Evet ama ben 4 aylık diyorum herkeseMesela seninde 4 ayın bitmiş oluyor
5 girmiş oluyorsun
3lü yada 4lü testi sordun muEki Görüntüle 2198176
Haftaya tekrar gideceğiz kuzum ayrıntılıyı konuşacaz önce bi ben bakıcam sonra sizi yönlendireceğim dedi. Elini yüzüne koymuş düşünceli düşünceli yatıyor. Ayağı da yüzünde ayağını emmeye çalışıyor olabilir dedi doktor
Neler çekiyorum Allah biliyor
Çok sağol canım sayende çok uyguna aldım. Burda okudum ama kimin yazdığını hatırlayamadım. Az kalsın e bebekte indirim var diye ordan alacaktımBen paylasmistim reflu yatagini canm.. ben de aldm ayni siteden kiraz cekirdekli aldm ben de. Peki bu reflu yatagi varken babyneste ihtiyac olur mu ki acaba ondan da almak gerekir mi
Bana her ay Şubat diyosun yaniiiişu hafta ay hesaplamalarınız da beynimi yaktı artık error vereceğim
ben de sorana 5 aylık diyorum.
düz mantık 4x5:20 yani 5 aylık bitti gitti
Bana her ay Şubat diyosun yaniiii
Aferin kanıtları hemencik yok etmen lazımbidaha bırakmayacağım buda bana ders olsun :) dedikodumu yapıp silicem
Sus kısss5 bitince 5 aylık olmayacakmıyız bu 6 aylık çocuğa 1 yaşında demek gibi oluyor
Bu ay konusu beni aştı17 haftalıkken 4 aylık olunuyor. 5. Aya girilmiş oluyor ama genelde doktor takiplerinde de biten ay söylenir. Yoksa 9. Ay bittiğinde 10 aylık hamileyim dememiz gerekir
Oyyy bende arada kusuyorum hala kokulara karşı çok hassasiyet varşu haftaya kdr hiç çıkarmayan ben,2gündür bulantıyla boğuşuyorum,midem yanıyor. hatta dün çıkardım bile.. tadım tuzum yok hiç.
insallah benimkide çıkar teşekkür ederimtehlikeli değil merak etmeyin. benim de öyleydi yukarı çıkmış bile
benim ilki sezeryan mecbur buda öyle olacak inşallah yukarı çıkarda endişe yaşamadan gireriz doğumaBen varım. Plesanta rahim ağzını kapatmıyor normal doğum için sıkıntı yok dedi doktorum. Sezeryan olursa önce plesantayı hızlı bi şekilde çıkarıp sonra bebeği çıkarmamız gerek acele hareket etmemiz gerek o da bi sorun değil dedi doktorum. İlk doğumum normaldi yine öyle istiyorum hayırlısıyla tabi
aşağı doğru büyürse plesanta previera oluyo o sıkıntılı bi durum inşallah yukarı çıkar baya da kişi varmış olabiliyo demekkiBenim de anterior yerleşimli. Zaman içinde rahim büyüdükçe yerleşimi değişebiliyor. Yukarı çıkarsa sıkıntı yok. Aşağı doğru büyürse doğum kanalına inebiliyor o zaman normal doğuma engel. yoksa bir sıkıntı yok
Canım benzemiyor yani açıkçası biz pek bebeğe de benzetmedik daha çok küçükayh maşallah canım renklide epey belli oluyormuş, bişey merak ettim yüz tipi size filan benziyormu ben bu görüntüden sanki çok yuvarlak yüz hatlı olmayacak gibi hissettim daha keskin hatları,uzun yüzlü gibi sizde öylemisiniz anne baba
Unuttum desemEvet ama ben 4 aylık diyorum herkese
4 bittiği için
3lü yada 4lü testi sordun mu
Neler çekiyorum Allah biliyor
O kadar zor geçiyor ki günler
İnşallah bizlen de biter en kısa zamanda
Ayrtınlı yapacakmış 3/4 Gerek duymaz kiUnuttum desem
Canım sana bi de şöyle bi hesap yöntemi söyleyeyim de kafan iyice karışsınBu ay konusu beni aştı
Ben hafta hafta söyleyim en iyisi misss gibi oh kafam rahat olur
aaa hadi gözün aydın,var mı bişeyler peki? yok sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?