- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Evet aynen işteBenim 1 hafta sonra 4 ay bitiyor kuzum 16+0 olduk bugün. 17+1 de 4 ay bitiyor
Haftaya tekrar gideceğiz kuzum ayrıntılıyı konuşacaz önce bi ben bakıcam sonra sizi yönlendireceğim dedi. Elini yüzüne koymuş düşünceli düşünceli yatıyor. Ayağı da yüzünde ayağını emmeye çalışıyor olabilir dedi doktorMaşalllah kuZumm ayrıntılı için gün konuştunuz mu kuZum
Amin canım benim inşallah valla bugün yine sinirden ağlayacaktım en son. Kafayı yicek gibi oluyorum ya hele gece uyanınca ama yapacak bir şey yok malesef
Eki Görüntüle 2198176
Haftaya tekrar gideceğiz kuzum ayrıntılıyı konuşacaz önce bi ben bakıcam sonra sizi yönlendireceğim dedi. Elini yüzüne koymuş düşünceli düşünceli yatıyor. Ayağı da yüzünde ayağını emmeye çalışıyor olabilir dedi doktor
Herhalde canım haftaya konuşuruz dedi. 190 gram olmuş fındık kurdumaşalllah maşallah
Kısss büyümüş baksana
Haftaya bir daha bakacak demek 18 haftayı bekleyecek
Sende onlar mı aşık atıyorsun kuZumİlk çocuğuma hamileyken İngiltere prensesi Kate ilk çocuğuna hamileydi, aynı dönemdi hamileliğimiz. Üzerine 2 tane daha doğurdu. Şimdi de Meghan hamileymiş, ilkbaharda doğacakmış çocuğu, bence kızı olacak
Haftaya tekrar kontrol var yanıHerhalde canım haftaya konuşuruz dedi. 190 gram olmuş fındık kurdu
Esas meghan beni kiskanmis hıhh benden gordu de hamile kaldiSende onlar mı aşık atıyorsun kuZum
Meghan acaba doktor kontrolünü ne kadar bir gidiyordur
Eve ultrason aleti alır bence
Evet daha olmadık 5 :)Buna göre ben göre 4 aylık hamile oluyorum
Ben herkese 5 Aylık diyorum şaka mı bu
Ya ben anlamadım ki canım önce ben bakacağım sonra sizi yönlendireceğim uzmana dedi anlamadım pek bişey. Haftaya konuşuruz deyince de üstelemedim. Demir ilacı verecekti bulantılarım devam ediyor deyince 20. Haftadan sonra başlarız o zaman dedi. Arttırabilir bulantını dediHaftaya tekrar kontrol var yanı
Başka bir doktora yönlerdirme yapacak demek
Keşke kendi yapsa bari onun içinde ek ücret vermezsiniz
ama etik olan onların okumaması
O kadın sana elbiseler diksin sende onun dedikodusunu yap kötü gelin işte ne olacak
Okursaolur
Aynı durumdayız 5aylık evli 4 aylık hamile biri olarak hem evlilik borçları hemde bebek hazırlığı durumumuz var
Ben çalışmıyorum eşimin işi çok zor
Canım kocam ya zavallı
bebişlerimiz bereketiyle gelsin inşallah :)
bende 4,5 aylığım diyorum :) bana genelde okadar oldumu hiç belli değil diyolar, senin anlaşılıyormu çok dışarıdan durumun, beni tanıyanlar ağırlaşmadın filan diyorlar inş böyle devam ederimHafta söylüyorum yanı kaç aylık diye soruyorum
Bende 5 diyorum ama demek ki doğru söylüyormuşum genede
20+2 deyim
ayh maşallah canım renklide epey belli oluyormuş, bişey merak ettim yüz tipi size filan benziyormu ben bu görüntüden sanki çok yuvarlak yüz hatlı olmayacak gibi hissettim daha keskin hatları,uzun yüzlü gibi sizde öylemisiniz anne babaEki Görüntüle 2198176
Haftaya tekrar gideceğiz kuzum ayrıntılıyı konuşacaz önce bi ben bakıcam sonra sizi yönlendireceğim dedi. Elini yüzüne koymuş düşünceli düşünceli yatıyor. Ayağı da yüzünde ayağını emmeye çalışıyor olabilir dedi doktor
Daha ne yazacaksın pis gelin seniama etik olan onların okumamasıyani inşallah okumaz :) :) çok dedikodu tarzı şeyler değilde mesela geçen hepsini annemler kayınvalidemler davet etmiştim gelinimiz biz bize oluruz sanırdım yazmış, bende aman aradan onlarda çıksın istedim, sizi bir gün ayriyetten alcam demişim
bidaha bırakmayacağım buda bana ders olsun :) dedikodumu yapıp silicemDaha ne yazacaksın pis gelin seni
Resmen kayınvalideni fazlalık olduğunu kabul etmişsin
17 haftalıkken 4 aylık olunuyor. 5. Aya girilmiş oluyor ama genelde doktor takiplerinde de biten ay söylenir. Yoksa 9. Ay bittiğinde 10 aylık hamileyim dememiz gerekirBuna göre ben göre 4 aylık hamile oluyorum
Ben herkese 5 Aylık diyorum şaka mı bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?