2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Vakit gecirmeye calisiyorum hic zamanim yok
Sorsan elle tutulur gozle gorulur yaptigim bisey yok
Aklima geldikcede sinir krizleri geciriyorum kaybediyorum resmen kendimi
Allah ın izni ile yarın yüzün tekrar gülecek
Bu kadar hamile kadının duası senle kuZum
Allah ım bütün bebeklerimizi korusun
Sen güzel haberlerle geleceksin inşallah

Şükür iyi kuZumm kuzenim dayanamıyordu ağrıdan
Benim daha hafif geçiyor

Oryal li doktor önermiyor ben düz siyah boyattim canım ki sacim benimde. Açık renkti fakat 3 renk oldugu icin siyaha baoyatdim bidaha kismetse inşallah doguma yakın boyarim. Ozamana kadar idare eder diye düşünüyorum

Mehmet Bal doktorum. Evet zaten benim doktorum da yönlendirecek beni ama önce ben bir bakacağım dedi neye nasıl bakacak bilmiyorum
BENİM DE BUKET SAÇKIRAN İKİLİ YAPTI NORMAL ÇIKTI DİĞERLERİNE GEREK YOK DEDİ USG DE BAKTI HAFTASINA FALAN 27 EKİM 5 KASIM ARASI GİT DEDİ DR İSİMLERİ VERDİ 27 EKİM CENK GEZER E ALDIM RANDEVUMU:)

Günaydın Nurbal27 napıyon
Yok ya, yediklerim çok normal, eğilip kalkmak, çalışmak bana yaramıyor. Haftaya izin yazdıracağım bu haftayı bi atlatayım
işin yorucumu acaba
Senin zorluyor demek ki
Bana bak gebeliğin başından beri raporluyum
İşe gidecek gibi hissetmiyorum kendimi
Benimde yolum çok uzak çünkü

Oryal li doktor önermiyor ben düz siyah boyattim canım ki sacim benimde. Açık renkti fakat 3 renk oldugu icin siyaha baoyatdim bidaha kismetse inşallah doguma yakın boyarim. Ozamana kadar idare eder diye düşünüyorum
Ben o yüzden beklemedeyim yoksa artık benimde boya zamanım geldi ama beklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…