Bugün abimin eşiyle konuştum
Bende erken deyip durdum alışveriş için sonra 7.ayda biraz alışveriş yaptık birkaç hafta sonra erken Doğumla geldi bebiş dedi.
Ama maşallah 8.ayda doğmasına rağmen hiç küvez de kalmadı yada zayıf doğmadı yeğenim,iyi ki erken doğurmuşum dedi.
Zaten yengem hep tombik bebişler doğuruyor.
Ne yiyip içiyorsa artık
Bir çok arkadaşım taş yapıyorEvet canim ben kendim yapcm kaliplarini da netten alcm yildiz seklinin uzerine isim yaziyolar uzerine prenses taci.. pembis pembis gri renkle veya gumus renkle okdr tatli oluyolar ki
bende babynesti kayınvalideme diktircem, yaparım dedi tabi bügünden sonra yaparsa :) tlf bozulmuştu tamire görümcemle gönderdim, bir anda whatsap yazışmalarım aklıma geldi ablamla yengemle arkadaşlarımla yaptığım birkaç çekiştirdiğim durum olmuştuonları okursa eşimede çaktırmadan senle özel yazışmalarımız var ya okumaz filan dime dedim yok canım daha neler diyor
Doğru kuZum hele bizim hiç okumamamız lazımSEPTEMBER LOVE canım bende bi ara kafayı öyle videolara taktım izledim durdum
Ama kesinlikle izlememeli,stres yapmamalıyız.
Erken Doğum hikayelerini çok okudum diye o zamandan korku yapıştı üstüme
İyi düşünelim iyi olsun
Bende 7.ayda başlarım alışverişe daha erken
Kıss erken Doğum deme Allah korusun her Bebek Yiğenin kadar şanşlı olmuyorBugün abimin eşiyle konuştum
Bende erken deyip durdum alışveriş için sonra 7.ayda biraz alışveriş yaptık birkaç hafta sonra erken Doğumla geldi bebiş dedi.
Ama maşallah 8.ayda doğmasına rağmen hiç küvez de kalmadı yada zayıf doğmadı yeğenim,iyi ki erken doğurmuşum dedi.
Ne yiyip içiyorsa artık
4buçuk aylıksınBuna göre ben göre 4 aylık hamile oluyorum
Ben herkese 5 Aylık diyorum şaka mı bu
Dogum kilosu genetikmis canim ve genelde babaya cekermis arkadasim yeni dogum yapti hamilelikte 9 kg aldi bebek 3.800 dogdu yine bi tanidigim hamileliginde 25 kg aldi bebek 2.500 dogdu yani yediginlede cok alakasi yokmusBugün abimin eşiyle konuştum
Ne yiyip içiyorsa artık
Kısss sende 3 buçuk aylıksın o zaman4buçuk aylıksın
Ben bu hafta 4bucuk demeye başladımBuna göre ben göre 4 aylık hamile oluyorum
Ben herkese 5 Aylık diyorum şaka mı bu
İyi de bu topikteki 1. Sayfaya baktığımda haftaya 6. Aya gireceğim yazıyor nasıl oluyorBen bu hafta 4bucuk demeye başladım
4 ay 1 gün bile 5. ayın içindesin demek yani 4 ay bitmiş. 4 ay 29 günlük de 5. ayın içindeİyi de bu topikteki 1. Sayfaya baktığımda haftaya 6. Aya gireceğim yazıyor nasıl oluyor
Aynı durumdayız 5aylık evli 4 aylık hamile biri olarak hem evlilik borçları hemde bebek hazırlığı durumumuz varbende çevremde çok duyduğum için erkenden almak istiyorum, birde ilk bebek inanılmaz bir heves var, bazen keşke bebek için bir bütçe hazırlayıp öyle yapsaydık diyorum, malum evlenir evlenmez kaldım düğün borçları vs derken bazı şeyler zorlayacak, ama drduramıyorum kendimi
Aynen öyle eşim de Ocak ayında başlayalım dediDoğru kuZum hele bizim hiç okumamamız lazım
Çok zor yollardan çektik
Ben diyorum ki hayırlısı ile ayrıntılı ultrason olsun
Ondan sonra nette bir sürü yararlı alışveriş video var onları izler bir liste çıkartırım kendime
Kasım ayı sonu aralık başı yavaş yavaş başlarız birden yüklenme olmasın diye
Sağlıkla zamanın da gelsinler tabi canımKıss erken Doğum deme Allah korusun her Bebek Yiğenin kadar şanşlı olmuyor
Hayırlısıyla sağlıkla zamanında gelsinler
Ama hazırlık için en ideal zamanlar bence 6 ayın sonu 7 ayın başları ideal olur diye düşünüyorum
3 çocuğu var ilk ikisi kilolu doğduDogum kilosu genetikmis canim ve genelde babaya cekermis arkadasim yeni dogum yapti hamilelikte 9 kg aldi bebek 3.800 dogdu yine bi tanidigim hamileliginde 25 kg aldi bebek 2.500 dogdu yani yediginlede cok alakasi yokmus
Hafta söylüyorum yanı kaç aylık diye soruyorum4 ay 1 gün bile 5. ayın içindesin demek yani 4 ay bitmiş. 4 ay 29 günlük de 5. ayın içinde
5 ay bitince de 6. ayın içinde oluyorsun, 5 ay 1 günlükten itibaren 6. ayın içindesin, en güzeli hafta hafta söylemek.
Ben herkese 4 aylık diyorumİyi de bu topikteki 1. Sayfaya baktığımda haftaya 6. Aya gireceğim yazıyor nasıl oluyor
Benim 1 hafta sonra 4 ay bitiyor kuzum 16+0 olduk bugün. 17+1 de 4 ay bitiyorKısss sende 3 buçuk aylıksın o zaman
Bebiş nasılmış
Mesela seninde 4 ayın bitmiş oluyorBen herkese 4 aylık diyorum
17+3 günlük bebeğim
Maşalllah kuZumm ayrıntılı için gün konuştunuz mu kuZumBebek iyi canım bir sorun yok çok şükürSEPTEMBER LOVE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?