2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kısssss benim son adet tarihim 20 mayıs ama Senin hafta benimkinden büyük
Hiç aklım karışmamışdı sağol şimdi Arap saçı gibi oldu
Bak şimdi O zaman konu sahibesine söyleyin
O ilk baştaki yazıyı silsin
Onun yüzüne bu hale geldik

Aaaa döndü dolaştı suç benim olduuuu

Aaaa döndü dolaştı suç benim olduuuu
Tamam işte tek suçlu bulundu oh bee
Kısss senin yüzüne kaç saattir millet bana laf anlatmaya çalışıyor
Bu işi çöz ya da bilmıyorum bacım çözemiyorsan kalsın öyle valla çukur başlıyor ben onu izleyeceğim
Sana kolay gelsin

Şimdi benimde karıştı benimde sat 31 mayıs ama günlerimiz denk nasıl oluyor ... geç döllenmemi yeni sat mı belirlediler sana

Şimdi benimde karıştı benimde sat 31 mayıs ama günlerimiz denk nasıl oluyor ... geç döllenmemi yeni sat mı belirlediler sana
Şuanda aklım çorba oldu valla
Bende anlamadım bu işi 1 hafta geç olmuş oluyor
Haftaya doktoruma 2 ci soru olarak bunuda soracağım mutlaka

Selam kızlar. Nasılsınız? Bu atalar pek okuyamıyorum. Eşim gidince dahil olacağım aranıza. Bir şey sormak istiyorum. Benimle aynı haftada olan arkadaşlar ben bebepi hiç hissetmiyorum. Normal mi acaba? Bi kıpırtı tıkırtı yok. Usg de de çok hareketli değildi. Zaten dr 1 dk ancak bakıyor. İlk kızımda sakindi ama ikisi de aynı olmaz herhalde?

Saç boyayan varmi aranızda
Aslında bende istemem ama çok kötü durumdayım.kardesimin düğünü de var kararsız kaldım.doktorum boyayabilirsin dedi

Boşver canım çok da şaapmamak lazım. 5.ay içindeyiz işte izleme kız çukur mukur çok şiddet var

SEPTEMBER LOVE senin tarihi doktor mu belirledi. Benim sat 5 haziran beklenen 12 mart.
Doğum tarihi değişmişti en son 3 mart demişti doktor
Ya biz doktora gidince ultrasonda bebeği görüyoruz dünya duruyor doktor ne diyor duymuyoruz bile
Ama bu sefer eşimede dedim sat gününü doktora soracağım aklımda soru işareti gitsin

Ilk cocugun olmasina ragmen guclu hissediyorsun tekmeleri. O tarihi degistireceksin yakinda bence. Ayrica gec dollenme bile olsan 9 mart olmasi imkansiz.

Eklentiler

• Screenshot_2018-10-15-22-08-02-1.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…