2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Maşalllah kuZumm ayrıntılı için gün konuştunuz mu kuZum
Haftaya tekrar gideceğiz kuzum ayrıntılıyı konuşacaz önce bi ben bakıcam sonra sizi yönlendireceğim dedi. Elini yüzüne koymuş düşünceli düşünceli yatıyor. Ayağı da yüzünde ayağını emmeye çalışıyor olabilir dedi doktor

İlk çocuğuma hamileyken İngiltere prensesi Kate ilk çocuğuna hamileydi, aynı dönemdi hamileliğimiz. Üzerine 2 tane daha doğurdu. Şimdi de Meghan hamileymiş, ilkbaharda doğacakmış çocuğu, bence kızı olacak

Nurbal27 -Piraye kızlar benim bulantılar geçti çok şükür. Kızımda bulantılar 25.haftadan sonra baya farkedilir derecede azalmıştı. Umarım sizinki de o zamana kadar geçer. Sizleri öyle iyi anlıyorumki Allahım size güç versin çeken anlar bu durumu. Allah kolaylaştırsın.

Amin canım benim inşallah valla bugün yine sinirden ağlayacaktım en son. Kafayı yicek gibi oluyorum ya hele gece uyanınca ama yapacak bir şey yok malesef

maşalllah maşallah
Kısss büyümüş baksana
Haftaya bir daha bakacak demek 18 haftayı bekleyecek

Sende onlar mı aşık atıyorsun kuZum
Meghan acaba doktor kontrolünü ne kadar bir gidiyordur
Eve ultrason aleti alır bence

Haftaya tekrar kontrol var yanı
Başka bir doktora yönlerdirme yapacak demek
Keşke kendi yapsa bari onun içinde ek ücret vermezsiniz
Ya ben anlamadım ki canım önce ben bakacağım sonra sizi yönlendireceğim uzmana dedi anlamadım pek bişey. Haftaya konuşuruz deyince de üstelemedim. Demir ilacı verecekti bulantılarım devam ediyor deyince 20. Haftadan sonra başlarız o zaman dedi. Arttırabilir bulantını dedi

O kadın sana elbiseler diksin sende onun dedikodusunu yap kötü gelin işte ne olacak
Okursa olur
ama etik olan onların okumamasıyani inşallah okumaz :) :) çok dedikodu tarzı şeyler değilde mesela geçen hepsini annemler kayınvalidemler davet etmiştim gelinimiz biz bize oluruz sanırdım yazmış, bende aman aradan onlarda çıksın istedim, sizi bir gün ayriyetten alcam demişim

5 bitince 5 aylık olmayacakmıyız bu 6 aylık çocuğa 1 yaşında demek gibi oluyor

Hafta söylüyorum yanı kaç aylık diye soruyorum
Bende 5 diyorum ama demek ki doğru söylüyormuşum genede
20+2 deyim
bende 4,5 aylığım diyorum :) bana genelde okadar oldumu hiç belli değil diyolar, senin anlaşılıyormu çok dışarıdan durumun, beni tanıyanlar ağırlaşmadın filan diyorlar inş böyle devam ederim

ayh maşallah canım renklide epey belli oluyormuş, bişey merak ettim yüz tipi size filan benziyormu ben bu görüntüden sanki çok yuvarlak yüz hatlı olmayacak gibi hissettim daha keskin hatları,uzun yüzlü gibi sizde öylemisiniz anne baba

Daha ne yazacaksın pis gelin seni
Resmen kayınvalideni fazlalık olduğunu kabul etmişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…