Rabbimin kudretinin siniri yoktur hepimiz senin icin bebegin icin dua ediyoruz.. nkdr manidar bi olay yasamissin cok etkilendim buaradaHepinizden Allah razi olsun Allah ne muradiniz varsa versin
Oglumda cok dua almisti ve dogdugunda elleri tirnaklari kinali dogmustu.Bi tanidigimiz cok dua alan kisiye evliyalarin kina yaktiklarini soylemisti bilmiyorum ne kadar dogru
Gecenlerde de sormustum ne ogretmeniydin bie lise mi ilkokulmu orta miRabbimin kudretinin siniri yoktur hepimiz senin icin bebegin icin dua ediyoruz.. nkdr manidar bi olay yasamissin cok etkilendim buarada
Önce sen gidip kayıt oluşturman lazım galiba yanı Benim öyle olmuştubeni sağlık ocağı niye aramadı acaba benim de haftam gelmiş olmalı.
Ne güzel yaaa akrepler toplandık :)Canım 14 kasımda benim doğum günün...nasılsın.kolun nasıl
Özel şirkette çalışıyorum ama ben sağlık heyetinden raporluyum 2 ay lık şekilde rapor veriyorlarCanım ana kucagı nasıl ise yarıyor mu? Alınmalı mı sizce
Haftamız aynı bende hissetmiyorum canım usg de cok cok hareketliydi ama buna ragmen hissetmiyorum :)
Benim yer yer beyazlarım var düğüne falan gidecek oldugumda siyah far ve jöle ile kapatıyorum hic belli olmuyor :)
Ozelde mi kamuda mı calısıyorsunuz? Bende artık rapor alıp biraz dinlensem mi diyorum..
Şaka gibi nasıl olacak şimdi camları sildir artık elektrikler gelince yıkanır perdelerHayattaki şansım. Temizlik için abla geldi ve elektrikler kesildi 5e kadar da gelmeyecekmiş.
Bütün akrepler toplanmış anam dikkat edin kısslarVayyy hele buralar bi yaniyorrr akreplerle dolmus buralarrSEPTEMBER LOVE benim de 10kasim dogum gunum
Okurken tüylerim diken diken olduHepinizden Allah razi olsun Allah ne muradiniz varsa versin
Oglumda cok dua almisti ve dogdugunda elleri tirnaklari kinali dogmustu.Bi tanidigimiz cok dua alan kisiye evliyalarin kina yaktiklarini soylemisti bilmiyorum ne kadar dogru
Napim kuzum komşu gelmişti onunla oturduk epey şimdi gittiGünaydınNurbal27 napıyon
işin yorucumu acaba
Senin zorluyor demek ki
Bana bak gebeliğin başından beri raporluyum
İşe gidecek gibi hissetmiyorum kendimi
Benimde yolum çok uzak çünkü
Cam kapı siliyor canım mutfak banyo da yapar hala gelmemiş olursa mecbur süpürme ve perdeler kalacak. Eşim de perde işinden kurtuldu diye seviniyordu o kadar para verdik perdeyi de biz mi yıkayıp asacaz diyecek kesinŞaka gibi nasıl olacak şimdi camları sildir artık elektrikler gelince yıkanır perdeler
Süpürmede kaldı
Çok zor kıss
Bu saatte kadar aç kalma ama yazık bebeğe sonra niye tekme atmıyor diyorsunNapim kuzum komşu gelmişti onunla oturduk epey şimdi gitti
Daha kahvaltı bile yapmadım ama midem çok kötü
Eşim gelecek işten onu bekliyorum
Sen nasılsın canım
Adam haklı valla bencede en zor iş o ZAtenCam kapı siliyor canım mutfak banyo da yapar hala gelmemiş olursa mecbur süpürme ve perdeler kalacak. Eşim de perde işinden kurtuldu diye seviniyordu o kadar para verdik perdeyi de biz mi yıkayıp asacaz diyecek kesin
Haklısın canım bugün böyle oldu işteBu saatte kadar aç kalma ama yazık bebeğe sonra niye tekme atmıyor diyorsun
Çocuk aç aç nasıl hareket Etsin
Onlar ne bilecek herşeyin en iyisini en güzelini biz biliriz dimi
Takma sakın bende çok takıyordum ama birkaç gün sonra hissetmeye başladım. Tabii herkesin bünyesi farklı ama hissedersin yakındaHaklısın canım bugün böyle oldu işte
Zaten şu tekme işine cidden çok takıyorum artık
Hala hareket hissetmiyorum ben ya
Ortaokul türkçe canımGecenlerde de sormustum ne ogretmeniydin bie lise mi ilkokulmu orta mi
Çocuğu iyi besle o da daha güçlü tekmeler atsınHaklısın canım bugün böyle oldu işte
Zaten şu tekme işine cidden çok takıyorum artık
Hala hareket hissetmiyorum ben ya
Canım dikkatli ol.ağır felan kaldırma.sevindim iyi olmanaNe güzel yaaa akrepler toplandık :)
Kolum şükür iyi biraz boynuma vuruyor sanki ama bu arada yatak odamı temizliyorum ya çok anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?