canım benimki haftasonu coştu hatta bi ara eşim bile elini koydu hissetti elimin altından kaydı ama dünden beri tık yok. bi ara bi tık oynuyor sonra üç besgün kayıp sanırım benimki haftasonlarını seviyorSelam kızlar. Nasılsınız? Bu atalar pek okuyamıyorum. Eşim gidince dahil olacağım aranıza. Bir şey sormak istiyorum. Benimle aynı haftada olan arkadaşlar ben bebepi hiç hissetmiyorum. Normal mi acaba? Bi kıpırtı tıkırtı yok. Usg de de çok hareketli değildi. Zaten dr 1 dk ancak bakıyor. İlk kızımda sakindi ama ikisi de aynı olmaz herhalde?
KuZumm ya valla ben hiç anlamıyorumBana da başta geç döllenme dediler
Sonra bebek haftasını yakaladı herhalde bi daha lafı geçmedi hiç
En çok sen özlersin beni dimiYaaaaa gitme bir yere
Ben sıkılırım zaten orda :)Benim park yatak da pespembe. Ona da bi ayar çekmek lazım.
Bence 1 Mart yaz. Artık gidemezsin buradan Şubat'ta doğursan bile. Sana yapıştık.
Aynen
Her hamile kadın gibi sende o aşıyı olacaksın yani :)Sağlık ocağından aradılar
Bende beni unuttular sanmıştım
Sistem de 17 haftalık hamile görünüyorsun
3 hafta sonra 20.haftan da acıya gel dediler.
Bi heyecan yaptım hee
Aynı benim ki iki gündür sakincanım benimki haftasonu coştu hatta bi ara eşim bile elini koydu hissetti elimin altından kaydı ama dünden beri tık yok. bi ara bi tık oynuyor sonra üç besgün kayıp sanırım benimki haftasonlarını seviyor
Evet ben özlerim.seni taciz ederim instegram danEn çok sen özlersin beni dimi
Bende seni bırakamam
Yarım saat oldu geleli canım. Perdeleri atıyorum süpürgeyle süpürüyor şimdi. Tuvalet banyo mutfak duruyor daha
Yarım saat oldu geleli canım. Perdeleri atıyorum süpürgeyle süpürüyor şimdi. Tuvalet banyo mutfak duruyor daha
Evet ya elektirik yok diye oyalandık. Bide balkonu yaptı balkon camlı oranın camlarını falan sildi. Baya geç oldu saat debu kadar saat ne yaptınız ki sadece camlar ve kapılar mı
Al cnm al nevresim solmaz kaliteli alirsan. Benim buyuk 2 yasinda, Yorgan bi kis kullandim ertesi kis kendi aciyordu uyku tulumuna gectik yetiskin yatagina gecmesine ragmen hala da oyle yorgansiziz. Ama o yorgani da altina serdim isedigi bi zaman gunduzleri uyku tulumuna usendigimden yorgan ortuyorum hala acsada kendim geri ortebiliorum diye. Battaniyeler tuylu agza giriyor fln hic alinmasa olur dicem disarida kullaniliyor iste yine. Ama ben ic dis pamuk yorgan aldim hafif de bahar itibariyla 3 sezon da kullaniliyor. Yastik da kucukken yan yatmasi icin destek diye kullaniyordum smdi direk buyuk yastiga gecti ama bebeklik yastigida yatak kenarinda duruyir kafasi korkuluga carpmasin diye. Bi de hosuma gidiyordu besigi tam takim nevresimli fln. Yorgani battaniyesini koltukta anasinin yataginda yerde nereye yatarsa seriosun altina hic biri bosa degil bnce.Arkadaşlar şimdi araştırıyorum da bebek için yorgan yastık falan kullanılmıyormuş. O zaman sadece çarşaf mı almak lazım yoksa hepsini takım mı almak lazım birkaç ay içinde kullanılıyor mu . Çünkü öyle uzun süre kullanılmayacaksa çarşafın falan rengi solacak diğerleri kullanılmamış kalacak karar veremedim. Siz ne düşünüyorsunuz
Arkadaşlar şimdi araştırıyorum da bebek için yorgan yastık falan kullanılmıyormuş. O zaman sadece çarşaf mı almak lazım yoksa hepsini takım mı almak lazım birkaç ay içinde kullanılıyor mu . Çünkü öyle uzun süre kullanılmayacaksa çarşafın falan rengi solacak diğerleri kullanılmamış kalacak karar veremedim. Siz ne düşünüyorsunuz
Kadın mutfak dolapı içlerini temizliyor muEvet ya elektirik yok diye oyalandık. Bide balkonu yaptı balkon camlı oranın camlarını falan sildi. Baya geç oldu saat de
Yapmıyor canım. Daha önce başka biri geliyordu oda yapmıyordu. Dolap içlerine girmiyorlar genelde. Sen ne kadar veriyordunKadın mutfak dolapı içlerini temizliyor mu
Merak ettim bana gelen kadın sevmiyor yapmak İstemiyor yapınca da benim içime sinmeyor kendim yapıyorum
Oy oy geçmiş olsun bol bol meyve yegrıp oldum maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?