2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Mesela seninde 4 ayın bitmiş oluyor
5 girmiş oluyorsun
Evet ama ben 4 aylık diyorum herkese
4 bittiği için

3lü yada 4lü testi sordun mu

Neler çekiyorum Allah biliyor
O kadar zor geçiyor ki günler
İnşallah bizlen de biter en kısa zamanda

Ben paylasmistim reflu yatagini canm.. ben de aldm ayni siteden kiraz cekirdekli aldm ben de. Peki bu reflu yatagi varken babyneste ihtiyac olur mu ki acaba ondan da almak gerekir mi
Çok sağol canım sayende çok uyguna aldım. Burda okudum ama kimin yazdığını hatırlayamadım. Az kalsın e bebekte indirim var diye ordan alacaktım babynest hiç kullanmadım almayı düşünmüyorum çünkü kızımdan ev tipi anakucağımız var sırt kısmı 3 kademe olarak ayarlanabiliyor sallanabiliyor tekerlekli taşıması filan kolay. Babynest kullananlar varsa burda yazarlar kullanışlı mı diye

selam kızlar.
havalardan mıdır nedir bende birkaç gündür inanılmaz bir halsizlik var.
benim gibi olan var mı?

şu hafta ay hesaplamalarınız da beynimi yaktı artık error vereceğim
ben de sorana 5 aylık diyorum.
düz mantık 4x5:20 yani 5 aylık bitti gitti

şu haftaya kdr hiç çıkarmayan ben,2gündür bulantıyla boğuşuyorum,midem yanıyor. hatta dün çıkardım bile.. tadım tuzum yok hiç.

benim ilki sezeryan mecbur buda öyle olacak inşallah yukarı çıkarda endişe yaşamadan gireriz doğuma

aşağı doğru büyürse plesanta previera oluyo o sıkıntılı bi durum inşallah yukarı çıkar baya da kişi varmış olabiliyo demekki

Canım benzemiyor yani açıkçası biz pek bebeğe de benzetmedik daha çok küçük

Bu ay konusu beni aştı
Ben hafta hafta söyleyim en iyisi misss gibi oh kafam rahat olur
Canım sana bi de şöyle bi hesap yöntemi söyleyeyim de kafan iyice karışsın ben de son adet tarihime göre hesap yapıyorum benimki 25 mayıs ya 10 gün sonra 25 ekimde tam 5 ay dolacak. Şuan 4.5 aylık hamileyim diyorum. Bu hesaba göre de 1 mart beklenen doğum tarihim 9 ay 4 güne denk geliyo. Yani hamilelik için 9 ay 10 gün derler ya bunda 6 gün eksik kalıyor. İşte bazı aylar 30 bazıları 31 şubat da kafasına göre takıldığından oluyor bu hesaplama zorluğu senin hesapta 4 hafta 1 ay olarak kabul edilirse hamilelik 10 ay olur o da tutmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…