Benim tetanoz aşılarım ilk gebelikte ve çocuk doğduğundan sonra tamamlandığı için sadece tek doz olacağım o da bebeğim bağışıklansın diye, ne kadar geç olsa o kadar iyi, 22. haftadan sonra olacak .
Hiiiç bir şey yapasım yok, sadece bebek çocuk olaylarıyla ilgilenesim var
geronimo_s
eğilip doğrulmak hakikaten çok ağrılıymış bende ayakkabılığı toparladım yazlık ayakkabıları kaldırıp kışlıkları çıkardım. Ama belim karnım ağrıdı. Daha erken değil mi bu ağrılar için son aylarda hazırlıkları nasıl yaparız biz. Kız da vurup vurup duruyor maşallaha 3 gündür non stop
Çok sağol canım sayende çok uyguna aldım. Burda okudum ama kimin yazdığını hatırlayamadım. Az kalsın e bebekte indirim var diye ordan alacaktım babynest hiç kullanmadım almayı düşünmüyorum çünkü kızımdan ev tipi anakucağımız var sırt kısmı 3 kademe olarak ayarlanabiliyor sallanabiliyor tekerlekli taşıması filan kolay. Babynest kullananlar varsa burda yazarlar kullanışlı mı diye
Selam kızlar. Nasılsınız? Bu atalar pek okuyamıyorum. Eşim gidince dahil olacağım aranıza. Bir şey sormak istiyorum. Benimle aynı haftada olan arkadaşlar ben bebepi hiç hissetmiyorum. Normal mi acaba? Bi kıpırtı tıkırtı yok. Usg de de çok hareketli değildi. Zaten dr 1 dk ancak bakıyor. İlk kızımda sakindi ama ikisi de aynı olmaz herhalde?
Allah ın izni ile yarın yüzün tekrar gülecek
Bu kadar hamile kadının duası senle kuZum
Allah ım bütün bebeklerimizi korusun
Sen güzel haberlerle geleceksin inşallah
Hepinizden Allah razi olsun Allah ne muradiniz varsa versin
Oglumda cok dua almisti ve dogdugunda elleri tirnaklari kinali dogmustu.Bi tanidigimiz cok dua alan kisiye evliyalarin kina yaktiklarini soylemisti bilmiyorum ne kadar dogru