Pek bir sevinmişti kendisi takmayacak perdeleri diye ama bakalım iş bize kalacak gibi yine offAdam haklı valla bencede en zor iş o ZAten
Eşim perdeleri takarken ben içimden dua ediyorum
Söylenmeden taksın diye :)
geronimo_s eğilip doğrulmak hakikaten çok ağrılıymış bende ayakkabılığı toparladım yazlık ayakkabıları kaldırıp kışlıkları çıkardım. Ama belim karnım ağrıdı. Daha erken değil mi bu ağrılar için son aylarda hazırlıkları nasıl yaparız biz. Kız da vurup vurup duruyor maşallaha 3 gündür non stop
Benim kızım da akrep. Ne fena olurlar şu akrepleeeerBütün akrepler toplanmış anam dikkat edin kısslar
Yine 2 aylıkken çok reflüsü olduğu için ve uyumazken reflü yatağında yatmadığı için acil şekilde almıştık. Çok kullandık. Ama şimdiki aklım olsa hem mama sandalyesi hem ana kucağı gibi olanlardan alırdım. Aaa bi de pembe aldık ya bak şimdi aklıma geldi, neyse bi mavi örtü dikeyim üzerine, pembe pembe oturmasın oğlumCanım ana kucagı nasıl ise yarıyor mu? Alınmalı mı sizce
Hatırladım canım simdi cok gecmis olsun.. Bende ozel sirketteyim haftasonu bayıldım tansiyon dusmesine baglı, doktora gittim ama acilde ne kadar olacak.. Kendi doktoruma cuma gunune ancak sıra alabildim..Özel şirkette çalışıyorum ama ben sağlık heyetinden raporluyum 2 ay lık şekilde rapor veriyorlar
gokceyener söylediğin bu tarz bir şey demi?
cnm senin sat 20 mayıs sa beklenen doğum tarihin şubata denk gelir sen yanlışmı girmişsin acaba haftanda daha ilerde o zamanKısssss benim son adet tarihim 20 mayıs ama Senin hafta benimkinden büyük
Hiç aklım karışmamışdı sağol şimdi Arap saçı gibi oldu
Bak şimdi O zaman konu sahibesine söyleyin
O ilk baştaki yazıyı silsin
Onun yüzüne bu hale geldik
Ah bacım ah bide o konum var benimcnm senin sat 20 mayıs sa beklenen doğum tarihin şubata denk gelir sen yanlışmı girmişsin acaba haftanda daha ilerde o zaman
Benim de beynim milletle beraber yandı valla hee
hahah aman cnm kal burdaAh bacım ah bide o konum var benim
Doktorumla konuşacağım o konuda Bilgi isteyeceğim
Acaba geç mi döllenme oldu aklıma takıldı dünden beri
Eğer beni burda istemiyorsanız
Şubat annelerine giderim
Cok sagol canım o zaman bizde unisex bir model begenelim :)gokceyener anakucağı kullanışlı oluyor canım. Ben de kızımda pembe almıştım şimdi oğlum olacak geronimo_s senin gibi ben de mavi örtü diktireyim en iyisi
İmkanım olsa şimdi gideceğim doktorumaSEPTEMBER LOVE gitme sen biryere de ayrıntılı usg için beklemene gerek yokmuş o zaman. Şu an 21+2 sin sat a göre. Ayrıntılıda 22. Haftan bitmiş oluyor. Ama dr un usg de bebeğin ölçümlerine göre yeniden tarih belirlediyse o ayrı :)
Gitmeyim dimi burda kalayım hiç gideşim yok ZAtenhahah aman cnm kal burdaama yeğenimizi küçültme
Bana da başta geç döllenme dedilerGitmeyim dimi burda kalayım hiç gideşim yok ZAten
Ben bir şey diyeyim mi 1 hafta geç döllenme olmuş olabilir
Ama doktorum en son 3 mart filan demişti Doğum tarihine
Yaaaaa gitme bir yereİmkanım olsa şimdi gideceğim doktoruma
Aman boşver tek sıkıntım bu olsun
Bide son gittiğimizde ultrason kağıdı alamadık
Alsaydım orada hafta yazıyor dimi
Bu sefer ayrıntılı tabi önce güzel geçsin de
Soracağım doktoruma
Benim park yatak da pespembegokceyener anakucağı kullanışlı oluyor canım. Ben de kızımda pembe almıştım şimdi oğlum olacak geronimo_s senin gibi ben de mavi örtü diktireyim en iyisi
Bence 1 Mart yaz. Artık gidemezsin buradan Şubat'ta doğursan bile. Sana yapıştık.Ah bacım ah bide o konum var benim
Doktorumla konuşacağım o konuda Bilgi isteyeceğim
Acaba geç mi döllenme oldu aklıma takıldı dünden beri
Eğer beni burda istemiyorsanız
Şubat annelerine giderim
AynenCok sagol canım o zaman bizde unisex bir model begenelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?