aldi bebek 2.500 dogdu yani yediginlede cok alakasi yokmus
3 çocuğu var ilk ikisi kilolu doğdu
3.de korktu açıkçası o kadar iyi beslenmedi annem hep kızardı
Kızı daha zayıf doğdu
Bilimsel açıklaması vardır muhakkak
Konunun uzmanı değilim
Sıradan vatandaş olarak izlenimlerimi paylaşıyorum

Hafta söylüyorum yanı kaç aylık diye soruyorum
Bende 5 diyorum ama demek ki doğru söylüyormuşum genede
20+2 deyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…