2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah kızlar ya yarında idrar kan tahlili vercem bakalım inş. kötü bişe çıkmaz böbreklere filan bakılıyomuş kandan

Olmaz Allah ın izni ile hatta biraz yatak odamı toplayıp temizlemeyi düşünüyorum bu gün
Öbür ay tekrar aşı olacağız biliyorsun dimi

Benim tetanoz aşılarım ilk gebelikte ve çocuk doğduğundan sonra tamamlandığı için sadece tek doz olacağım o da bebeğim bağışıklansın diye, ne kadar geç olsa o kadar iyi, 22. haftadan sonra olacak .

Hiiiç bir şey yapasım yok, sadece bebek çocuk olaylarıyla ilgilenesim var

geronimo_s eğilip doğrulmak hakikaten çok ağrılıymış bende ayakkabılığı toparladım yazlık ayakkabıları kaldırıp kışlıkları çıkardım. Ama belim karnım ağrıdı. Daha erken değil mi bu ağrılar için son aylarda hazırlıkları nasıl yaparız biz. Kız da vurup vurup duruyor maşallaha 3 gündür non stop

Canım ana kucagı nasıl ise yarıyor mu? Alınmalı mı sizce

Haftamız aynı bende hissetmiyorum canım usg de cok cok hareketliydi ama buna ragmen hissetmiyorum :)

Saç boyayan varmi aranızda
Aslında bende istemem ama çok kötü durumdayım.kardesimin düğünü de var kararsız kaldım.doktorum boyayabilirsin dedi

Benim yer yer beyazlarım var düğüne falan gidecek oldugumda siyah far ve jöle ile kapatıyorum hic belli olmuyor :)

Bana bak gebeliğin başından beri raporluyum

Ozelde mi kamuda mı calısıyorsunuz? Bende artık rapor alıp biraz dinlensem mi diyorum..

Allah ın izni ile yarın yüzün tekrar gülecek
Bu kadar hamile kadının duası senle kuZum
Allah ım bütün bebeklerimizi korusun
Sen güzel haberlerle geleceksin inşallah
Hepinizden Allah razi olsun Allah ne muradiniz varsa versin
Oglumda cok dua almisti ve dogdugunda elleri tirnaklari kinali dogmustu.Bi tanidigimiz cok dua alan kisiye evliyalarin kina yaktiklarini soylemisti bilmiyorum ne kadar dogru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…