- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Evet kuZum ama benim artık normal 20 haftanın içindeyimDayanamıyorum çok istiyorum hissetmeyi ya. Sen bariz hissediyor musun canım
Baya baya sağlam tekme hissediyorumIlk cocugun olmasina ragmen guclu hissediyorsun tekmeleri. O tarihi degistireceksin yakinda bence. Ayrica gec dollenme bile olsan 9 mart olmasi imkansiz.
Ben hep diyorum Allah nasip ederse şubatın son haftası Doğum olacak diye :)Ilk cocugun olmasina ragmen guclu hissediyorsun tekmeleri. O tarihi degistireceksin yakinda bence. Ayrica gec dollenme bile olsan 9 mart olmasi imkansiz.
Canım bende çok çok hissetmiyorum ara ara bazı kıpırtılar oluyor sadece son zamanlarda. Ultrasonda çok hareketli ama. Doktora sordum hissetmiyorum hareketlerini diye. Bebeğin pozisyonuyla da alakalı olabilir dedi. Belki senin bebiş ultrasonda uyurken denk gelmiştir sanaSelam kızlar. Nasılsınız? Bu atalar pek okuyamıyorum. Eşim gidince dahil olacağım aranıza. Bir şey sormak istiyorum. Benimle aynı haftada olan arkadaşlar ben bebepi hiç hissetmiyorum. Normal mi acaba? Bi kıpırtı tıkırtı yok. Usg de de çok hareketli değildi. Zaten dr 1 dk ancak bakıyor. İlk kızımda sakindi ama ikisi de aynı olmaz herhalde?
Oy bizde gelsek o zamanlara ya hissetmeyi çok istiyorum. Yorgundur yatıyordur belkide annesi yarın sabaha hareketlenir artık :))Evet kuZum ama benim artık normal 20 haftanın içindeyim
Bazı gün kıpır kıpır bazı gün zoraki oynatıyorum
Bende ilk 18 haftalarında hissettim
Geçen gün babasına da hissettirdim babası çok garip oldu :)
Mesela bu akşam çok sessiz hiç ses vermıyor öyle de olunca aklım takılıyor ister istemez
Allah allah dinlenince bol su içince geçmesi gerekmiyormuydu bu ağrıların ... yarın direk görünsen mi acaba bir dr a raporunu uzatsn falanSabah 8e baslayan sancim 1 sn bile gecmedi ooooofffffffff.
Doğum tarihimiz aynı cnm.Kızım 11-12 haftadan beri çok hareketliydi ben ilk kıpırdamaları 16.haftamda hissettim hergün özellikle yemek yiyip uzanınca baya hareketleniyor.Daha çok belli aralıklarla pıt pıt vurmalar...Selam kızlar. Nasılsınız? Bu atalar pek okuyamıyorum. Eşim gidince dahil olacağım aranıza. Bir şey sormak istiyorum. Benimle aynı haftada olan arkadaşlar ben bebepi hiç hissetmiyorum. Normal mi acaba? Bi kıpırtı tıkırtı yok. Usg de de çok hareketli değildi. Zaten dr 1 dk ancak bakıyor. İlk kızımda sakindi ama ikisi de aynı olmaz herhalde?
Bi magnezyum daha içtim. Iste cok yoruldum. Kızımla yatarak oynadik hep. Ama sakin sakin dinlenemedim tabi. Yarin sabah görüneceğim bugun doktora gitmedigime pisman oldum.Allah allah dinlenince bol su içince geçmesi gerekmiyormuydu bu ağrıların ... yarın direk görünsen mi acaba bir dr a raporunu uzatsn falan
Aa konu sahibesine laf söyletmem hemşerim o benimKısssss benim son adet tarihim 20 mayıs ama Senin hafta benimkinden büyük
Hiç aklım karışmamışdı sağol şimdi Arap saçı gibi oldu
Bak şimdi O zaman konu sahibesine söyleyin
O ilk baştaki yazıyı silsin
Onun yüzüne bu hale geldik
Vakit gecirmeye calisiyorum hic zamanim yok
Az kaldı canım iyi haberler alacaksın inşallahVakit gecirmeye calisiyorum hic zamanim yok
Sorsan elle tutulur gozle gorulur yaptigim bisey yok
Aklima geldikcede sinir krizleri geciriyorum kaybediyorum resmen kendimi
doktorun kim medical de canım ?Eki Görüntüle 2198176
Haftaya tekrar gideceğiz kuzum ayrıntılıyı konuşacaz önce bi ben bakıcam sonra sizi yönlendireceğim dedi. Elini yüzüne koymuş düşünceli düşünceli yatıyor. Ayağı da yüzünde ayağını emmeye çalışıyor olabilir dedi doktor
medical de ayrıntılı yok canım bana üç tane perinolog adı verdi kendim araştırdım seçtim birini randevu aldım.Ya ben anlamadım ki canım önce ben bakacağım sonra sizi yönlendireceğim uzmana dedi anlamadım pek bişey. Haftaya konuşuruz deyince de üstelemedim. Demir ilacı verecekti bulantılarım devam ediyor deyince 20. Haftadan sonra başlarız o zaman dedi. Arttırabilir bulantını dedi
biraz çoğalıo ertesi gün ama dayanılmayacak bişey değil vurursun bi yerin morarır ya o şekilde bir acı :) katlanacağız bunşara yapacak bişey yok bunun bide doğumu var bunlara söylenmeye başlarsak o zaman ne olur düşünemiyorum bileHenüz Yok kolunu yukarı kaldırmazsam ve üstüne yatmazsam idare eder
Ama acısı yarın çıkacak diyenler oldu
ben boyattım kanıtlmış hiç bir zararı yok en ünlü doğumcular bile söylüyor deri altından geçen bi kimyasal yokmuş sadece koklamamak lazımmıış bide kafada yara falan olmamalıymış. ben yine de nolur nolmaz diye amonyaksız boyayla boyattım. onun kokusu da yok.Saç boyayan varmi aranızda
Aslında bende istemem ama çok kötü durumdayım.kardesimin düğünü de var kararsız kaldım.doktorum boyayabilirsin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?