Ben boyattim.Saç boyayan varmi aranızda
Aslında bende istemem ama çok kötü durumdayım.kardesimin düğünü de var kararsız kaldım.doktorum boyayabilirsin dedi
Allah ın izni ile yarın yüzün tekrar gülecekVakit gecirmeye calisiyorum hic zamanim yok
Sorsan elle tutulur gozle gorulur yaptigim bisey yok
Aklima geldikcede sinir krizleri geciriyorum kaybediyorum resmen kendimi
Canım geçmiş olsun iyi misinSabah 8e baslayan sancim 1 sn bile gecmedi ooooofffffffff.
Şükür iyi kuZumm kuzenim dayanamıyordu ağrıdanbiraz çoğalıo ertesi gün ama dayanılmayacak bişey değil vurursun bi yerin morarır ya o şekilde bir acı :) katlanacağız bunşara yapacak bişey yok bunun bide doğumu var bunlara söylenmeye başlarsak o zaman ne olur düşünemiyorum bile
Yaa gerçekten mi ben hayırlısıyla doğumu ondan sonradan galiba 40 çıkmasını bekleceğimBen boyattim.
Bugün daha iyiyim çok şükür.Canım geçmiş olsun iyi misin
Karnın mı Ağrıdı yediğin birşey mi dokundu kuZumBugün daha iyiyim çok şükür.
Buda burda dursun işte
Gayet de doğru demişim Severim kendimi
boşver sen herkesi. etkilenme.. bişeycik olmaz.. bende cuma vurulucamHenüz Yok kolunu yukarı kaldırmazsam ve üstüne yatmazsam idare eder
Ama acısı yarın çıkacak diyenler oldu
Mehmet Bal doktorum. Evet zaten benim doktorum da yönlendirecek beni ama önce ben bir bakacağım dedi neye nasıl bakacak bilmiyorumdoktorun kim medical de canım ?
Oryal li doktor önermiyor ben düz siyah boyattim canım ki sacim benimde. Açık renkti fakat 3 renk oldugu icin siyaha baoyatdim bidaha kismetse inşallah doguma yakın boyarim. Ozamana kadar idare eder diye düşünüyorumYaa gerçekten mi ben hayırlısıyla doğumu ondan sonradan galiba 40 çıkmasını bekleceğim
Çünkü saçlarımım rengini açtıracam tekrar ombre yaptıracağım o yüzden sanki bebeğe zarar verir mi
BENİM DE BUKET SAÇKIRAN İKİLİ YAPTI NORMAL ÇIKTI DİĞERLERİNE GEREK YOK DEDİ USG DE BAKTI HAFTASINA FALAN 27 EKİM 5 KASIM ARASI GİT DEDİ DR İSİMLERİ VERDİ 27 EKİM CENK GEZER E ALDIM RANDEVUMU:)Mehmet Bal doktorum. Evet zaten benim doktorum da yönlendirecek beni ama önce ben bir bakacağım dedi neye nasıl bakacak bilmiyorum
Yok ya, yediklerim çok normal, eğilip kalkmak, çalışmak bana yaramıyor. Haftaya izin yazdıracağım bu haftayı bi atlatayımKarnın mı Ağrıdı yediğin birşey mi dokundu kuZum
işin yorucumu acabaYok ya, yediklerim çok normal, eğilip kalkmak, çalışmak bana yaramıyor. Haftaya izin yazdıracağım bu haftayı bi atlatayım
Ben o yüzden beklemedeyim yoksa artık benimde boya zamanım geldi ama beklıyorumOryal li doktor önermiyor ben düz siyah boyattim canım ki sacim benimde. Açık renkti fakat 3 renk oldugu icin siyaha baoyatdim bidaha kismetse inşallah doguma yakın boyarim. Ozamana kadar idare eder diye düşünüyorum
Ne kadar canım fiyatı?BENİM DE BUKET SAÇKIRAN İKİLİ YAPTI NORMAL ÇIKTI DİĞERLERİNE GEREK YOK DEDİ USG DE BAKTI HAFTASINA FALAN 27 EKİM 5 KASIM ARASI GİT DEDİ DR İSİMLERİ VERDİ 27 EKİM CENK GEZER E ALDIM RANDEVUMU:)
Onlar ne bilecek herşeyin en iyisini en güzelini biz biliriz dimibende doğru demişim o zaman.
amannn sen bırak onları 5 işte
450 DEDİ CANIM BİRAZ PAHALI.Ne kadar canım fiyatı?
Olmaz Allah ın izni ile hatta biraz yatak odamı toplayıp temizlemeyi düşünüyorum bu günboşver sen herkesi. etkilenme.. bişeycik olmaz.. bende cuma vurulucam
banada 12 kasım tarih verdi tekrar aşı için :)Olmaz Allah ın izni ile hatta biraz yatak odamı toplayıp temizlemeyi düşünüyorum bu gün
Öbür ay tekrar aşı olacağız biliyorsun dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?